Приятелйо здравей,и аз преди време имах няква такава подобна история с едно момиче и знаеш ли каде беше разковничето?При мен беше нещо подобно,аз я обичах а тя мен...не толкова ,абе нешто като твоето момиче и идеята е там,че ти се дършиш с нея прекалено добре,искам да кажа виж тогава както казаваш когато не т ие пукало толкова много нещата как са вървяли добре- и сега ако започнеш да се държиш по така,като по непукист.Трябва да и покажеш че ти си шефа във вашата връзка,че ти водищ цялата история,Като например както каза,че и си се молил-това е много грешно спрямо едно момиче(според мен де) зашото когато тя види,че и се молиш тя разбира ,че е станала тя шефа а не ти както трябва да е и и става безинтересно и иска да скъсате.Така но от друга страна ти и даваш това от което има нужда,все пак сте ходили 2-3 години и я познаваш и знаеш от какво се нуждае и така.Та така според мен опитаи да бъдеш малко по лош,защото нали знаеш,че момичетата обичат лоши момчета,трябва да и покажеш че не ти пука толкова много за нея,че ако не сте заедно не е края на света и ти си си добре и без нея.Мога да ти дам един съвет-когато сте заедно тоест сте в една компания или само двтамата не се опитвай да си говориш с нея както когато бяхте заедно,смисул дръж се по естествено,не задълбавай много въпросите и така.Ще мине известно време може би но не се отказвай,имай търпение и така.Пиши как вървят работите с момичето