- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училища, Желания и Резултати - Прием след 7 клас (2011)
Честито на всички приети там, където искат!А другите - не се отказвайте.
Все пак има 2ро и 3то класиране..
) И догодина чакаме яки зайци в 91 НЕГ, да знаете!
![]()
Was immer du tust.. wo immer du bist.. ich werd hier bleiben und warten auf dich!
Моята паралелка ?Първоначално написано от betito28
а момче или момиче си?
![]()
Аз съм приет в испанската с френски. Сега ще чакам 2ро класиране за английската паралелка. Аз съм с 33 бал а един фр. е влезнал последен на 1во класиране с 33,036(в англ. паралелка)
А тая година много високи балове :(
Испанската е с най-висок бал за момичета
Аз съм там, но с АЕПървоначално написано от deni979
![]()
Здравейте бъдещи зайциии. Хората приети във НФСГ - София ако искат да ми пишат на лично
ПС: Приеха ме миналата година там![]()
А само да питам,как точно разбирате на кое място сте? Всмисъл,- как е разбрал,че е последен?Аз съм с 33 бал а един фр. е влезнал последен на 1во класиране с 33,036(в англ. паралелка)
What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]
Имали ученици и УЧЕНИЧКИ от ЕГ"Иван Вазов" - Пловдив ( с английски език)![]()
![]()
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш. За да има нови срещи, първо трябва да има сбогуване. А щом сте приятели, непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота. " Ричард Бах " Илюзии "
аз съм приета в 18то,но ще чакам 2ро класиране![]()
Женско съм!!;дддд
И аз съм така...Първоначално написано от slavvito
Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥
Аз съм приета в НТБГ, но се чудя дали да чакам 2-ро класиране за 9 ФЕГ (първо желание), където балът ми е 33,106.
според вас имам ли шанс с бал 32,500(момиче) за 73то или 2ра англ?
Женско съм!!;дддд
китайски и аннглийски .. а на кое място ти е била тази гимназия и за кои ще се бориш нагоре?Първоначално написано от slavvito
Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥
Айдееееееее честито на всичкиииииииии
I класиране:
КЛАСИРАН
Езикова гимназия "Пловдив"
Чуждоезиков, НЕ
HAPPYYYYYYY !!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз питам същия въпрос, ама само за 2 АЕГ... писала съм с ИЕ и РЕПървоначално написано от slavvito
Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥
аз съм приета с Немски и английски!Беше ми 17то желаниеще се боря за 73то всички паралелки и 2ра англ всички паралелки!
![]()
Женско съм!!;дддд
то като училище ми е някъде 7мо,ама на предишните училища съм писала всички паралелки![]()
Женско съм!!;дддд
Аз съмм в СМГ с немскииииии ^.^ приета на 1во желание бал 35.572
Някоййй тамм ?? :дд
Класиран съм по първо желание в ЕГ "Пловдив" с АЕ нЯкой друг там![]()
![]()
![]()
![]()
АЗ !Първоначално написано от punkara5
![]()
Някой във 2ра немска (73 СОУ) ?? Чудя се дали да участвам за второ класиране в Испанската..![]()