- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училища, Желания и Резултати - Прием след 7 клас (2011)
Всъщност четох,че квотите за момчета и момичета във езиковите гимназии остават.Първоначално написано от alexX13
аз искам да кандидатствам в Елиас Канети Русе, ноо незнам дали ще ме приемат, някой ако знае колко е минималния бал,с който мога да вляза моляя да ми каже : ))
All i need is.....BEER
Очаквам около 90 точки и на двата изпита =) Което означава, че си влизам където си искам![]()
Хораааа,благородно ви завиждам..ако тази формула (брой точки + 6/ 28 e вярна,ще е супер..!! Сега ако изкарам 6 на изпитите на НПМГ по химия и бала ми става 33 и влизаааммм!!
Стискам палци на всички ви,дано всички имаме късмет и влезем още на първо класиране в желаните училища! УСПЕХ!
What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]
Оценката се смята като добавиш към точките ти 68 и разделиш на 28![]()
И на двата теста мосля, че ще имам около 90 т., но не знам къде да пробвам да влеза. Много ми е трудно!
Моля ви се помогнете. Кажете кои училища са добри!! (София)
Зависи какво искаш да учишПървоначално написано от kamitu
. Ако ти се учи математика СМГ, ако искаш с Биология, Химия, Физика или География НПМГ, а ако ти се учи език някоя езикова 1АЕГ, 2АЕГ, 1НЕГ, 2НЕГ, 1 испанска и така. Зависи и какъв език ти се учи, и кое училище и ти е по-близко и така иначе общо взето.. Това са елитните училища в София (лично мое мнение).
Първоначално написано от ann321
Има голям шанс да сме заедно и аз ще кандидатвам в НПМГ с химия .![]()
Иначе и аз така г/д по БЕЛ - 89 т. и по математика 95 т .![]()
Чували ли сте нещо за Технологично училище Електронни системи (ТУЕС)? Някой ще кандидатства ли там???
...
Не, няма да кандидатствам там, но съм чувал от приятели, че е добро училище. ;пПървоначално написано от kamitu
По принцип както каза woxer, всичко зависи от теб, какво искаш да учиш, но според мен едни от най-добрите училища в София са:Първоначално написано от kamitu
1.) 1 Немска Езикова Гимназия
2.) 9 Френска Езикова Гимназия
3.) Национално Търговско-Банкова Гимназия
4.) 2 Английска Езикова Гимназия
5.) 1 Английска Езикова Гимназия
6.) 2 Испанска Езикова Гимназия.![]()
Аз съм там. Смисъл ще кандидатствам и ако ме приемат вллизам тамПървоначално написано от kamitu
![]()
![]()
Аз мисля ,че не са точно тези и така подредени.В търговско-банковата се влиза с четворкиПървоначално написано от aleks98
Иначе по бел сиг имам към 95 точки а по мат 86 ама нищо не е сигурно и не мога да гадая... Айде малко остана и на 10ти ще видим
![]()
GreenDay
nqkoi znae li kolko e minimaniq bal za Elias Kaneti??
Не съм се старал да ги подреждам. ;дПървоначално написано от sound0fsilence
Една моя приятелка ще кандидатства там, ужасно много иска да влезе със специалност програмист.Първоначално написано от kamitu
![]()
Be nice and smile to everyone you meet. You don't know what they are going through, and they might just need that smile. Atleast for a moment, it would make a lot of difference to them. Life give us many such moments to take other feel better. For tomorrow when you feel low, someone might smile and you feel better. ^^
според мен в София най-добрата е Първа Немска, обачее май има мн зубъри там..![]()
Испанската и Френската са яки, 22 СОУ и 18 СОУ са най-яките СОУ-та,
(иначе яки хорица има там, и в 73-то, 133-то, 31во, 32ро .. ) :P особено 18-то е на супер добро ниво и бала е висок .. иначе и за 1ва и 2ра АЕ знам, че съкват яко
но все пак 1ва е малко по-добре... и тва е
а и Туризма става ама нямаш мн реализация..
![]()
=]
Аз много съм се навила за испанскатамного ме радва тоя език и много искам да го науча иначе там френската английските и тях ще ги пиша със се всичките им паралелки
![]()
I just LOVE to dance!!! <333
Искам да кандидатствам в НПМГ Акад. Л. Чакалов, и едновременно с това като частен ученик на СПГЕ Джон Атанасов, но само за програмирането и специализацията, но не съм на ясно как става. Някой може ли да ми разясни моля!
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
Да ви се похваля и да питам нещо.
1.Приет съм в ЧАГ (Частна Американска Гимназия) във Велико Търново! :P
2.Има ли някой от бъдещите ми съученици в профил природоматематически?![]()
Аз ще кандидатствам в ИЕГ в португалската паралелка, ако някой друг кандидатства там да ми пише.
Аз ще поставя на 1-во място държавния Италиански лицей(засега), на 2-ро 31 СУЧЕМ с Англ. и Исп., на 3-то СУЧЕМ с Исп. и Англ. ез., и нататък ще решавам. Ако има някой, който ще кандидатства в Италианския държавен лицей, да пише.
Деймън: Трябваше да ме срещнеш през 1864 година. Щеше да ме харесаш.
Елена: Харесвам те сега. Такъв, какъвто си.