- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училища, Желания и Резултати - Прием след 7 клас (2011)
За сега знам , че трябва да се носи :Първоначално написано от justasmile
1.Оригинал от служебната бележка.
2.Оригинал от дипломата за завършен 7и клас.
3.Медицинско от личния лекар.
4.Характеристика от училището , в което си учил до 7 клас.
За друго не знам. Който има информация : ЛС или Цитатблагодаря предварително !
Здравейте на всички!Поздрави на всички приети и доволни на първо класиране и успех на тези които ще участваме на второ
Моето питане е дали някой знае къде мога да видя статистиката за минимален и максимален бал по паралелки ,но за гр.Пловдив , или поне ако някой знае минималните балове за ЕГ ИВАН ВАЗОВ !
Предварително ви благодаря
Искам да попитам значи на първо класиране съм приет чак на 6 желание трябва ли да подавам отново документи са участие в 2 класиране за дда мога да бъда приет на първо желание
Приеха ме в ГПЧЕ " Йоан Екзарх" - Варна на първо желание с немски с бал: 32.964![]()
![]()
.. Има ли други зайци в пета освен мен ?? ;ДД
Мен ме приеха в ЕГ"Иван Вазов" с бал 31.964 (момче).Първоначално написано от DUNDY17
![]()
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш. За да има нови срещи, първо трябва да има сбогуване. А щом сте приятели, непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота. " Ричард Бах " Илюзии "
Езикова гимназия "Пловдив" с първи чужд език английски и втори немски - първо желание![]()
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
Ааа бъдещо зайче!!Първоначално написано от 0pAsNooosLaDkA
Дано ти се падне моята класна
най-яката даскалка по АЕ
![]()
Айде честито на всички зайчета от НТБГ !! Много да ни слушкате , и да не забравяме - да си носите униформите !!!!![]()
![]()
С какъв бал те приеха?Първоначално написано от yelkata
С 33,680 и ми беше на 3то желание. Ти там ли искаш да влизаш?Първоначално написано от Milly4
![]()
She was broken ..
Една приятелка иска тамПървоначално написано от yelkata
Не е приета или какво ..? ;дПървоначално написано от Milly4
She was broken ..
Не са я приели и ще ходи на 2-ро класиране, но не е сигурна дали ще я приемат защото има бал около 30,9 и нещоПървоначално написано от yelkata
Нищо не пречи да пробва, понеже да колкото знам ако участваш на 2ро класиране ти са запазва мястото от 1во и ако те приемат в някое от горните желания - там влизаш, а ако не - оставаш в това, в което са те приели .. Иначе и пожелавам успех, догодина може да сме в един клас![]()
She was broken ..
Ехо, Някой да е приет в 91 НЕГ??? Пишете ЛС. Много ми е интересно с кого може да се падна...![]()
SMILE :]
Някой приет в Мг-то Пловдив ?
Стига сте питали, септември ще видите кой с кого ще е, така никой няма да откриете, още повече, че е много дразнещо..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Кандидатствах и съм приета в Електрото в русе ..но искам да знам дали някой друг приет и да се запознаемм ..
аз съм в паралелката - Системно програмиране ..
искам предварително да се запозная със съучниците си ..
![]()
![]()
![]()
А като се записваме трябва ли ни медицинско?![]()
трябва ли когато се записвам в у-щето,в което съм приета след 2ро класиране аз да присъствам или може само майка ми да отиде?отговорете бързо моля ви![]()
Женско съм!!;дддд
Какъв ви е бала и ще чакате ли 2ро класиране?За къде се надявате?![]()
Женско съм!!;дддд
Хей,приятел, дано са те приели в Първа!Въпреки че с немски език е ужасно трудно при нас.Очертават ти се 5 години с огромни дози кафе,сенки под очите и скъсани нерви!Но успех!С английски е много по-леко,но щом те влече немският,ще издържиш!Ще се видим някъде на есен да си кажеш първите впечатления...Първоначално написано от kamen971
:P
Не ти е приятел този,които ти бърше сълзите ,а този,които не те кара да плачеш!!!
Препоръчително е да си там.Първоначално написано от slavvito
По-принцип само за техникумите или професионалните гимназии се изисква.А като се записваме трябва ли ни медицинско?![]()
Благодаря!Първоначално написано от Fiction7577
![]()