- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училища, Желания и Резултати - Прием след 7 клас (2011)
имам общо 79 точки
на първи модул съм направил малко тъпи грешки и имам 54 точки
на втори модул 26, 28 и 29 са ми правилни, а 30 я реших до средата (не ми стигна времето да я дореша)- имам на нея 5т.
по Бел сигурно ще имам 85-90 т.
колебая се коя гимназия да пиша на 1 място - смг, испанска или френска(става въпрос за София)
Първоначално написано от pancho97
Испанска![]()
Аз на 1ви модул неможах да си ги запомна много, но на 2ти 26,29,30 задачи са ми напълно вярни. Включително и отговорите, и описанията на задачите, всичко...
Сега чакам резултатите на 10 юни, но може и по-рано да незнам кога.![]()
Пожелавам на всички ви отлични резултати и да влезнете където искате без проблем.
Ето теста по Математика:
http://www.mon.bg/opencms/opencms/to...-30may2011.pdf
Ето теста по Български език и литература:
http://www.mon.bg/opencms/opencms/to...-26May2011.pdf
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш. За да има нови срещи, първо трябва да има сбогуване. А щом сте приятели, непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота. " Ричард Бах " Илюзии "
Ехххх що не бях 97 набор, ми съм 95, егати яките изпити сте имали и по математика и по БГ... късметлии!![]()
Ехххх що не бях 97 набор, ми съм 95, егати яките изпити сте имали и по математика и по БГ... късметлии!![]()
омгг ... мн съм се издънила този път .. имам околу 45-50 точки,зависи на 2-ри модул колко ще ми дадът .. някой знаели колко точки трябват за 3-ка ??
За 3ка 16точкиПървоначално написано от c0ol133
за 4ка 50 точки
за 5ца 72 точки
Да аз ще кандидатствам в 1ЕГ Варна с немски ,но се притеснявам дали 33,7 бал ще ми стигне.Първоначално написано от digitalgirl93
толкова малко за 3-ка ... не ми се вярва .. на пробния испит от 30 нагоре беше за 3 ... и сега би трябвало да е така..но незнам,може да са променили нещо .. затова попитахПървоначално написано от pancho97
![]()
Точно така,за 95 беше много гаден,а за 96 беше що-годе лесен,особено по БЕЛ.Успех на бъдещите зайци.Първоначално написано от Fiction7577
![]()
Джагара-Джугара
Хъмм.. по математика неска имам около 89 точки - 2 модул ми е верен без 28 задача , като на 29 и 30 описанието ми е перфектно (по мое мнение де..), затова там си давам по 10т., но може пък проверяващият да не ми даде.. Таа около 88-89 точки се върти работата-тоест 5.50-5.55-5.60 (достатъчно) ии да кажем 5.80 (а, дано ! ) по БЕЛ и влизам в НЕГСтискайте палци, хора..аз ще стискам за вас
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Колко е минималният бал за английски?Първоначално написано от kamen971
ЖЕНСК0 СЪМ
Има ли някой за национална търговска гимназия..? И колко горе долу бал трябва..?![]()
90 точки, тва като оценка около 5.70
Мисля ,че с 30 се влиза ... Една фр влезе с 4.50Първоначално написано от SpIdeR628
но може да се е променило
GreenDay
Първоначално написано от polssa
Ще стискам за теб, обаче не съм сигурна ... вярно е, че такъв е бил балът миналата година, обаче ..
От една страна `97 сме по-малко и конкуренцията е по-малка; от друга страна пак всички ще искат в елитните, а от трета според някакво проучване с нарастване на набора (96, 97, 98, 99 , 00.. ) стремежът на децата към знание, учене е по-малък, следователно дори и при недотам трудни задачи много хора пак ще имат тройки ..![]()
Love is everything!
оценката се смята така : (броя на точките +68) цялото делено на 28
По БЕЛ на пърив модул имам някъде към 56-57 точки. На преразказа времето ми е правилно, не съм пропускал моменти и т.н. Така, че предполагам, че няма да ми вземат повече от 4-5 точки и се получава към 87-8 точки и примерно + - малко което е над 5.50. По математика на първи модул имам 63 от 65, обаче на втори модул имам макс 17-8 точки и стават макс 80 надявам се да имам към 32 бал, и да ми стигне за 1АЕГ.
80 точки са ти около 5,30 и ако имаш по Бел 5,50 ще те приемат където искаш
Първоначално написано от Danny19
Около 4.800-4.900
П.С Днеска като прочетох във втори модел Камен и баба му, и веднага се сетих за Камен от форума![]()
Пробният изпит си е пробен изпит. Тази скала за 16 верни отговора я има още от 2008 ако не се лъжа. Кандидатствах 2009 и беше по същият начин. Направена е, за да може да има колкото се може по-малко двойки.Първоначално написано от c0ol133
УЖААС !! 4ка ...![]()
Направо ще се гръмна.. На всички пробни имам над 60 точки, а сега.. Поне пак г/д 28-29 бал може и да направя.
Sing once again with me.. Our strange duet !! [music]]
If God is a Dj
Life is a dance floor
Love is the rhythm
You are the music. < 33
Най-елитната гимназия в София според мен е 1 Немска - Проф. К. Гълъбов, но миналогодишния минимален бал беше доста висок - около 33 за момчета и 34 за момичета (от 36 - профил ''Чуждоезиков'')...но надявам се тази година да са го понамалили малко, все пак 97 раждаемоста е доста ниска в сравнение с другите, пък и вече нямало да има разликата в баловете между момичета и момчета. Мисля да подам в 9 ФЕГ Алфонс Дьо Ламартин, 1 Немска и още в няколко, за резерва...![]()