- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училища, Желания и Резултати - Прием след 7 клас (2011)
Спокойно, бе хора, който е сигурен в успеха си няма причина за притесняване ! Ако имате отлични оценки в училище и сравнително добри на "малките" матури , няма причина за паника ! Хайде успех на всички !!!
Не съм спокоен макар че имам по-хубава диплома от underfroGG
Тишина !Първоначално написано от punkara5
1АЕГ София.
ЕГ,,Пловдив'' Профил АЕ
Предлагам всички момичета и женчовци да спрат със спам-а (не мога да търпя).
Все ми е една кой се търкаля или не... Факт е, че момичетата са с по-лабилна психика.
ЕГ " Пловдив " и ОМГ " Акад. К.П "Първоначално написано от LucySmith
И аз по радиото чух за след 12, но в нашето РИО (Пазарджик - www.riopz.com ) пише че след 17 ще излязат, пък и в училището, в което се записах така ми казаха...
За да не се дразня отивам на плаж ии няма да мисля за това![]()
![]()
Ами аз искам да вляза в НПМГ или НТБГ и силно се надявам да е в НПМГХайде успех на всички,защото след около 1 час излизат резултатите
![]()
ЕГ"Пловдив" или ЕГ"Иван Вазов" - идвете гимназии с АЕ
след това писах ОМГ- природоматематическа с АЕ, ФЕГ- пак с АЕ
и най-накрая ПГСАГ - архитектура с АЕ
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш. За да има нови срещи, първо трябва да има сбогуване. А щом сте приятели, непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота. " Ричард Бах " Илюзии "
Знам,че ше се изцепя с тва мнение,но не мога просто .. ОМГ?! Е стига бе..знам какво значи,ама..и само гледаш,че например си влязъл там ии ОМГ ОМГ ОМГ,приеха ме в ОМГ .. тва е малко като ПУТКА в Перник .. в смисъл,яка абревиатура..![]()
А аз съм писала НПМГ,НТБГ,НФСГ,1 и 2 АЕГ и 33 ЕГа дано да ме вземат в НПМГ,че там най-много искам
betito28,с какво си се писала в НПМГ?
What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]
ОМГ е Математическата гимназич в Пловдив![]()
![]()
Иначе да, жестоко е !
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш. За да има нови срещи, първо трябва да има сбогуване. А щом сте приятели, непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота. " Ричард Бах " Илюзии "
Извинявай какъв ти е бала ?
Айде успех на всички.
След 31 мин. и 10 секунди излизат резултатите![]()
31.964![]()
От вчера ги чакам тия резултати![]()
![]()
,първо беше в 12 .. не излязоха ,после в 3,4,4:30 ,ако и в 5 не излязът ще се побъркам.
Don't Change for Anyone, but Yourself.
Е може и да не излязат точно в 5Първоначално написано от blackcat82
![]()
theo <333
Е,да ама да не е "те към 17 ще излязат" ,защото и 17,59 пак е 17,нали? Да не прекаляват..оле,убедена съм,че в 17 и 30 ще е мноого трудно влизането в сайта..всички ще сме като побъркани и сайта ще се бъгне.Мое мнение де.
![]()
What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]
Ходих преди малко в моето училище(което е едно от гнездата във Варна) и още ги няма резултатите.Заместник-директорката ми каза,че чак след 17.30 може и по-КЪСНО да излязат![]()
once they see you doing better without them,that is when they want you back !
Първоначално написано от wonderfulife
АЙДЕ стига деееее!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Писна ми да чакам вече.Първоначално написано от Runaway11
Стига бе днеска колкото пъти питахме ,толкова пъти ни казваха различно време.Накрая ще вземат да кажа ,че ще излязът утре и ...Първоначално написано от Runaway11
![]()
Don't Change for Anyone, but Yourself.