.
Отговор в тема
Страница 48 от 74 ПървиПърви ... 3844454647484950515258 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 176 до 1 200 от общо 1856

Hybrid View

Фен
    Град
    Бургас
    I класиране:
    по 1 желание
    ГПАЕ "ГЕО МИЛЕВ" Бургас
    Английски език

с бал: 34.250 :P красноречиво

Аз ще се пробвам на 3то класиране за 9ФЕГ..

Цитирай Първоначално написано от woxer
    Колко ти е бала? Нали знаеш, че е много рисковано трето ..

She was broken ..

Цитирай Първоначално написано от yelkata
    Колко ти е бала? Нали знаеш, че е много рисковано трето ..
    32,036 момче съм. Да, знам, че ми стига просто написах училището в което сега съм приет преди 9ФЕГ, но сега нещо си втълпих, че искам в ФЕГ и така ..

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    Някой смята ли да ходи на трето класиране?

Цитирай Първоначално написано от Milly4
    Просто погледни нагоре..

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    Зайче в 4-ЕГ ''Фредерик Жолио-Кюри'', Варна по първо класиране

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

хей

I класиране:
    по 2 желание
    164 ГПИЕ "Мигел де Сервантес"
    ЧЕ-ИЕ;АЕ

с бал: 34.216

Сподели моля те ! Аз ще опитам на трето класиране пък да става каквото ще! Ти къде си се насочила ???

Цитирай Първоначално написано от Martolina
    Сподели моля те ! Аз ще опитам на трето класиране пък да става каквото ще! Ти къде си се насочила ???
    и аз ше ходя на трето класиране,ама вярно много е рисковано,мене на първо и второ ме приеха в 127 СОУ и сега ако си изгубя тва място ама ще се пробвам се някъде дано искат да ме вземат ама то когато тряше да уча аз правех кво ли не ама не учех и за тва са се терзая щото бала ми е 27,822 а с тоя бал за никъде абе майната муу

Цитирай Първоначално написано от lion69
    и аз ше ходя на трето класиране,ама вярно много е рисковано,мене на първо и второ ме приеха в 127 СОУ и сега ако си изгубя тва място ама ще се пробвам се някъде дано искат да ме вземат ама то когато тряше да уча аз правех кво ли не ама не учех и за тва са се терзая щото бала ми е 27,822 а с тоя бал за никъде абе майната муу
    Мисля, че за 7 мо бала , ще ти стигне !

Значи, надявам се да не пиша това обяснение и после никой да не ми отговори..

Та: Бала ми е 32,036, приет съм по 5 желание в 31 СУЧЕМ АЕ/ИЕ където минималния бал е 30,400, но искам да се пробвам на 3то класиране за 9ФЕГ.. Не, че не ми е стигал бала просто, написах 31 преди ФЕГ.. И сега си мисля, че няма нищо да загубя ако пусна 3то класиране.. защото ще пиша паралелките които искам в ФЕГ и след това като резервен вариант 31, защото аз имам една логика която звучи: след като минималния бал е 30,400 някой с по-висок бал от моя (32,036) се пробва да влиза в 31 то той ще е приет от предните класирания.. Та мисълта ми е, че един вид мястото ми в 31 е запазено.. Кажете струва ли си...

Та: Бала ми е 32,036, приет съм по 5 желание в 31 СУЧЕМ АЕ/ИЕ където минималния бал е 30,400, но искам да се пробвам на 3то класиране за 9ФЕГ.. Не, че не ми е стигал бала просто, написах 31 преди ФЕГ.. И сега си мисля, че няма нищо да загубя ако пусна 3то класиране.. защото ще пиша паралелките които искам в ФЕГ и след това като резервен вариант 31, защото аз имам една логика която звучи: след като минималния бал е 30,400 някой с по-висок бал от моя (32,036) се пробва да влиза в 31 то той ще е приет от предните класирания.. Та мисълта ми е, че един вид мястото ми в 31 е запазено.. Кажете струва ли си...
    Логиката нещо не ти я схванах ????

Логиката нещо не ти я схванах ????
    Искам да кажа, че с този бал ако някой иска да влиза там от 3то бала му ще е по-нисък от моя ..

Искам да кажа, че с този бал ако някой иска да влиза там от 3то бала му ще е по-нисък от моя ..[/quote]

Дано успееш - миналата година са търсили във френската хора! Особенно за момчетата всичко е много, много по-лесно.

Град
    Искам да кажа, че с този бал ако някой иска да влиза там от 3то бала му ще е по-нисък от моя ..
    Дано успееш - миналата година са търсили във френската хора! Особенно за момчетата всичко е много, много по-лесно.[/quote]

Според мен по-добре недей, защото като се запишеш на 3 класиране в компютъра мястото ти автоматично се губи и се заема от друг няма значение дали е с по-нисък бал. Надявам се, че ме разбра необяснявам хубаво. Но както ти си решиш.

Дано успееш - миналата година са търсили във френската хора! Особенно за момчетата всичко е много, много по-лесно.
    Според мен по-добре недей, защото като се запишеш на 3 класиране в компютъра мястото ти автоматично се губи и се заема от друг няма значение дали е с по-нисък бал. Надявам се, че ме разбра необяснявам хубаво. Но както ти си решиш.[/quote]

Toва не е вярно.. Взима се от ученика с най-висок бал а и точно това казвам, че ако някой е с по-висок бал от моя няма да се пробва за 3то класиране с този бал..

Toва не е вярно.. Взима се от ученика с най-висок бал а и точно това казвам, че ако някой е с по-висок бал от моя няма да се пробва за 3то класиране с този бал..[/quote]

Значи, аз така си обяснявам нещата- Аз например съм приета в 7-мо. В срока за записване обаче аз не се записвам и моето празно място там би трябвало да се обяви като такова на трето класиране- т.е. че се търси едно момиче за паралелката с АЕ и НЕ за 7-мо СОУ. В зависимост от това кои деца ще запишат в своите желания на трето класиране тази паралелка - детето с най висок бал би трябвало да заеме това място. Това обаче не значи, че аз самата не мога да си включа тази паралелка отново в новата падредба в заявлението - разбира се че може.Така, че ще опитам - знам че е голям риск, тъй като си нямам ни най-малка представа колко деца ще се включат в надпреварата и с какви балове ще бъдат и колко свободни бройки, ще има и от кои училища ??? Явно, ще тръпна цяло лято с това кандидатстване - на както казват хората - риск печели, риск губи!

Град
    София
    Има ли някой приет в 32 СОУ ? Кажете ми добро у-ще ли е. pls

Цитирай Първоначално написано от 97Moni97
    Има ли някой приет в 32 СОУ ? Кажете ми добро у-ще ли е. pls
    Добро е - имам приятели там !

Град
    София
    10x

Град
    Toва не е вярно.. Взима се от ученика с най-висок бал а и точно това казвам, че ако някой е с по-висок бал от моя няма да се пробва за 3то класиране с този бал..
    Значи, аз така си обяснявам нещата- Аз например съм приета в 7-мо. В срока за записване обаче аз не се записвам и моето празно място там би трябвало да се обяви като такова на трето класиране- т.е. че се търси едно момиче за паралелката с АЕ и НЕ за 7-мо СОУ. В зависимост от това кои деца ще запишат в своите желания на трето класиране тази паралелка - детето с най висок бал би трябвало да заеме това място. Това обаче не значи, че аз самата не мога да си включа тази паралелка отново в новата падредба в заявлението - разбира се че може.Така, че ще опитам - знам че е голям риск, тъй като си нямам ни най-малка представа колко деца ще се включат в надпреварата и с какви балове ще бъдат и колко свободни бройки, ще има и от кои училища ??? Явно, ще тръпна цяло лято с това кандидатстване - на както казват хората - риск печели, риск губи!
    Ти къде мислиш да кандидатстваш?

..

някой приет в 1 - ва испанска

Честно казано , ще видя какви свободни места ще пуснат - мога да опитам и строителство и архитектура с АЕ - всичко зависи от свободните места????

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си