- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училища, Желания и Резултати - Прием след 7 клас (2011)
Предполагам.че 2ро класиране ще излезе,както излезе първото-към 17 часаНо ако бъркам-някой да ме поправи
![]()
Благодаря !![]()
Първоначално написано от venelincho15
Никои не е медиум, за да ти отговориТова зависи колко деца приети в тази паралелка са се писали на 2ро класиране и каква ти е конкуренцията
Иначе не искам да те разочаровам ама не ми се вярва да падне бал-а с почти половин единица
![]()
Eй тая гад запетайката е не я мога !
[quote="betito28"]Направо все едно четеш мислите ми, и аз се подредих по същия начин, и аз сега съм 7мо, чакам второ класиране обаче като гледам баловете/ дето щяха да паднат с половин еденица/ ми сеструва че ще остана на същата позиция - Азсъм с АЕ и НЕ - ти с какво си ?Първоначално написано от hugzz
ето един който е горе долу като мен... Аз подадох за 2ро класиране ,защото ме приеха на 1во в 4та с испански ,а бала ми е 32,750..и сега за 1ва ще видя,а за 1во класиране е 32,856Първоначално написано от ivchoee
Oх. .а мене на 1 во класиране не са ме приели в 2 АЕГ с руски и математика, защото не ми е стигнало 00.036 БАЛ.. всички ми казват, че имам огромен шанс.. ноо много се притеснявам за това, че тази паралелка ми е чак на 4 то място ..![]()
Всеки с проблемите си . ;д![]()
Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥
[quote="bbabyy"]Oх. .а мене на 1 во класиране не са ме приели в 2 АЕГ с руски и математика, защото не ми е стигнало 00.036 БАЛ.. всички ми казват, че имам огромен шанс.. ноо много се притеснявам за това, че тази паралелка ми е чак на 4 то място ..![]()
Всеки с проблемите си . ;д[/quote
моя бал е 32,500 и на мен не ми е стигнало 0,072 което е също кофти!вси4ки ми казват че имам шанс,но и аз мн се притеснявам![]()
Женско съм!!;дддд
така е ,аз имам повече разлика от тебе и определено се притеснвам защото все пак откъде да знам дали ще остнат някакви места за 2ро класиране изобщо... аз съм от варна ..междудругото ;дПървоначално написано от bbabyy
slavvito, на кое място ти е 2 АЕГ и каква паралелка?
Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥
К'ва звезда, бе?! Вие луди ли сте?Първоначално написано от fadasda
![]()
Ооо, хич не се надявай! Пълна скръб!Първоначално написано от iweetto
![]()
Ще се застрелям, честно!Първоначално написано от fadasda
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хаха.. брутално .Първоначално написано от shakira96
![]()
Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥
на мен не ми достигат 0.142 за ГПЧЕ "Йоан Екзарх" и съм доста притеснен дали ще ме приемат на 2-ро класиране![]()
при мен 0,106 ;д за 1ваЕГПървоначално написано от ivchoee
Аз съм приета там с френски, но отидох на 2 класиране. Ти с какъв език си?Първоначално написано от ivchoee
![]()
Hey, Mister Lover!
I need a dancer!
To make me shake my body!
To make me break the floor!
So show me your move!
Your sexy ass move!
You make me wanna touch..!![]()
ivchoee , мисля че биха свалили бала...все пак тези 0.142 не са много и..Поне това е мое мнение и мисля,че ще те приематКъсмет
![]()
а според теб имаме ли шанс ?![]()
аз искам НЕ но нали ви казвам много малко не ми достига![]()
^Не ти достигат няколко стотни, ще те приемат спокойно![]()
Hey, Mister Lover!
I need a dancer!
To make me shake my body!
To make me break the floor!
So show me your move!
Your sexy ass move!
You make me wanna touch..!![]()
ами надявам сеа някой знае ли в точно колко часа излизат резултатите от 2-ро класиране ?
Миналата година са казали , че резултатите от второ класиране ще излязат към 16:30, а излязоха чак 17ч. и нещо... Не знам тази година как е ?Ако някой може да ни информира ?
Благодаря предварително)
The good thing about pictures is they never change...
even if the people in them do ...
да, може би ще излезе около 17 часа.Успех на всички !