.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Моля за съвет.

Здравейте, приятели! Искам да ви споделя моята история и да ви помоля за съвет.Разделих се наскоро с приятелката ми с,която бяхме 3 години.Първият път ходехме 2 и всичко беше много хубаво осбенно в моменти когато не ми е пукало много за нея винаги ходеше по мен и ставаше мойто,обаче какво се случи в един миг влюбих се много в нея и започнах да се отнасям по привързано към нея и и показах,че имам силни чуства ,но в един момент сякаш бях лапнал кукичката постоянно си мислех за нея исках да съм само с нея и заебах повечето хора.Но нещата започнаха да се скапват.Веднъж в един бар ми каза "Обичам те,но вече като приятел,връзката ни е като маса без 1 крак"-разбира се вече бях супер силно привързан към нея и не можех както преди да кажа ооо не ме занимавай а веднага се растроих супер много почнах да я увещтавам че тва е времемнно да ми даде шанс ако трябва ще се държа по добре.Тогава номера мина и ние продължихме връзката си която наистина беше малко монотонна,но се обичахме и държахме един на друг,но тя ми беше казала след време пак ще говорим.Няколко месеца по късно отново ми каза че иска да се разделим че била млада не иска живота и да мине в некфа връзка 100 години...аз тогава страдах супер много и я молех едва ли не колене заради времето заедно да продължим.Сякаш тя се съгласи заради мен само да не страдам,но след месец замина за море и спря да ми се обажда нито пише а когато си дойде само ми каза че иска да се разделим окончателно и не може да е вече с мен защото нямала чуства.
    Скъсахме за 2 месеца през които и 2мата бяхме с други сексуално и малко не се понасяхме,но ето че любовта ръжда не хващта и един ден на едно парти се сдобрихме и си обештахме че вече всичко ще е по добре.Преди бях ревнив но в рамките на нормалното и то не защото ме глождеше а да си прося четки.Сега вече обаче тя се сърдеше дори само да питам каде е прекарала ноща и какво са правили докато ако тя питаше винаги си казвах просто защото не исках да има тайни и скандали. Нпаравих и веднъж много голяма и единствена грешка на 1 купон и ударих шамар пред другите за което много съжелявам Тогава не се разделихме но няколко месеца по късно отново започна да ми казва как връзката ни не върви (а от моя гледна точка си върви) как не се виждала с мен в бъдещето,абе дълга и широка история с много драма.Обаче тука пак с енапраих на путка и я молех да продължим още ще е проемня ще спра да пия толкова започнах да спортувам.Наистина успях но просто имама чустовото че вече от мен течеше колко си личи колко я обичам а тя непръкасното ми говореше как я кефи тоя,как и се пътува лудее,че аз едва ли не я спирам и скоро ми каза отново че иска да говориме и веднага разбрах какво ще стане.Този път не я молех нито нищо просто се съгласих макар че не мина леко разговора,преспа в нас без секс и на сутринта се изпратихме като вече не-двойка.Когато я питам дали ме обича тя казва да ама връзката ни не струва а под какво не струва и тя самата не знае просто така го чуствала. И тука е тва че мене адски много ми липства и се чудя дали да и кажа, или да я оставя тя ако нещо размисли да се опита да направи, щото така по скайп си пишем много или просто да продължа да гледам напред макар и да ми е трудно.

Приятелйо здравей,и аз преди време имах няква такава подобна история с едно момиче и знаеш ли каде беше разковничето?При мен беше нещо подобно,аз я обичах а тя мен...не толкова ,абе нешто като твоето момиче и идеята е там,че ти се дършиш с нея прекалено добре,искам да кажа виж тогава както казаваш когато не т ие пукало толкова много нещата как са вървяли добре- и сега ако започнеш да се държиш по така,като по непукист.Трябва да и покажеш че ти си шефа във вашата връзка,че ти водищ цялата история,Като например както каза,че и си се молил-това е много грешно спрямо едно момиче(според мен де) зашото когато тя види,че и се молиш тя разбира ,че е станала тя шефа а не ти както трябва да е и и става безинтересно и иска да скъсате.Така но от друга страна ти и даваш това от което има нужда,все пак сте ходили 2-3 години и я познаваш и знаеш от какво се нуждае и така.Та така според мен опитаи да бъдеш малко по лош,защото нали знаеш,че момичетата обичат лоши момчета,трябва да и покажеш че не ти пука толкова много за нея,че ако не сте заедно не е края на света и ти си си добре и без нея.Мога да ти дам един съвет-когато сте заедно тоест сте в една компания или само двтамата не се опитвай да си говориш с нея както когато бяхте заедно,смисул дръж се по естествено,не задълбавай много въпросите и така.Ще мине известно време може би но не се отказвай,имай търпение и така.Пиши как вървят работите с момичето

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Продължавай живота напред, не поглеждай назад. Спри всякакъв контакт с нея. С времето болката ще намалее и ще я забравиш.. Изчерпала ви се е връзката до няма и накъде. Тя отдавна ти е казвала когато му е било времето. Вече щеше да си я забравил, но уви, сега тепърва започвай..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Продължавай напред

Голям фен Аватара на xinfamous
    Брат,стегни се! Не се връзвай на това 'още те обичам' щото тва ШЕ ТИ ЕБЕ МАЙКАТА и винаги ще те връща крачка назад и ще се питаш 'ами ако опитам по добре?' или .. 'можеби още има шанс'.Квото сте имали заедно,колкото и хубаво да е било преди е СВЪРШИЛО! Тя не е единствената,дори и сега да ти се струва че е ! Продължавай напред! Може да те боли,може да отнеме време но ти си силен и ще се справиш,МАШИНО! Забрави за нея!
    Can It All Be So Simple ?

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    kirchoko, пълни простотии, брат.. В една връзка не трябва да има шеф! И само пиклите обичат лоши момчета! Едно нормално момиче би искало да й показват, че държат на нея, а не да я правят на парцал!

По темата: При вас всичко е приключило още от първия път, когато сте заговорили за раздяла. На нея й е било жал за тебе и затова се е връщала, а всъщност не е имала кой знае какви чувства. Трябвало е да приемеш, че тя не иска да е с теб и щеше да ти е по-лесно. Но както и да е, това вече е минало и ти трябва да го оставиш зад теб. Горе главата и не се отчайвай, животът продължава!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си