- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гердан сърце :?
ЗдравейтеНякой знае ли от къде мога да купя гердан със сърце,който се разделя на две и да пише best friends forever или само bff нещо от сорта
Търся го за подарък на приятелка и съответно на мен
. Ако някой знае в град Плевен къде мога да намеря, моля за помощ.
Благодаря предварително![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Нещо такова http://thedeadman92.hit.bg/nlvjap.JPG
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Във магазините за сребро има 100% и не са много скъпи, изобщо даже![]()
улицата на среброто 100% има
др магазин.. този до закусвалнята до мола.. за среброто дето е..
И аз съм за улицата на среброто.Ако не можеш да направиш пак някакъв интересен аксесоар в Максито в магазина с мънистата.Примерно има едни мъниста-буквички можеш да направиш гривнички обеци и т.н.
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля
Благодаря ! Днес ще изляза да видя на улицата на среброто![]()
А знаете ли в София откъде може да се купи такъв гердан ?)
В ''бижу бриджит'' или нещо такова в Сердика център . Има много такива със сърца супер са . Има и до един магазин който е до 4-то ОУ.
А да знаете във Варна къде продават такива герданчета?