- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училища, Желания и Резултати - Прием след 7 клас (2011)
Много се радвам, ще запиша каквото си искам - явно ще се ява само аз ха -хаПървоначално написано от kamen971
какво ще пишиш?Първоначално написано от Martolina
Някой в 164 ГПИЕ с испански и английски??Сори,ама не съм чела предишните страници..![]()
Just Smile!
И аз съм приета там, но с АЕ,НЕ,БЕЛ ? .. спокойно щом така е станало ..това си е съдбаПървоначално написано от Ivalena
![]()
Бдете реалисти! Момиче съм.
сега завърших осми, с английскиПървоначално написано от Milly4
т.е. 8 А ;д ти ?
=]
ще бъда осми с ЯЕ.Първоначално написано от iveto8
Първоначално написано от Milly4
охх ще си учиш доста, ама нищо ;д дано да попаднеш на готин клас да не скучаеш
![]()
=]
Първоначално написано от Martolina
Каде ги намери щото аз търсих ма нищо не ми се получи ако може да ги дадеш.
Мерси предварително.
![]()
![]()
![]()
Ima li nqkoi za 33 s nemski i AE![]()
Ехоо! Някой в 164 ГПИЕ с френски и испански?![]()
![]()
В сайта на РИО ги има свободните места![]()
Не минаха ли вече тези класиранияНие започнахме училище,а те още не са свършили.
![]()
Ти няма ли да престанеш, бе приятел ? Това, че теб са те приели където си искаш пще на 1во класиране, не значи, че в момента няма хора които все още не са приети там където искат и имат проблеми с това..Първоначално написано от kamen971
Еми приятел нали се сещаш,че аз цяла година не съм затварял учебник и съм учил сигурно хиляди пъти повече от тези ,които сега са на 3-то класиране.В крайна сметка,всички ,които познавам и са учили са влезли още на 1рво класиране.Първоначално написано от woxer
![]()
Първо класиране в ТУЕС /София/![]()
![]()
You took the sun, the moon and the stars..
Now I'm walking all alone in the dark.
You stole my heart..
GIVE IT BACK TO ME...... Give it back to me...
Една невероятна песен![]()
И каква беше целта в момента да се изхвърлиш, че си приет на първо желание, а другите не? Стана ли ти много хубаво като едва ли не, каза на наборите си, че те са по-мързеливи и глупави от теб, затова още се мъчат с класирания? Знаеш ли на учениците които още тръпнат, през кое им минава, че не познаваш някой, да не се е записал вече. И къв ти е проблема, че пишат в темата, или понеже ти си я създал ти се свидят мнения ли какво? - Да, наистина звучи абсурдно, но невероятните ти комплекси, които в момента избиваш, за да покажеш колко си "над" другите показват точно това.Първоначално написано от kamen971
Съветът ми е това лято да спреш с тях, защото в гимназията никой няма да търпи подобно държание. Хем бой ще ядеш, хем ще си без приятели.
Йеййййй![]()
Аз съм приет първо желание- НГХНИ "Константин Преславски"(Хуманитарната) Варна с 27,746 бал с история и немски .BTW kamen971 приеха ли те в първа?Ако не къде?7 години уча английски,7 години стигат.
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!
тва че ти си зубър и са те приели незначи че класиранията са миналиПървоначално написано от kamen971
Не значи се пише отделноПървоначално написано от dbsh
![]()
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!
Абсолютно съгласен съм с казаното от FictionПървоначално написано от Fiction7577
^ +1
И аз съм приета на 1-во класиране и голяма работа.Разбрахме, че си влязъл, браво!Видяхме, че си успял, но това че някои деца са на 3-то класиране, не значи, че са тъпи.Приети са някъде още на 1-во класиране, но може да не им харесва.Всичко е относително, може да не са си подредили желанията както искат или сега да желаят повече друго училище.А и не е като във фейсбук всяко мнение да ти се получава, какво ти пречи?''Еми ако трябва и училището да почне'', на тези хора им зависят следващите пет години къде ще учат и в каква среда.Борят се за това което искат, няма нищо лошо!И това изхвърляне между другото в гимназията, а и където и да е, не се харесва!Особено от зайци.Фукльовците ядат бой, тей че..![]()
![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Бой-трудно ,едва ли точно мен..Първоначално написано от TVDQueen
Аз съм приет в 1ЕГ Варна,вие къде сте приети?
![]()
На всички, които подкрепят хората участващи на трето класиране - много благодаря! Сърчицето ми се е свило в очакване - дано този път наистина е окончателно - а на момчето Каменчо искам да му кажа - независимо къде си , ако така се репчиш и пъчиш все някъде ще ти счупат зъбките - ТАКА ЧЕ ВНИМАВАЙ!!!!