- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училища, Желания и Резултати - Прием след 7 клас (2011)
[quote="aras97"]И как сравняваш две различни неща, с два различни начина на балообразуванеТо по твоята логика тогава СМГ и НЕГ пасти да ядат като минимални и максимални балове. Баловете в ТУЕС примерно през 2010 надвишават 40...
Ще кажеш, ами не може да ги сравняваме, нали..И ще си прав.Но не можем и да сравняваме СМГ с НЕГ.Човекът с минималния бал в немската палалелка на СМГ съвсем спокойно може при бал за езикова да е с по-нисък резултат.В предходния си пост демонстрирах как точно става това.А максималните балове и в двете училища бяха 36, тоест става дума за ученици с пълни шестици и по двата предмета на изпитите.
Тепърва ще си 7 клас и ще научиш доста хватки от кандидатстването и балообразуването през идващата учебна година, сега не скачай толкова яростно, че си прав.Понеже не си.Та чак и да твърдиш, че някой дълбоко се лъжел.Ами не се лъже.
[/quote
Ей, ама не можеш да ме разбереш, се едно, карай, не ми се занимава. ; ))
Don't cry, say fuck u and smile. ( :
Някой писал ли е 5ЕГ ( Варна) първо желание ;д ?
u btw кога излизат резултатите от 1во класиране?
once they see you doing better without them,that is when they want you back !
Има ли някои да е писал АЕГ (бургас) 1во желание.. ? А резултатите от п1рвото излизат на 24 тоест утре ..
Утре.Първоначално написано от wonderfulife
![]()
Някъде бях чула, че можело и днеска да излязат класиранията.. Ох, дано е такаааааа.. Ще полудея вече![]()
... ЕГ "Пловдииииив" бъди така добра и ме вземи
![]()
![]()
БЕЛ - 5,625
МАТ - 4,929
Удостоворение - всичко 6
Ще ме приемат ли в ЕГ "Б.Брехт" Пазарджик с първи английски и втори немски??
PS: Бала ми е 33,108
Еми да, ДО 24-ти ще излезнат, не се знае, успех и дано те приемат !Първоначално написано от nickeyy97
![]()
Най- вероятно - ДА !
Тази година минималните балове за прием, за почти всички училища, ще спаднат с поне половин единица. Има по-малко кандидати и резултатите по математика са малко по-ниски от миналогодишните.
E то беше ясно, че ще спаднат.Първоначално написано от m14
![]()
някой знае ли дали резултатите от първо класиране ще бъдат качени в интернет и къде мога да проверявам?иначе аз за първо желание писах 91 НЕГ с втори език английски
но къде?в кой саит?
До колкото разбрах или в сайта на МОН или в сайта на РИО..Първоначално написано от pizziif
Някой знае ли кога е записването след 1во класиране и какви документи ни трябват при записване ???
Записването ще бъде от 27.06 до 29.06 за документите нямам инфо.Първоначално написано от pancho97
това отговор за мен ли е??Първоначално написано от Martolina
![]()
Да BoysInc97- за тебе е !
Абе и аз така знам,че ще пуснат още днес вечерта резултатите в нета..от гнездото ми казаха.И май пак ще си трябва входящият номер от служебната бележкаили в МОМН,или в РИО ще ги качат
нямам търпение ..
What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]
БлагодаряПървоначално написано от Martolina
Копие от удостоверението за завършен 7 клас, както и някакъв документ за самоличност. Ако кандидатстваш в техникум, ти трябва медицинско, без значение на кое място ще го напишеш.Първоначално написано от beperfect
Мисля, че трябваше и копие от акта за раждане, като документа за самоличност. Ако не се бъркам, това трябва да бяха нещата...
И аз това щях да питам..а сигурно ли е,че ще пуснат? В смисъл,мислите ли,че щом досега няма,някой ще седне в 21,че и след това да ги пуска? Не мисля,но силно се надявам,въпреки че то разликата не е голяма..просто се бях настроила за днес ии..Дано,защото не ми се чака ..
А някой питаше - за второ класиране отивате в училището,в КОЕТО СТЕ КЛАСИРАНИ от първия тур,НЕ променяте желанията си,само там нещо и аз не знам какво се уточнява,но дори не се попълва ново заявление.Чак за 3-то класиране отивате в гнездото,в което сте подали ПЪРВОНАЧАЛНО ЗА 1 класиране и там вече попълвате НОВО заявление,като ви се позволява да смените желанията си.![]()
А за записване горе-долу какво ще ми трябва?!
![]()
![]()
What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]
Ама днес ли ще пуснат класирането?Първоначално написано от gummybear
Не е ли утре?