.
Отговор в тема
Страница 18 от 74 ПървиПърви ... 81415161718192021222868 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 1856

Hybrid View

Град
    София ;д
    Цитирай Първоначално написано от rbdrbd
    Мерси за бързия отговор
    Някой по нагоре беше писал, че 2 АЕ е по-добра от 1 АЕ, но според мен са еднакво добри и двете. От друга стран съм чувала много отрицателни отзиви за 1 АЕ, че там има много наркомани, но не мога да грантирам до колко това е вярно.
    Определено (поне според мен де) 2 АЕГ е по-добра от 1 АЕГ. Да и аз съм чувал много лоши мнения за 1 АЕГ, докато имам приятели от 2 АЕГ и са много доволни.
    Don't cry, say fuck u and smile. ( :

Цитирай Първоначално написано от aleks98
    Мерси за бързия отговор
    Някой по нагоре беше писал, че 2 АЕ е по-добра от 1 АЕ, но според мен са еднакво добри и двете. От друга стран съм чувала много отрицателни отзиви за 1 АЕ, че там има много наркомани, но не мога да грантирам до колко това е вярно.
    Определено (поне според мен де) 2 АЕГ е по-добра от 1 АЕГ. Да и аз съм чувал много лоши мнения за 1 АЕГ, докато имам приятели от 2 АЕГ и са много доволни.
    Дам мен всички учители,които разпитвам за училищата ми казват че 2аег е по-добра,а и са ми казвали,че 2аег ще я местят в квартал Стрелбище това вярно ли е?

Цитирай Първоначално написано от ann321
    ^ мога само да кажа,че всяка паралелка ти е отделно желание.

А аз искам да питам за 2-ра АЕГ Томас Джеферсън..какво ще кажете,хубаво ли е училището,подготовката и т.н? Защото с бал 31,250 няма да стане за 1 АЕГ,поне да е във 2-ра..та въпроса ми е дали не е 2-ра по причина,да не би да е по-зле от 1-ва?
    Не нивото е доста високо. Хубавото на 2аег е, че в нея има много готини хора аз лично познавам много такива. Дори 2аег има някои предимства пред 1ва..

Повече от фен
    Град
    Русе
    29.5 бал дали ще стигне за мг Русе с профил информатика? Много прецаках математиката, поне за АГ бала ми е по-висок.

Цитирай Първоначално написано от d0peboy
    Цитирай Първоначално написано от gummybear
    4.089 По Математика и 5.071 По Български.
    БАЛ : 30,320
    Ще пиша на 1-во - IV ЕГ "Фредерик Жолио-Кюри" с Испански
    Понеже аз имам г/д като твоя бал и ще кандидатсвам в същата гивнация със същия език.Мислиш ли ,че бала ще стигне?Щот миналата година е бил 30,894..сорри за спама
    Би трябвало, защото четох, че тая година резултатите са по-ниски и бала ще падне сиг. надолу
    МАЙКООО ЧОВЕЕКК!! Балът ни се различава точно с 002 добре, че не са ни еднакви Аз имам 30,322 точно бал и ще кандидатсвам също в 4ТА ЕГ с ИСПАНСКИ език !! Предната год. минималният бал е бил 30,36, така че да се надяваме да ни приемат
    Enjoy Life ^_-

Здравейте, някой знае ли минималния бал от миналата година за ГПЧЕ "Хр.Ботев" (гр.Кърджали) за паралелка английски с немски?Оформя ми се бал 33,678 и се чудя дали ще ме приемат.Доколкото разбрах миналата година са приемали с 31, но момчета, пък и не знам със сигурност дали е така.
    Момиче съм.

^ мога само да кажа,че всяка паралелка ти е отделно желание.

А аз искам да питам за 2-ра АЕГ Томас Джеферсън..какво ще кажете,хубаво ли е училището,подготовката и т.н? Защото с бал 31,250 няма да стане за 1 АЕГ,поне да е във 2-ра..та въпроса ми е дали не е 2-ра по причина,да не би да е по-зле от 1-ва?
    Училището е хубаво. Не мисля, че ще съжаляваш. Сега съм 8 клас там и подготовката е добра даже мн. добра (ще те спукат от учене на АЕ). Другото което правят се мн екскурзии, лагери, зелени което си е плюс ;дд Но мин година минималния мал беше около 32 така че с 31,250 не е 100% че ще влезнеш. А и последно от септември си имаме нова сграда в Стрелбище )

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Хубаво е училището. Тази година май ще увеличават бала, така че не знам дали ще влезеш. Иначе новата сграда е супер. Ако влезеш няма да съжаляваш.

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от electricxx
    Понеже аз имам г/д като твоя бал и ще кандидатсвам в същата гивнация със същия език.Мислиш ли ,че бала ще стигне?Щот миналата година е бил 30,894..сорри за спама
    Би трябвало, защото четох, че тая година резултатите са по-ниски и бала ще падне сиг. надолу
    МАЙКООО ЧОВЕЕКК!! Балът ни се различава точно с 002 добре, че не са ни еднакви Аз имам 30,322 точно бал и ще кандидатсвам също в 4ТА ЕГ с ИСПАНСКИ език !! Предната год. минималният бал е бил 30,36, така че да се надяваме да ни приемат
    Едва ли ще е на първо класиране.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от electricxx
    Едва ли ще е на първо класиране.
    Отказах се влизам с френски дали от първо ще ме приемат?

Град
    София ;д
    Цитирай Първоначално написано от joronir
    Цитирай Първоначално написано от aleks98
    Мерси за бързия отговор
    Дам мен всички учители,които разпитвам за училищата ми казват че 2аег е по-добра,а и са ми казвали,че 2аег ще я местят в квартал Стрелбище това вярно ли е?
    Да, вярно е.. От Септември се местят .. А някой знае ли къде точно ще е в Стрелбище ?
    Don't cry, say fuck u and smile. ( :

хора .. моля ви ... кажете ми .. според вас 1 или 2 немска гимназия е по добра ? .. чувам мн различни мнения и мн се колебая .. просто не знам кое искам повече ;хх

Имам много приятели във 2ра немска и нико от тях не е казал нищо отрицателно за гимнаията. Всички са мега доволни, също така и материалната и техническа база е може би най-добрата в страната.Според мен тя е по-добрия избор.

Ще те приемат, да.

Цитирай Първоначално написано от joanittka
    хора .. моля ви ... кажете ми .. според вас 1 или 2 немска гимназия е по добра ? .. чувам мн различни мнения и мн се колебая .. просто не знам кое искам повече ;хх
    И аз това се чудех
    Какъв ти е бала??

И аз това се чудех
    Какъв ти е бала??

Аз ще пиша на първо желание ГПЧЕ ''Ромен Ролан'' Стара Заора френски с английски.. и на второ желание ТГ '' Княз Симеон Търновски'' - Банково дело .. по мат. изкарах - 4.375,а по БЕЛ - 5.321 : ) балът ми за ГПЧЕ е 31.392 , а за ТГ - 30.446 .. имам ли някакъв шанс за езиковата ? ;д

Може ли някой да уточни кои са 7-те паралелки в 91 НЕГ и дали трябва да се пишат по отделно паралелките със съответните профили или само името на у-щето?
    Предварително благодаря!!
    Няма да изредаш всички паралелки а просто пишеш името на гимназията, защото в 8 клас всички сме подгответа и няма разделения.. за другите гимназии не е така, но 91 НЕГ я пишеш само веднъж без никакви паралелки.

В 73то влизат хора, които са писали 91 НЕГ на 1 място, но не им е стигнал балът - сам/а си прави изводите. Плюсът на 73то е, че базата на обучение е по-добра. В 91 НЕГ пък нивото е по-високо.. неслучайно държим 1во място по бал вече толкова много години. Също така след 8 клас има лайстунг паралелки и ако си там като завършиш получаваш освен българска, и една немска диплома, която като кандидатстваш в Германия примерно се считаш за немски гражданин. Но ако не си в тези паралелки си с нрмалната българска диплома - DSD. (Само в 91 НЕГ има такива лайстунги). Ами според мен 91 НЕГ е по-добра.. но зависи колко ти е балът и дали ти се учи много или не. (Може да имам грешки, бързо пиша.)
    Was immer du tust.. wo immer du bist.. ich werd hier bleiben und warten auf dich!

А аз примерно не съм фен и на двата. Немски и английски ми се вижда най-яката комбинация от два езика. И най-търсената
    В Европа да. Иначе не.

Цитирай Първоначално написано от kamen971
    Определено не мога да ти дам надежди,защото моя бал е над 33,7 и не знам дали ще ме приемат в 1ЕГ(много се притеснявам).Иначе в 4ЕГ 100% влизаш.В 1ЕГ ако стане някакво чудо ще влезеш с немски,но за англииски нямаш шанс.
    Аз английски не искам да пиша първи език.
    А ти със сигурност ще влезеш.100% ; )
    А и да те питам знаеш ли колко е минималния бал в 1ва и 5та с немски ?
    once they see you doing better without them,that is when they want you back !

И аз това се чудех
    Какъв ти е бала??
    балът ми е 34.428

Цитирай Първоначално написано от aras97
    Още повече че тая година в 73-то нямат прием в най-готината според мен паралелка с втори език английски и профил математика.Значи излиза, че човек трябва да учи руски или френски от 9 клас нагоре.А аз примерно не съм фен и на двата. Немски и английски ми се вижда най-яката комбинация от два езика. И най-търсената
    има такава паралелка .. аз ако ходя там .. ще кандидатствам в нея!

Супер фен Аватара на Runaway11
    Днес бях да попълвам. Бала ми е 34,400 и нещо и ги подредих така

1. ЕГ "Пловдив", НЕ
    2. ЕГ 'Иван Вазов", НЕ
    3. ЕГ "Пловдив", АЕ
    4. ЕГ "Иван Вазов", АЕ
    5. ЕГ "Иван Вазов" Ис.Е

И аз това се чудех
    Какъв ти е бала??
    балът ми е 34.428
    Здравей. Първо те поздравявам за високия бал! Относно въпроса ти коя от двете немски гимназии да избереш, аз бих ти препоръчала 73-то. Обучението на езика е на ниво, много хора са завършили с отличен успех и сега продължават обучението си в чужбина. Около мен винаги има хора, които също го хвалят, някои казват, че е по-добра от 91 НЕГ. Тя също е на добро ниво, но напоследък не е същото, защото базата в 73-то е много по-спонсорирана и по-модерна.
    Успех и дано направиш правилния избор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си