- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училища, Желания и Резултати - Прием след 7 клас (2011)
Аз съм приета в СГСАГ ''Христо Ботев'' - Парково строителство и озеленяване![]()
ако сте приети с тази специалност пишете на skype - natality97 :P
с каква специалност си ?Първоначално написано от levskipi
![]()
Аз съм приета. с потр.е нали?Първоначално написано от imyourguiltypleasure
Men na parvo klasirane me prieha vav Vtora Andliiska s bal 32.892 taka 4e mojebi ima6 6ansПървоначално написано от Martolina
![]()
Men na parvo klasirane me prieha vav Vtora Andliiska s bal 32.892 taka 4e mojebi ima6 6ansПървоначално написано от Martolina
![]()
Da az sam prieta waw 2 aeg. te me zapisvat w wtornik. be6e mi 6 jelanie.Първоначално написано от tedinka9755
ЗдравейтеАз съм приета в 144 СОУ с профил "Музика", а съм го писала на 3-то място...Сега ще се записвам за 2-ро класиране за НФСГ с НЕ...повече ми се иска там...някой от там? или от 144?
И аз на 2 ро класиране ще опитам в 2 АЕГ с 32, 500 БАЛ в паралелката с АЕ; ИЕ; М също и паралелката с АЕ;РЕ; М
Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥
Някой за ТУЕС? Аз съм 117 номер...
Аз съм 19, но най-вероятно няма да се записвам ..
She was broken ..
Айде на кирилица, а?
амк933
Y.a.c.h.
dontholdyourbreath написа:
Някой в 18-то Surprised Embarassed
аз съм приета там с НЕ и АЕ!но чакам 2ро класиране задължително!не са ми стигнали 0,072 за 2ра английска АЕ С РЕ!!!( бала ми е 32,500
Женско съм!!;дддд
Каква паралелка си ?? ..Първоначално написано от krisiuvalieva97
Първоначално написано от slavvito
Значи почти сигурно си вътре на 2 ро класиране .
Там какъв е бил минималният?
Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥
А хора, от къде да видя минималните балове за училищата тази година? Не общо, но разделено на момчета и момичета .. ?
She was broken ..
Някой от Перник няма ли тази година във форума?![]()
Там какъв е бил минималният?
за момичета 32,574 а за момчета 31 и нещо![]()
Женско съм!!;дддд
Ха, на мен не ми е стигнало 00.038 ... е, нищо... на 2 ро класиране...Първоначално написано от slavvito
Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥
Ха, на мен не ми е стигнало 00.038 ... е, нищо на 2 ро класиране...
минималните балове може да видите в училищните гнезда![]()
Женско съм!!;дддд
Някой да има информация относно нужните документи при записването на приетите от 1во класиране ученици. Ще съм много благодарен !
(интересува ме по-точно ЕГ "Пловдив" с АЕ)
Резултат от класиране
I класиране:
КЛАСИРАН
по 1 желание
Търговска гимназия "Княз Симеон Търновски"
Митническа и данъчна администрация с АЕ
с бал: 29.588
Направа лудите ме хващат .. не знам кой е в моя клас .. даже май няма да има никой който познавам .. о.о ;д
Just Siseyy Hater's ...
sory za ezika, no ne6to klaviaturata mi se precaka:Първоначално написано от underborg
mi original za zavur6en 7klas i ot u4ili6teto 6te ti dadat kakvo da populni6. Za vseki slu4ai nosi i slujebna belejka
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...