.
Отговор в тема
Страница 22 от 74 ПървиПърви ... 121819202122232425263272 ... ПоследнаПърви
Резултати от 526 до 550 от общо 1856

Hybrid View

Град
    София ;д
    [quote="aras97"]И как сравняваш две различни неща, с два различни начина на балообразуване То по твоята логика тогава СМГ и НЕГ пасти да ядат като минимални и максимални балове. Баловете в ТУЕС примерно през 2010 надвишават 40... Ще кажеш, ами не може да ги сравняваме, нали..И ще си прав.Но не можем и да сравняваме СМГ с НЕГ.Човекът с минималния бал в немската палалелка на СМГ съвсем спокойно може при бал за езикова да е с по-нисък резултат.В предходния си пост демонстрирах как точно става това.А максималните балове и в двете училища бяха 36, тоест става дума за ученици с пълни шестици и по двата предмета на изпитите. Тепърва ще си 7 клас и ще научиш доста хватки от кандидатстването и балообразуването през идващата учебна година, сега не скачай толкова яростно, че си прав.Понеже не си.Та чак и да твърдиш, че някой дълбоко се лъжел.Ами не се лъже. [/quote

Ей, ама не можеш да ме разбереш, се едно, карай, не ми се занимава. ; ))
    Don't cry, say fuck u and smile. ( :

Някой писал ли е 5ЕГ ( Варна) първо желание ;д ?
    u btw кога излизат резултатите от 1во класиране?
    once they see you doing better without them,that is when they want you back !

Има ли някои да е писал АЕГ (бургас) 1во желание.. ? А резултатите от п1рвото излизат на 24 тоест утре ..

Град
    София ;д
    Цитирай Първоначално написано от wonderfulife
    u btw кога излизат резултатите от 1во класиране?
    Утре.

Някъде бях чула, че можело и днеска да излязат класиранията.. Ох, дано е такаааааа.. Ще полудея вече ... ЕГ "Пловдииииив" бъди така добра и ме вземи

БЕЛ - 5,625
    МАТ - 4,929
    Удостоворение - всичко 6

Ще ме приемат ли в ЕГ "Б.Брехт" Пазарджик с първи английски и втори немски??

PS: Бала ми е 33,108

Град
    София ;д
    Цитирай Първоначално написано от nickeyy97
    Някъде бях чула, че можело и днеска да излязат класиранията.. Ох, дано е такаааааа.. Ще полудея вече ... ЕГ "Пловдииииив" бъди така добра и ме вземи
    Еми да, ДО 24-ти ще излезнат, не се знае, успех и дано те приемат !

Най- вероятно - ДА !

Тази година минималните балове за прием, за почти всички училища, ще спаднат с поне половин единица. Има по-малко кандидати и резултатите по математика са малко по-ниски от миналогодишните.

Град
    София ;д
    Цитирай Първоначално написано от m14
    Тази година минималните балове за прием, за почти всички училища, ще спаднат с поне половин единица. Има по-малко кандидати и резултатите по математика са малко по-ниски от миналогодишните.
    E то беше ясно, че ще спаднат.

Супер фен Аватара на Runaway11
    В Пловдив не са паднали особено много...

някой знае ли дали резултатите от първо класиране ще бъдат качени в интернет и къде мога да проверявам?иначе аз за първо желание писах 91 НЕГ с втори език английски

Супер фен Аватара на Runaway11
    Да ще бъдат качени!

но къде?в кой саит?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pizziif
    но къде?в кой саит?
    До колкото разбрах или в сайта на МОН или в сайта на РИО..

Някой знае ли кога е записването след 1во класиране и какви документи ни трябват при записване ???

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pancho97
    Някой знае ли кога е записването след 1во класиране и какви документи ни трябват при записване ???
    Записването ще бъде от 27.06 до 29.06 за документите нямам инфо.

Цитирай Първоначално написано от Martolina
    Най- вероятно - ДА !
    това отговор за мен ли е??

Да BoysInc97- за тебе е !

Абе и аз така знам,че ще пуснат още днес вечерта резултатите в нета..от гнездото ми казаха.И май пак ще си трябва входящият номер от служебната бележка или в МОМН,или в РИО ще ги качат нямам търпение ..
    What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]

Цитирай Първоначално написано от Martolina
    Да BoysInc97- за тебе е !
    Благодаря

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от beperfect
    Цитирай Първоначално написано от pancho97
    Записването ще бъде от 27.06 до 29.06 за документите нямам инфо.
    Копие от удостоверението за завършен 7 клас, както и някакъв документ за самоличност. Ако кандидатстваш в техникум, ти трябва медицинско, без значение на кое място ще го напишеш.

Мисля, че трябваше и копие от акта за раждане, като документа за самоличност. Ако не се бъркам, това трябва да бяха нещата...

Мега фен Аватара на gummybear
    Дали ще ги пуснат след 21:00

theo <333

И аз това щях да питам..а сигурно ли е,че ще пуснат? В смисъл,мислите ли,че щом досега няма,някой ще седне в 21,че и след това да ги пуска? Не мисля,но силно се надявам,въпреки че то разликата не е голяма..просто се бях настроила за днес ии.. Дано,защото не ми се чака ..

А някой питаше - за второ класиране отивате в училището,в КОЕТО СТЕ КЛАСИРАНИ от първия тур,НЕ променяте желанията си,само там нещо и аз не знам какво се уточнява,но дори не се попълва ново заявление.Чак за 3-то класиране отивате в гнездото,в което сте подали ПЪРВОНАЧАЛНО ЗА 1 класиране и там вече попълвате НОВО заявление,като ви се позволява да смените желанията си.

А за записване горе-долу какво ще ми трябва?!
    What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]

Град
    Столицата :)
    Цитирай Първоначално написано от gummybear
    Дали ще ги пуснат след 21:00
    Ама днес ли ще пуснат класирането?
    Не е ли утре?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си