- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училища, Желания и Резултати - Прием след 7 клас (2011)
Определено (поне според мен де) 2 АЕГ е по-добра от 1 АЕГ.Първоначално написано от rbdrbd
Да и аз съм чувал много лоши мнения за 1 АЕГ, докато имам приятели от 2 АЕГ и са много доволни.
Don't cry, say fuck u and smile. ( :
Дам мен всички учители,които разпитвам за училищата ми казват че 2аег е по-добра,а и са ми казвали,че 2аег ще я местят в квартал Стрелбище това вярно ли е?Първоначално написано от aleks98
![]()
Не нивото е доста високо. Хубавото на 2аег е, че в нея има много готини хора аз лично познавам много такива. Дори 2аег има някои предимства пред 1ва..Първоначално написано от ann321
29.5 бал дали ще стигне за мг Русе с профил информатика? Много прецаках математиката, поне за АГ бала ми е по-висок.![]()
МАЙКООО ЧОВЕЕКК!! Балът ни се различава точно с 002Първоначално написано от d0peboy
добре, че не са ни еднакви
Аз имам 30,322 точно бал и ще кандидатсвам също в 4ТА ЕГ с ИСПАНСКИ език !! Предната год. минималният бал е бил 30,36, така че да се надяваме да ни приемат
![]()
Enjoy Life ^_-
Здравейте, някой знае ли минималния бал от миналата година за ГПЧЕ "Хр.Ботев" (гр.Кърджали) за паралелка английски с немски?Оформя ми се бал 33,678 и се чудя дали ще ме приемат.Доколкото разбрах миналата година са приемали с 31, но момчета, пък и не знам със сигурност дали е така.![]()
Момиче съм.
Училището е хубаво. Не мисля, че ще съжаляваш. Сега съм 8 клас там и подготовката е добра даже мн. добра (ще те спукат от учене на АЕ). Другото което правят се мн екскурзии, лагери, зелени което си е плюс ;дд Но мин година минималния мал беше около 32 така че с 31,250 не е 100% че ще влезнеш. А и последно от септември си имаме нова сграда в СтрелбищеПървоначално написано от ann321
)
Хубаво е училището. Тази година май ще увеличават бала, така че не знам дали ще влезеш. Иначе новата сграда е супер. Ако влезеш няма да съжаляваш.Първоначално написано от ann321
![]()
Едва ли ще е на първо класиране.Първоначално написано от electricxx
Отказах се влизам с френски дали от първо ще ме приемат?Първоначално написано от Fiction7577
Да, вярно е.. От Септември се местят ..Първоначално написано от joronir
А някой знае ли къде точно ще е в Стрелбище ?
Don't cry, say fuck u and smile. ( :
хора .. моля ви ... кажете ми .. според вас 1 или 2 немска гимназия е по добра ? .. чувам мн различни мнения и мн се колебая .. просто не знам кое искам повече ;хх![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Имам много приятели във 2ра немска и нико от тях не е казал нищо отрицателно за гимнаията. Всички са мега доволни, също така и материалната и техническа база е може би най-добрата в страната.Според мен тя е по-добрия избор.
Ще те приемат, да.
И аз това се чудехПървоначално написано от joanittka
![]()
Какъв ти е бала??
И аз това се чудехПървоначално написано от joanittka
![]()
Какъв ти е бала??
Аз ще пиша на първо желание ГПЧЕ ''Ромен Ролан'' Стара Заора френски с английски.. и на второ желание ТГ '' Княз Симеон Търновски'' - Банково дело .. по мат. изкарах - 4.375,а по БЕЛ - 5.321 : ) балът ми за ГПЧЕ е 31.392 , а за ТГ - 30.446 .. имам ли някакъв шанс за езиковата ? ;д
Няма да изредаш всички паралелки а просто пишеш името на гимназията, защото в 8 клас всички сме подгответа и няма разделения.. за другите гимназии не е така, но 91 НЕГ я пишеш само веднъж без никакви паралелки.Първоначално написано от rbdrbd
В 73то влизат хора, които са писали 91 НЕГ на 1 място, но не им е стигнал балът - сам/а си прави изводите. Плюсът на 73то е, че базата на обучение е по-добра. В 91 НЕГ пък нивото е по-високо.. неслучайно държим 1во място по бал вече толкова много години. Също така след 8 клас има лайстунг паралелки и ако си там като завършиш получаваш освен българска, и една немска диплома, която като кандидатстваш в Германия примерно се считаш за немски гражданин. Но ако не си в тези паралелки си с нрмалната българска диплома - DSD. (Само в 91 НЕГ има такива лайстунги). Ами според мен 91 НЕГ е по-добра.. но зависи колко ти е балът и дали ти се учи много или не.Първоначално написано от joanittka
(Може да имам грешки, бързо пиша.)
Was immer du tust.. wo immer du bist.. ich werd hier bleiben und warten auf dich!
В Европа да. Иначе не.А аз примерно не съм фен и на двата. Немски и английски ми се вижда най-яката комбинация от два езика. И най-търсената
Аз английски не искам да пиша първи език.Първоначално написано от kamen971
А ти със сигурност ще влезеш.100% ; )
А и да те питам знаеш ли колко е минималния бал в 1ва и 5та с немски ?
once they see you doing better without them,that is when they want you back !
балът ми е 34.428Първоначално написано от rbdrbd
има такава паралелка .. аз ако ходя там .. ще кандидатствам в нея!Първоначално написано от aras97
![]()
Днес бях да попълвам. Бала ми е 34,400 и нещо и ги подредих така
1. ЕГ "Пловдив", НЕ
2. ЕГ 'Иван Вазов", НЕ
3. ЕГ "Пловдив", АЕ
4. ЕГ "Иван Вазов", АЕ
5. ЕГ "Иван Вазов" Ис.Е
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Здравей. Първо те поздравявам за високия бал!Първоначално написано от joanittka
Относно въпроса ти коя от двете немски гимназии да избереш, аз бих ти препоръчала 73-то.
Обучението на езика е на ниво, много хора са завършили с отличен успех и сега продължават обучението си в чужбина. Около мен винаги има хора, които също го хвалят, някои казват, че е по-добра от 91 НЕГ. Тя също е на добро ниво, но напоследък не е същото, защото базата в 73-то е много по-спонсорирана и по-модерна.
Успех и дано направиш правилния избор.![]()