- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училища, Желания и Резултати - Прием след 7 клас (2011)
И каква беше целта в момента да се изхвърлиш, че си приет на първо желание, а другите не? Стана ли ти много хубаво като едва ли не, каза на наборите си, че те са по-мързеливи и глупави от теб, затова още се мъчат с класирания? Знаеш ли на учениците които още тръпнат, през кое им минава, че не познаваш някой, да не се е записал вече. И къв ти е проблема, че пишат в темата, или понеже ти си я създал ти се свидят мнения ли какво? - Да, наистина звучи абсурдно, но невероятните ти комплекси, които в момента избиваш, за да покажеш колко си "над" другите показват точно това.Първоначално написано от kamen971
Съветът ми е това лято да спреш с тях, защото в гимназията никой няма да търпи подобно държание. Хем бой ще ядеш, хем ще си без приятели.
Йеййййй![]()
Аз съм приет първо желание- НГХНИ "Константин Преславски"(Хуманитарната) Варна с 27,746 бал с история и немски .BTW kamen971 приеха ли те в първа?Ако не къде?7 години уча английски,7 години стигат.
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!
тва че ти си зубър и са те приели незначи че класиранията са миналиПървоначално написано от kamen971
Не значи се пише отделноПървоначално написано от dbsh
![]()
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!
Абсолютно съгласен съм с казаното от FictionПървоначално написано от Fiction7577
^ +1
И аз съм приета на 1-во класиране и голяма работа.Разбрахме, че си влязъл, браво!Видяхме, че си успял, но това че някои деца са на 3-то класиране, не значи, че са тъпи.Приети са някъде още на 1-во класиране, но може да не им харесва.Всичко е относително, може да не са си подредили желанията както искат или сега да желаят повече друго училище.А и не е като във фейсбук всяко мнение да ти се получава, какво ти пречи?''Еми ако трябва и училището да почне'', на тези хора им зависят следващите пет години къде ще учат и в каква среда.Борят се за това което искат, няма нищо лошо!И това изхвърляне между другото в гимназията, а и където и да е, не се харесва!Особено от зайци.Фукльовците ядат бой, тей че..![]()
![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Бой-трудно ,едва ли точно мен..Първоначално написано от TVDQueen
Аз съм приет в 1ЕГ Варна,вие къде сте приети?
![]()
На всички, които подкрепят хората участващи на трето класиране - много благодаря! Сърчицето ми се е свило в очакване - дано този път наистина е окончателно - а на момчето Каменчо искам да му кажа - независимо къде си , ако така се репчиш и пъчиш все някъде ще ти счупат зъбките - ТАКА ЧЕ ВНИМАВАЙ!!!!
Доста висок бал видях вчера - към 33,8 за едно момче - така, че ще Ви замоля да си имаме уважение!
Въобще не е към теб насочено - а към тези дето само правят забележки - що така продължаваме да нищиме темата.Напротив ти много ми хареса как си дала примера с мястото в 91 . Явно не съм пуснала цитата където трябва !!! СориПървоначално написано от aras97
И аз щях да бъда на 3-то класиране, но уви всички места са заети в съответното училище. Пак ще уча на хубаво място, но няма да е там, където искам. Камене много се фукаш! На мен примерно математиката ми е доста добра, а българския не толкова. Деня преди изпита по бг си викам бало си майката това ми е родния език знам си го - изкарах 5.70 на първи модул, ама с преразказа падна на 5.40. На изпита по математика кво стана - паника, разсеях се - усрах го(4.50).
ОБРАЗЦОВА МАТЕМАТИЧЕСКА ГИМНАЗИЯ ''АКАДЕМИК КИРИЛ ПОПОВ'' - СИСТЕМНО ПРОГРАМИРАНЕ, АЕ С БАЛ 31,769. - ГР.ПЛОВДИВ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
успех на всички на трето класиране, да влезете там където искате \/
А какво стана с теб - ти къде ще учиш?Първоначално написано от Milly4
В 18 за съжалениеПървоначално написано от Martolina
ами ти кои училища писа?
[quote="Requisition"]И аз щях да бъда на 3-то класиране, но уви всички места са заети в съответното училище.
Даа и аз съм нещо такова...
Дано вси4ки са доволни след 3-то класиране са прекараме едно що годе спокойно лято и да се подготвим психи4ески за новата у4ебна година !
"Да обичаш - това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел.."
Ами аз писах Втора английска, Първа английска, 73 СОУ, Френската имаше една паралека с англииски, 133 СОУ , 32 СОУ , 18 СОУ , Строителство и архитектура с англииски, СМГ с англииски и май завършвам с 7-мо!!! Ти в 18-то с какъв език си?Първоначално написано от Milly4
Не че нещо, ама такива, дето смятат, че няма да ги набият, най-много бой изяждат..Първоначално написано от kamen971
![]()
Повярвай ми, в гимназията съм от 2 години, сега почвам третата си там.
Айде
ПС: Късмет на всички, участващи на 3-то класиране.![]()
С японскиПървоначално написано от Martolina
Колко ти е бала на тебе?
Ама защо плачеш ??? Това не е ли най-добрата паралелка в 18 -то???Първоначално написано от Milly4
Бала ми е 31,786
Да, ама не ми се учи японски. Неправилно си бях подредила желанията, а не ми се рискуваше на трето класиране затова предполагам, че ще се местя след 8 клас също ма ще видим.Първоначално написано от Martolina
![]()
Мисля, че ще те приемат в английската. Пожелавам ти успех!Първоначално написано от Martolina
О много ми хареса твоето предположение - утре ще ти пиша докъде съм я докарала!Първоначално написано от Milly4
Стискам ти палци.Първоначално написано от Martolina