.
Отговор в тема
Страница 2 от 74 ПървиПърви 1234561252 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 1856

Hybrid View

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna

1ег

Цитирай Първоначално написано от Munut0
    Испанската във Варна .. как се образува бала че не съм много наясно ?
    Бала за испанската мисля , че беше 31,8 миналата година тази година се очертава да е същият! Като цяло Испанската е добро училище и едно от най-елитните в града.Аз мисля че сам за 1ЕГ или МГ англижски . Късмет на всички !!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Цитирай Първоначално написано от kamen971 Виж мнението
    Бала за испанската мисля , че беше 31,8 миналата година тази година се очертава да е същият! Като цяло Испанската е добро училище и едно от най-елитните в града.Аз мисля че сам за 1ЕГ или МГ англижски . Късмет на всички !!!!!!!!!!!!!!!!! :P
    Да това са наий-елитните училища във Варна ! Аз съм приета в 4та с испански език и супер много се радвам !

МАТЕМАТИЧЕСКА ГИМНАЗИЯ "БАБА ТОНКА" В РУСЕ....

Град
    Varna

1ег

Утре сам на пробен изпит по Бел. в Соу Димчо Дебелянов, стискайте ми палци!

Град
    Varna

1ег

ПИШЕТЕ!!!!!!! Каде мислите да кандидатствате ............?

Град
    София
    аз засега мисля в 1НЕГ или СМГ.Накой знае ли с какъв бал се влиза?

Град
    София
    Мнения за 138СОУ

хей, аз съм 7 клас и съм от 138 СОУ , но сега като си видя резултатите от изпитите може и да се преместя, може и да остана. Мнения- ами добро училище, дава добро образование и е достъпно. Късмет!!!

Супер фен Аватара на chupachups
    Цитирай Първоначално написано от katy1997 Виж мнението
    Мнения за 138СОУ
    Пхахаха ама ти сериозно ли ?!

http://akademika.bg/2013/09/%D0%B8%D...%D1%83-%D0%BF/

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    Който му се занимава с графичен дизайн или нещо подобно да идва в нащо даскало госпожата по графичен дизайн е супер мацка :P ще учите фотошоп и разни такива и имаме нови кабинети с климатици и всички екстри

http://www.ptgvarna.com/
    http://www.youtube.com/watch?v=0_0xo...el_video_title
    Хаха това Механото ли е ? В училище някакви идваха и ни казаха,че е по-добре да пишем него пред 1ЕГ И МГ хаха

Прочетох някои от мненията в темата, но за съжаление нищо плевенско не можах да намеря. Та, да си кажа и аз , мисля да кандидатствам в МГ "Гео Милев" в паралелката с Биология, Химия и ИТ, с английски език. Ако има някой учил там, да пише, плз.

Just shut up and smile.

МГ "Гео Милев" kade se namira tova

Аз мисля да кандидатствам в Ямбол в Професионална Гимназия по Хранителни Технологии и Туризъм Но не се знае !

Аз мисля да кандидатствам в Ямбол в Професионална Гимназия по Хранителни Технологии и Туризъм Но не се знае !

Talking

Еми сигурно на 1во място ще е испанската, на 2ро немската, на трето втора английска

При нас тези от сладкарското идваха и ни развиваха теми как можело да излезеш с професия от там,да станеш успешен сладкар,дъра бъра... Абе някой да знае колко се очертават да бъдат тази година баловете в ФЕГ-а и АЕГ ?
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Аз съм от Варна и сега се готвя за 4та с Испански : )) малко се притеснявам, но дано всичко да мине добре! Може те ли да ми кажете долу горе какви оценки от изпитите ми трябват за да вляза там

Аз смятам да кандидатствам в МГ Варна с информационни технологии, ВТГ с информационни технологии и 1ва и 4та ЕГ и в 5та

Цитирай Първоначално написано от gabrielichka Виж мнението
    Аз смятам да кандидатствам в МГ Варна с информационни технологии, ВТГ с информационни технологии и 1ва и 4та ЕГ и в 5та
    С какъв език в 1ва, 4та и 5та ?

Избрала съм си НПМГ и се надявам да успея. (: Това е главното, иначе ще кандидатствам в НПГИ и ХГ, както и езикови гимназии.

Цитирай Първоначално написано от tes98 Виж мнението
    Избрала съм си НПМГ и се надявам да успея. (: Това е главното, иначе ще кандидатствам в НПГИ и ХГ, както и езикови гимназии.
    Каква специалност в НПМГ? )

Химия или химия и биология

Цитирай Първоначално написано от tes98 Виж мнението
    Химия или химия и биология
    химия и биология

някой може ли да ми каже за 73 СОУ /немската гимнация в София/ има ли общежития ???

Аз мисля между 3-та природоматематическата, ГПЧЕ и пгххв димитър менделеев. кажете ми моля нещо за всичките гимназии и трите са във варна!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си