.
Отговор в тема
Страница 55 от 74 ПървиПърви ... 54551525354555657585965 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 351 до 1 375 от общо 1856

Hybrid View

ПМГ - Информатика

Град
    Пловдив
    Здравейте..Аз догодина ще съм 8-ми клас от Пловидв съм.Мисля да се пробвам в ЕГ"Пловдив" или ЕГ"Иван Вазов" ноо нищо неразбирам от балове класирания по желиания и така нататък затова ви пиша ако може някой да ми обесни ще е супер

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от Nadeto29
    Здравейте..Аз догодина ще съм 8-ми клас от Пловидв съм.Мисля да се пробвам в ЕГ"Пловдив" или ЕГ"Иван Вазов" ноо нищо неразбирам от балове класирания по желиания и така нататък затова ви пиша ако може някой да ми обесни ще е супер
    Пиши ЛС ако искаш..аз ще ти обясня

Цитирай Първоначално написано от Nadeto29
    И аз ще ти обясня ако искаш... пиши на ЛС или ще ти дам скайп

Град
    Пловдив
    Мен ме приеха тая година в английската(Пловдив) и сега ще съм осми клас . Айде ако има още някой там да пише , за да се видим на 15 За тези , които искат сега да влизат там , ще кажа , че тряя да учат , да пият по едно успокойтелно преди изпитите (на мен ми трепереха капачките) и тва е

help !!!

Някой приет в 31 СУЧЕМ ???

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от bettiie
    Мен ме приеха тая година в английската(Пловдив) и сега ще съм осми клас . Айде ако има още някой там да пише , за да се видим на 15 За тези , които искат сега да влизат там , ще кажа , че тряя да учат , да пият по едно успокойтелно преди изпитите (на мен ми трепереха капачките) и тва е
    И аз съм там! С какъв език си?

Град
    Пловдив
    С английски , ти ?

И аз съм от английската с английски.

Град
    Пловдив
    Ама сега ще си осми клас или вече си по - горен ?

Осми ще съм.

Град
    Пловдив
    Е супер , може да сме в един клас Да се видим на 14 ?

Ok Май спамим темата ама...

Град
    Пловдив
    В темата за бъдещи осмокласници основното е кой как ще си прави косата , така че ...

Някой приет в 133 СОУ "Ал.С.Пушкин" с АЕ/РЕ?

А някой приет в ПМГ "Никола Обрешков" ГР. Казанлък
    Мога ли практически да ти визуализирам една реална конфигурация от три пръста, с преобладаващ среден??"

Италиянски лицей, горна баня

Град
    Къдет' ми падне
    Aз съм приет в 1-ва немска някой да знае там целят ли зайците с моркови и който иска на 14 от 14 часа се сабираме в училището тамън да видим кой в кой клас е

Зайчета от 1-ва АЕГ София...Предупреждавам! Ако сте при Цветелина Ганева , Господ да ви пази! Не се шегувам. Надявам се да сте руснаци та да има усещане за дежа ву... ако класна ви е Капка... е.. тук не коментирам...

Re: Училища, Желания и Резултати - Прием след 7 клас (2011)

Цитирай Първоначално написано от kamen971
    Здравейте ! Тук всеки може да пише къде иска да кандидатства,това е новата тема която продължава темата на Leda. Аз лично ще кандидатствам в 1ЕГ Варна с немски език А вие каде мислите да кандидатствате ............?

Едит:
    Марикрам темата като важна и като продължание на тази от 2010 година.
    Променям заглавието, за да е ясно, че тук е мястото да се обсъждат изпити, училища, желания и резултати без да се пускат отделни теми за всяко училище.
    Моля от тук нататък всякакви въпроси относно каквото и да е свързано със кандидатстването след 7 клас да бъде концентрирано тук.

Успех на всички и късмет.
    амк933
    някой да обмисля да става музикант ..

Аз искам да кандидатствам в испанската имназия, но не знам дали е добра. Може ли съвет?

Цитирай Първоначално написано от Desinkakateri4kata
    Аз искам да кандидатствам в испанската имназия, но не знам дали е добра. Може ли съвет?
    Ако имаш впредвид Испанската в София - да, добра е.

Фен Аватара на eilhar
    Град
    The dark side of the moon, in the eye of the storm.
    Мен ме приеха в НГДЕК с изпит (устен) по история на България, минах с 6.00
    Last.fm

~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
    ~ Si vis pacem, para bellum

dontcare ^^

Здравейте съфорумници. Искам да ви попитам дали 10 клас е важен за дипломата накрая. Сега съм 10клас, миналатите години(7,8,9клас) съм завършвал винаги със отлични оценки, но не си давах много зор. Сега гледам 10 клас май ще ми е по-трудно и някои даскали или са се променили, или новите ми изглждат по строгички. Мисля и 10 клас да не си давам много зор и да хвана няква 5ца или ако мога ест ще се боря за 6. Въпроса ми дали и 4ка да имам ще влияе много на дипломата. Аз вече съм определил в кой университет искам, съответно НБУ с информатика или графичен дизайн. Мисля да наблягам на основните предмети само. Уча в МГ Пловдив. Не мисля ще падна до 4, но за всеки случай. А във въпросния университет как приемат поприцип, и изобщо в повечето университети набляга ли се на оценките от дипломата или на знанията.. Не съм особено запознат с тези неща. И все пак още е прекалено рано да определям дали ще ми трудно.

Малко не отговаря на темата, но,,

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си