- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училища, Желания и Резултати - Прием след 7 клас (2011)
Бала за испанската мисля , че беше 31,8 миналата година тази година се очертава да е същият! Като цяло Испанската е добро училище и едно от най-елитните в града.Аз мисля че сам за 1ЕГ или МГ англижски . Късмет на всички !!!!!!!!!!!!!!!!! :PПървоначално написано от Munut0
Утре сам на пробен изпит по Бел. в Соу Димчо Дебелянов, стискайте ми палци!![]()
![]()
ПИШЕТЕ!!!!!!! Каде мислите да кандидатствате ............?![]()
аз засега мисля в 1НЕГ или СМГ.Накой знае ли с какъв бал се влиза?
Мнения за 138СОУ
хей, аз съм 7 клас и съм от 138 СОУ , но сега като си видя резултатите от изпитите може и да се преместя, може и да остана. Мнения- ами добро училище, дава добро образование и е достъпно. Късмет!!!
Пхахаха ама ти сериозно ли ?!
http://akademika.bg/2013/09/%D0%B8%D...%D1%83-%D0%BF/
Хаха това Механото ли е ?Първоначално написано от mlakniwe2
В училище някакви идваха и ни казаха,че е по-добре да пишем него пред 1ЕГ И МГ хаха
![]()
Прочетох някои от мненията в темата, но за съжаление нищо плевенско не можах да намеря.Та, да си кажа и аз
, мисля да кандидатствам в МГ "Гео Милев" в паралелката с Биология, Химия и ИТ, с английски език. Ако има някой учил там, да пише, плз.
Just shut up and smile.
МГ "Гео Милев" kade se namira tova![]()
Аз мисля да кандидатствам в Ямбол в Професионална Гимназия по Хранителни Технологии и ТуризъмНо не се знае !
Аз мисля да кандидатствам в Ямбол в Професионална Гимназия по Хранителни Технологии и Туризъм Но не се знае !
Еми сигурно на 1во място ще е испанската, на 2ро немската, на трето втора английска![]()
При нас тези от сладкарското идваха и ни развиваха теми как можело да излезеш с професия от там,да станеш успешен сладкар,дъра бъра... Абе някой да знае колко се очертават да бъдат тази година баловете в ФЕГ-а и АЕГ ?![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Аз съм от Варна и сега се готвя за 4та с Испански : )) малко се притеснявам, но дано всичко да мине добре! Може те ли да ми кажете долу горе какви оценки от изпитите ми трябват за да вляза там![]()
![]()
Аз смятам да кандидатствам в МГ Варна с информационни технологии, ВТГ с информационни технологии и 1ва и 4та ЕГ и в 5та![]()
Избрала съм си НПМГ и се надявам да успея. (: Това е главното, иначе ще кандидатствам в НПГИ и ХГ, както и езикови гимназии.
някой може ли да ми каже за 73 СОУ /немската гимнация в София/ има ли общежития ???
Аз мисля между 3-та природоматематическата, ГПЧЕ и пгххв димитър менделеев. кажете ми моля нещо за всичките гимназии и трите са във варна!