- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училища, Желания и Резултати - Прием след 7 клас (2011)
БЕЛ: 5.339
Математика: 5.179
Mного съм доволен от резултата ми много се бях наплашил, защото бях навън със едни мои приятели които си проверяваха резултатите. И всички които са много по-умни от мене имаха 5.400 5.100 и т.н а аз имах почти като тяхните, само трябва да издействам учителката ми по Математика да ми повиши оценката, и би трябвало да ми стигне за 1АЕГ
БЕЛ- 4.929
Мат -4.929
про ве![]()
дали 31,6** бал ще мога да вляза смг или 1ва английска?Мерси предварително ^^
Ти искаше 1 ЕГ налии??Първоначално написано от kamen971
Wohoo, може вероятно да сме в едно дск.![]()
I’m a twit, degenerate young rebel
and I’m proud of it..
Моят бал е 34,25 (момиче съм)за езикова паралелка, а това ще ми стигне ли за 1аег и някой друг ще кандидатства ли там с испански или френски(още не съм решила)
![]()
Aз ще пиша на първо място с АЕ и ФЕ момче съмПървоначално написано от 30stmars
![]()
Някой друг ще кандидатства ли в СМГ с немски? Балът ми за там е 35,571 :P![]()
Издъних се тотално,бала ми за 1 АЕГ е ужасен - 31,250!! .. ;x дали имам шанс на второ класиране?дори на трето,ако има места![]()
What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]
БЕЛ - 5.589 ; математика - 4.679
БАЛ за езикови : 32,536
Леко съм се изложила по математика, а ми бяха лесни .. ноо нищо .. много съм горда с БЕЛ-а , защото с него кандидатствам, без математика![]()
Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥
Ще пиша СМГ, но някъде на 4-то място (с немски)..Първоначално написано от makayla
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Някой , който ще пише СГСАГ с профил Брокер с недвижими имотиДаааано да вляза !
![]()
4.089 По Математика и 5.071 По Български.
БАЛ : 30,320
Ще пиша на 1-во - IV ЕГ "Фредерик Жолио-Кюри" с Испански
Готови са резултатите от изпита след 7 клас може да ги видите на Priem.bg
![]()
Понеже аз имам г/д като твоя бал и ще кандидатсвам в същата гимназия със същия език.Мислиш ли ,че бала ще стигне?Щот миналата година е бил 30,894..сорри за спамаПървоначално написано от d0peboy
![]()
theo <333
Би трябвало, защото четох, че тая година резултатите са по-ниски и бала ще падне сиг. надолуПървоначално написано от gummybear
![]()
Ммм .. аз по БЕЛ имам 5.20 ,а по мат 4,107 .. незнам за къде ще ми стигне,но мисля да пиша на първо място 2-ра английска гимназия .. ако не ме приемат там в 127 ще ме приемат със сигурност и мисля да уча там ..![]()
![]()
Някой ще кандидатства ли в испанската в португалска паралелка?Иначе балът ми е 32,67.Дали ще ми стигне?
Видяхте ли статистиката за София? Мисля,че е тази.
http://www.regalia6.com/ucRegalia/re...emost_2011.pdf
Ми купи си справочник за 7 клас и ще видиш. ;пПървоначално написано от polssa
Аз ще го пиша, но доста се изложих и не вярвам да вляза в хубаво училище.. Но ще пробвам..Първоначално написано от lovenewyork
![]()
Показва колко ученици има в предния - по-високия диапазон. Т.е. с по-високи резултати от твоя.Първоначално написано от Danny19
Ако си момиче и сборът от оценките ти по БЕЛ и М е в диапазона 10.000 - 10.499, в графата "брой оценки" е показано, че общо 388 момичета са в този диапазон (или имат горе-долу като твоите оценки), а в графата "с натрупване" е показано, че общо 613 момичета имат по-високи оценки - в диапазоните 10.500 - 12.000.
За 1 АЕГ нямаш шанс, ако си момиче, ако си момче... може и да имаш някакъв минимален.Първоначално написано от pikaro
За СМГ нямаш проблем.
Имам справочник, но все пак всяка година не са еднакви баловете..нали УЖ тая година са по-ниски ? Се таяя..ще видимПървоначално написано от aleks98
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Първоначално написано от aleks98
В случая справочника не върши работа смис всяка година е различна .. Абе стига сме гадали ще стане ясно след 4 денаПоли успокой нервите
![]()
GreenDay
в смг минималния е 32 а английскта към 33 ама нз .. успех все пакПървоначално написано от pikaro
![]()
GreenDay