- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училища, Желания и Резултати - Прием след 7 клас (2011)
драстии пак съм аз абе начи да питам щото не съм много наясно начи сега трябва за трето класиране да се подава в училището гнездо налии? и тея свободни места къде ще се обяват в сайта на рио ли или къде??
щото примерно ако няма места в тея училища дето аз искам ко праиме в старото даскало ше тряя да си седа плс хеллппппп![]()
и аз мисля да пробвам в строителния ама мисла че нямам шанс а на тебе колко ти е балаПървоначално написано от Martolina
![]()
Доколкото разбрах в сайта на МОН ще се обяват свободните места и трето класиране пак в училището гнездо със същите документи.Първоначално написано от lion69
Вие още ли пишетеВсичко мина,всички са приети ,където искаха и честито.Аз съм creater на тази тема и я обявявам вече за ПРИКЛЮЧЕНА!
Има ли някой в 73 СОУ с НЕ, РЕ и БЕЛ?
е как е минало като има и 3 след това и 4 класиране ??Първоначално написано от kamen971
![]()
31.786Първоначално написано от lion69
Имам един въпрос.
Вижте сега.. Приета съм във 1 АЕГ с немски .. Намерих една приятелка.. И тя е приета там с немски... това значи ли че сме в един клас.. ?
Защото моята логика е такава..
Сега в основните училище в които учихме.. паралелките са разделени така (става въпрос за моето даскало за вашите не знам)
7а клас -с музика 7б клас с рисуване 7в клас хореография
От това следва ли че и в английската ще е така ..Смисъл..
8а- немски 8б-испански 8в френски.... ???
[quote="Martolina"
31.786[/quote]
LOL и с този бал ще ходиш в строителния ?!!
Това при тебе са били доста зле подредени желания като гледам ;х
[quote=busted97]Ами къде да отида - все си мисля че строителния е по-добър от 7 - мо. Мечтата ми е втора английска - но тя се стопи бавно и славно - дори не мога и да се мечтая за трето класиране? А относно желанията ми - бяха си подредени добре с изключение на 7-мо!!! Но тази година баловете бяха убииствени - поне така аз мисля.Първоначално написано от "Martolina"
31.786[/quote
Уча в АЕГ. Не е така, както ти е логиката. От приетите с всеки език се образуват две паралелки (освен с руски), както следва - руски "a", испански "б" и "в", немски "г" и "д", френски "e" и "ж". Тоест има вероятност да не сте в един клас. Трябвало е на записването да помолите да ви запишат в един клас.Първоначално написано от Isolation
И още нещо, което сигурно не го знаеш - "а", "б", “в“ и “г“ клас са в една смяна със 112то първата година.![]()
Първоначално написано от LeDa
аха значи може и различни смени да сме :Д Ама смисс ние сме се записали в един и същ ден горе долу по едно и също време ... има някакъв шанс да сме заедно нали ? Не сме ходили заедно да се записваме ... просто сме били там в един и същ ден
Нямам идея. Всичко е 50 на 50.Първоначално написано от Isolation
Дано все пак сте в един клас (ако преди сте били в едно училище, има многоооооо голяма вероятност да ви сложат в един клас, да не кажа 100 процента, защото от моя клас има 5-6 човека, които са били в едно училище преди, и са ги сложили в един клас, без те да молят)
![]()
Първо, пише се creatOr и второ, има още класирания. А и никой не ти пречи като пише по темата!Първоначално написано от kamen971
![]()
18-то е най-доброто от тези ! Сградата е страхотна,а пък учителите са много добри ! Държат на образованието и са на ниво ; ) Само дано попаднеш на добър език(английски,немски,френ ки,руски,испански) а не на китайски,корейски или японски ;хх . След това е 7-мо найстина добро училище е,а после 32-образованието до 7 клас е много добро,но след това ....Първоначално написано от hawksi
Драстии пак съм аз! абе хора я кажете нещо за СПГТ днеска се рових в нета и търсих училища които да пиша на 3 класиране и това ми хареса споделете мнение плс щото бала би трябвало да ми стигне и да знам дали да се записвам
плссс![]()
Доколкото знам от една приятелка училището е доброПървоначално написано от lion69
+!!! Точно с японски влез, ако ще влизаш там. Учила съм там 7 години и много добре знам коя паралелка я спонсорират най-много и т.н.Първоначално написано от aras97
Аз съм приета в 18 с ЯЕ и вчера ходих да се запиша и доколкото видях имаше още свободни места, но не съм напълно сигурна.Първоначално написано от LeDa
Знам само, че там влизат хора, чийто бал е достатъчен за някои от елитните гимназии. Защото е много по-лесно да намериш преводач на английски примерно, отколкото на японски.Първоначално написано от Milly4
ДАААААА 18-то е най-якото![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
много ще учиш ама си заслужава
![]()
![]()
=]
кой клас си и в коя паралелка?Първоначално написано от iveto8
Здравейте)Мен ме приеха на 1во класиране в 2АЕГ профил: АЕ+Не+Бел+История и в ТУЕС.Аз имах огромно желание за ТУЕС,но в 2АЕГ щях да бъдя с една приятелка и затова оставих варианта за компютрите
(( Веднага се записах в 2АЕГ и сега малко съжалявам,защото ако бях останала на 2ро класиране сега щях да съм в 1АЕГ.Надявам се да не съм сгрешила...Поздравления на всички
))) Ако някой е приет в 2ра АЕГ да ми пише
![]()
![]()
Излязли са свободните места за трето класиране - има ли заинтересовани ????Първоначално написано от Ivalena