.
Отговор в тема
Страница 46 от 75 ПървиПърви ... 3642434445464748495056 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 126 до 1 150 от общо 1856
    аз ше пробвам на трето класиране ама ако си изгубя мястото и от първо и второ ллл абе ако го изгубя ше си седа в старото даскало

Цитирай Първоначално написано от Martolina
    Цитирай Първоначално написано от hawksi
    Какво мислите за 7 соу , 18 соу, и 31 соу. Мисля да се пробвам на 3 класиране в едно от тези.
    Момче ли си или момиче и с какъв бал ще кандидатстваш? Аз в момента съм приета в 7-мо , но мисля да опитам на трето класиране, че нещо гадни неща чух за него!!!
    Aз до сега (7ми клас) учех в 7мо СОУ и да ти кажа, че сред СОУ-тата то е едно от най-добрите.Са тва, че някои си не го кефи нещо, не значи че даскалото е лошо )
    Eй тая гад запетайката е не я мога !

Цитирай Първоначално написано от joronir
    Колеги зайци от НФСГ с немски?Няма ли?!
    с къв бал те приеха в нфсг и на кое класиране плс кажи да знам дали имам шанс

Цитирай Първоначално написано от DirtySmile
    Цитирай Първоначално написано от hawksi
    Какво мислите за 7 соу , 18 соу, и 31 соу. Мисля да се пробвам на 3 класиране в едно от тези.
    Момче ли си или момиче и с какъв бал ще кандидатстваш? Аз в момента съм приета в 7-мо , но мисля да опитам на трето класиране, че нещо гадни неща чух за него!!!
    Aз до сега (7ми клас) учех в 7мо СОУ и да ти кажа, че сред СОУ-тата то е едно от най-добрите.Са тва, че някои си не го кефи нещо, не значи че даскалото е лошо )
    Ами то тези гадни неща ги чух и от теб включително!!!

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Бреех, че бързо пишете Някой приет в 91 НЕГ на второ класиране ? Мързи ме да гледам назад в страниците
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

II класиране:
    КЛАСИРАН
    по 1 желание
    ОМГ "АКАД. КИРИЛ ПОПОВ"
    Системно програмиране, АЕ

с бал: 31.769

От ПЛОВДИВ съм. Ако има приети там да ми пишат !

Има ли приети в 51 СОУ "Елисавета Багряна" (София) със стопански мениджмънт и АЕ !Че и мен ме мързи да гледам назад !
    Разликата между мен и другите не е голяма , просто аз ще съм с теб дори когато тях ги няма.. <3

Цитирай Първоначално написано от pam111
    Цитирай Първоначално написано от inthemix
    Цитирай Първоначално написано от Isolation
    Цитирай Първоначално написано от Isolation
    Цитирай Първоначално написано от iweetto
    На мене балът ми стигаше навсякъде,но избрах 1 АЕГ
    и на мен ми стигаше навскякъде,но избрах 2 АЕГ ;д

Бе хора не си избирате вие бе как ще ти е стигало навсякъде и ти ще си избрала 2 АЕГ. ако си писала на първо желание 2 АЕГ а на трето 1АЕГ в 1 не са те приели ..кви са тия глупости...
    Имам предвид,че след като си видях бала,се насочих към 1 АЕГ Като ми е висок балът и ми стига навсякъде си избирам къде да уча
    Не е вярно не си избираш ти... Смисъл бе глей са..
    пишеш си желанията :
    1.1 немска
    2.2 Аег
    3.1 Аег
    .4.СмГ
    .5 Ипанска
    .6.........

така теб са те приели във 2 АЕГ...
    Не може да ти е стигало навсякъде бала да са те приели на 1 желание и ти да си се насочила към 2 АЕГ това е не възможно.

Балът ми е 34.500.Това е висок за момчета.Минималният за момчета в 1 НЕГ е 33.700 някъде мисля .Щом моя за 1 НЕГ ми стига значи навсякъде ми стига.Писал съм на първо желание 1 АЕГ и там съм приет...как да ти обясня по друг начин
    Кой ти е вторият чужд език ?
    руски

Фен
    Град
    Бургас
    I класиране:
    по 1 желание
    ГПАЕ "ГЕО МИЛЕВ" Бургас
    Английски език

с бал: 34.250 :P красноречиво

Аз ще се пробвам на 3то класиране за 9ФЕГ..

Цитирай Първоначално написано от woxer
    Колко ти е бала? Нали знаеш, че е много рисковано трето ..

She was broken ..

Цитирай Първоначално написано от yelkata
    Колко ти е бала? Нали знаеш, че е много рисковано трето ..
    32,036 момче съм. Да, знам, че ми стига просто написах училището в което сега съм приет преди 9ФЕГ, но сега нещо си втълпих, че искам в ФЕГ и така ..

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    Някой смята ли да ходи на трето класиране?

Цитирай Първоначално написано от Milly4
    Просто погледни нагоре..

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    Зайче в 4-ЕГ ''Фредерик Жолио-Кюри'', Варна по първо класиране

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

хей

I класиране:
    по 2 желание
    164 ГПИЕ "Мигел де Сервантес"
    ЧЕ-ИЕ;АЕ

с бал: 34.216

Сподели моля те ! Аз ще опитам на трето класиране пък да става каквото ще! Ти къде си се насочила ???

Сподели моля те ! Аз ще опитам на трето класиране пък да става каквото ще! Ти къде си се насочила ???
    и аз ше ходя на трето класиране,ама вярно много е рисковано,мене на първо и второ ме приеха в 127 СОУ и сега ако си изгубя тва място ама ще се пробвам се някъде дано искат да ме вземат ама то когато тряше да уча аз правех кво ли не ама не учех и за тва са се терзая щото бала ми е 27,822 а с тоя бал за никъде абе майната муу

Цитирай Първоначално написано от lion69
    и аз ше ходя на трето класиране,ама вярно много е рисковано,мене на първо и второ ме приеха в 127 СОУ и сега ако си изгубя тва място ама ще се пробвам се някъде дано искат да ме вземат ама то когато тряше да уча аз правех кво ли не ама не учех и за тва са се терзая щото бала ми е 27,822 а с тоя бал за никъде абе майната муу
    Мисля, че за 7 мо бала , ще ти стигне !

Значи, надявам се да не пиша това обяснение и после никой да не ми отговори..

Та: Бала ми е 32,036, приет съм по 5 желание в 31 СУЧЕМ АЕ/ИЕ където минималния бал е 30,400, но искам да се пробвам на 3то класиране за 9ФЕГ.. Не, че не ми е стигал бала просто, написах 31 преди ФЕГ.. И сега си мисля, че няма нищо да загубя ако пусна 3то класиране.. защото ще пиша паралелките които искам в ФЕГ и след това като резервен вариант 31, защото аз имам една логика която звучи: след като минималния бал е 30,400 някой с по-висок бал от моя (32,036) се пробва да влиза в 31 то той ще е приет от предните класирания.. Та мисълта ми е, че един вид мястото ми в 31 е запазено.. Кажете струва ли си...

Та: Бала ми е 32,036, приет съм по 5 желание в 31 СУЧЕМ АЕ/ИЕ където минималния бал е 30,400, но искам да се пробвам на 3то класиране за 9ФЕГ.. Не, че не ми е стигал бала просто, написах 31 преди ФЕГ.. И сега си мисля, че няма нищо да загубя ако пусна 3то класиране.. защото ще пиша паралелките които искам в ФЕГ и след това като резервен вариант 31, защото аз имам една логика която звучи: след като минималния бал е 30,400 някой с по-висок бал от моя (32,036) се пробва да влиза в 31 то той ще е приет от предните класирания.. Та мисълта ми е, че един вид мястото ми в 31 е запазено.. Кажете струва ли си...
    Логиката нещо не ти я схванах ????

Логиката нещо не ти я схванах ????
    Искам да кажа, че с този бал ако някой иска да влиза там от 3то бала му ще е по-нисък от моя ..

Искам да кажа, че с този бал ако някой иска да влиза там от 3то бала му ще е по-нисък от моя ..[/quote]

Дано успееш - миналата година са търсили във френската хора! Особенно за момчетата всичко е много, много по-лесно.

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    Искам да кажа, че с този бал ако някой иска да влиза там от 3то бала му ще е по-нисък от моя ..
    Дано успееш - миналата година са търсили във френската хора! Особенно за момчетата всичко е много, много по-лесно.[/quote]

Според мен по-добре недей, защото като се запишеш на 3 класиране в компютъра мястото ти автоматично се губи и се заема от друг няма значение дали е с по-нисък бал. Надявам се, че ме разбра необяснявам хубаво. Но както ти си решиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си