- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училища, Желания и Резултати - Прием след 7 клас (2011)
здравейте хора пак съм азподадох си прословутите документи за 3 класиране и сега чакам ама както се вижда май чак утре ще пуснат резултатите аз на първо класиране бях написал само 10 училища и то все с висок бал и може би затва ме приеха само в последното 10 - 127 СОУ ама сега си наваксах написах 27 желания и очакам резултати абе верно ли че от тези сичките училища дето съм написал само в едно може да ме приемат щото сички така викат а едно момиче от моя клас на първо класиране беше прието в 3 училища плс кажете
![]()
Нямам представа как така са я приели в три училища - може би някой от тях са били с отделен прием???Първоначално написано от lion69
ми нз ама ми каза че са я приели в НЕГ ТБГ и още едно училище ама не си спомян кое точно беше и аз мислех че ме лъже ама вярно си беше проверих и в сайта и така си пише че е приета на 3 места аа третоо училище беше НПМГПървоначално написано от Martolina
може и защото и е мн висок бала тя си беше зубарчето на класаПървоначално написано от lion69
![]()
Първоначално написано от aras97
НПМГ - то е с допълнителен изпит
е да де ама се пак е само едно а немската и тбг как заедно нзз ама в крайна сметка тя се записа в немскатаПървоначално написано от Martolina
а аз още никъде не съм се записал![]()
Ами не мога да си обясня аз тогава как така едновременно ,ще те приемат на три места !!!!! Нали желанията все пак са степенувани!Първоначално написано от aras97
може защото майка й е даскалка и затва мейбиПървоначално написано от Martolina
![]()
Първоначално написано от lion69
Ами то що тогава се трепем с тия класирания.Да си намерим по една даскалка и ние и да се записваме където си искаме!!!
Излязоха ли резултатите от 3 класиране?
Честито!Първоначално написано от lion69
![]()
Не бях влизала и не успях да Ви пожелая успех на 3-то класиране.Честито на всички приети.Надявам се всички да сте приети там където искате.![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Мен пък ме приеха в 32-ро - не знам да се радвам ли да не се ли радвам - май е по-добро от 7 -мо, дето от него бягах - пък ще видим!!!
Не влязох никъде![]()
Оставам да преповтарям 7 клас.
You luckers...
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
След 8 клас също можеш да се преместиш.Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
Доколкото съм чувала 32-ро е по-добро от 7-мо.Първоначално написано от Martolina
ако има приети в СГСАГ Транспортно строителство да пишат да се запознаем![]()
хмм 32 е много по-добро от 7-мо ! Двама от бившия ми клас влязоха там ..Първоначално написано от Milly4
Аз забравих да ви питам има ли някой приет в Алфонс дьо Ламартин (като мен ) ...или познавате ли някой,който са го приели там? съжалявам ама не съм 4ела предишните публикации...![]()
"Да обичаш - това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел.."
Първоначално написано от lion69
Познавам две момичета от там , едното ще бъде 8 клас мисля,че също с транспортно строителство , а другото е за 9 клас също с транспортно строителство ;д![]()
Първоначално написано от herinfernalmajesty23
Познавам едни момичета от тамАко искаш пиши лично
![]()
Аз съм в НГДЕК, само че с френски.Първоначално написано от sunny977
)
Кандитатствах само с ендо желание Езикова с англйски и ме приеха с бал 33![]()
![]()
е как значи ако не те приемат на 3 класиране оставаш да повтаряш 7 класПървоначално написано от RageAgainstTheMachine
![]()
Не влязох никъде Confused
Оставам да преповтарям 7 клас.
You luckers...
е как значи ако не те приемат на 3 класиране оставаш да повтаряш 7 клас Question
...
Може би е искал да каже че е изостал и не а го приели никаде
Аз съм приета в паралелката с втори чужд-Испански, трети профилиращ-БЕЛ и четвърти-ИТ -8 а клас![]()