- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училища, Желания и Резултати - Прием след 7 клас (2011)
аз ше пробвам на трето класиране ама ако си изгубя мястото и от първо и второ лллабе ако го изгубя ше си седа в старото даскало
![]()
Aз до сега (7ми клас) учех в 7мо СОУ и да ти кажа, че сред СОУ-тата то е едно от най-добрите.Са тва, че някои си не го кефи нещо, не значи че даскалото е лошоПървоначално написано от Martolina
)
Eй тая гад запетайката е не я мога !
с къв бал те приеха в нфсг и на кое класиране плс кажи да знам дали имам шансПървоначално написано от joronir
![]()
Ами то тези гадни неща ги чух и от теб включително!!!Първоначално написано от DirtySmile
Бреех, че бързо пишетеНякой приет в 91 НЕГ на второ класиране ? Мързи ме да гледам назад в страниците
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
II класиране:
КЛАСИРАН
по 1 желание
ОМГ "АКАД. КИРИЛ ПОПОВ"
Системно програмиране, АЕ
с бал: 31.769
От ПЛОВДИВ съм. Ако има приети там да ми пишат !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Има ли приети в 51 СОУ "Елисавета Багряна" (София) със стопански мениджмънт и АЕ !Че и мен ме мързи да гледам назад !![]()
![]()
Разликата между мен и другите не е голяма , просто аз ще съм с теб дори когато тях ги няма.. <3
рускиПървоначално написано от pam111
I класиране:
по 1 желание
ГПАЕ "ГЕО МИЛЕВ" Бургас
Английски език
с бал: 34.250:P
красноречиво
nn
Аз ще се пробвам на 3то класиране за 9ФЕГ..
Колко ти е бала? Нали знаеш, че е много рисковано трето ..Първоначално написано от woxer
She was broken ..
32,036 момче съм. Да, знам, че ми стига просто написах училището в което сега съм приет преди 9ФЕГ, но сега нещо си втълпих, че искам в ФЕГ и така ..Първоначално написано от yelkata
Някой смята ли да ходи на трето класиране?
Просто погледни нагоре..Първоначално написано от Milly4
Зайче в 4-ЕГ ''Фредерик Жолио-Кюри'', Варна![]()
![]()
по първо класиране
![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
I класиране:
по 2 желание
164 ГПИЕ "Мигел де Сервантес"
ЧЕ-ИЕ;АЕ
с бал: 34.216![]()
![]()
![]()
![]()
Сподели моля те ! Аз ще опитам на трето класиране пък да става каквото ще! Ти къде си се насочила ???Първоначално написано от Milly4
и аз ше ходя на трето класиране,ама вярно много е рисковано,мене на първо и второ ме приеха в 127 СОУ и сега ако си изгубя тва мястоПървоначално написано от Martolina
ама ще се пробвам се някъде дано искат да ме вземат
ама то когато тряше да уча аз правех кво ли не ама не учех и за тва са се терзая щото бала ми е 27,822 а с тоя бал за никъде абе майната муу
![]()
Мисля, че за 7 мо бала , ще ти стигне !Първоначално написано от lion69
Значи, надявам се да не пиша това обяснение и после никой да не ми отговори..
Та: Бала ми е 32,036, приет съм по 5 желание в 31 СУЧЕМ АЕ/ИЕ където минималния бал е 30,400, но искам да се пробвам на 3то класиране за 9ФЕГ.. Не, че не ми е стигал бала просто, написах 31 преди ФЕГ.. И сега си мисля, че няма нищо да загубя ако пусна 3то класиране.. защото ще пиша паралелките които искам в ФЕГ и след това като резервен вариант 31, защото аз имам една логика която звучи: след като минималния бал е 30,400 някой с по-висок бал от моя (32,036) се пробва да влиза в 31 то той ще е приет от предните класирания.. Та мисълта ми е, че един вид мястото ми в 31 е запазено.. Кажете струва ли си...
Логиката нещо не ти я схванах ????Първоначално написано от woxer
Искам да кажа, че с този бал ако някой иска да влиза там от 3то бала му ще е по-нисък от моя ..Първоначално написано от Martolina
Искам да кажа, че с този бал ако някой иска да влиза там от 3то бала му ще е по-нисък от моя ..[/quote]
Дано успееш - миналата година са търсили във френската хора! Особенно за момчетата всичко е много, много по-лесно.
Дано успееш - миналата година са търсили във френската хора! Особенно за момчетата всичко е много, много по-лесно.[/quote]Първоначално написано от Martolina
Според мен по-добре недей, защото като се запишеш на 3 класиране в компютъра мястото ти автоматично се губи и се заема от друг няма значение дали е с по-нисък бал. Надявам се, че ме разбра необяснявам хубаво. Но както ти си решиш.