- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училища, Желания и Резултати - Прием след 7 клас (2011)
ПМГ - Информатика
Здравейте..Аз догодина ще съм 8-ми клас от Пловидв съм.Мисля да се пробвам в ЕГ"Пловдив" или ЕГ"Иван Вазов" ноо нищо неразбирам от балове класирания по желиания и така нататък затова ви пиша ако може някой да ми обесни ще е супер![]()
![]()
Пиши ЛС ако искаш..аз ще ти обясняПървоначално написано от Nadeto29
![]()
И аз ще ти обясня ако искаш... пиши на ЛС или ще ти дам скайпПървоначално написано от Nadeto29
![]()
Мен ме приеха тая година в английската(Пловдив) и сега ще съм осми клас . Айде ако има още някой там да пише , за да се видим на 15
За тези , които искат сега да влизат там , ще кажа , че тряя да учат , да пият по едно успокойтелно преди изпитите (на мен ми трепереха капачките)
и тва е
![]()
Някой приет в 31 СУЧЕМ ???![]()
И аз съм там! С какъв език си?Първоначално написано от bettiie
![]()
И аз съм от английската с английски.![]()
![]()
Осми ще съм.![]()
Е супер , може да сме в един класДа се видим на 14 ?
OkМай спамим темата ама...
![]()
В темата за бъдещи осмокласници основното е кой как ще си прави косата , така че ...![]()
Мхм![]()
Някой приет в 133 СОУ "Ал.С.Пушкин" с АЕ/РЕ?![]()
А някой приет в ПМГ "Никола Обрешков" ГР. Казанлък
Мога ли практически да ти визуализирам една реална конфигурация от три пръста, с преобладаващ среден??"
Италиянски лицей, горна баня![]()
Aз съм приет в 1-ва немска някой да знае там целят ли зайците с моркови и който иска на 14 от 14 часа се сабираме в училището тамън да видим кой в кой клас е
Зайчета от 1-ва АЕГ София...Предупреждавам! Ако сте при Цветелина Ганева , Господ да ви пази!Не се шегувам. Надявам се да сте руснаци та да има усещане за дежа ву... ако класна ви е Капка... е.. тук не коментирам...
някой да обмисля да става музикант ..Първоначално написано от kamen971
![]()
Аз искам да кандидатствам в испанската имназия, но не знам дали е добра. Може ли съвет?![]()
Ако имаш впредвид Испанската в София - да, добра е.Първоначално написано от Desinkakateri4kata
![]()
Мен ме приеха в НГДЕК с изпит (устен) по история на България, минах с 6.00![]()
Last.fm
~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
~ Si vis pacem, para bellum
dontcare ^^
Здравейте съфорумници. Искам да ви попитам дали 10 клас е важен за дипломата накрая. Сега съм 10клас, миналатите години(7,8,9клас) съм завършвал винаги със отлични оценки, но не си давах много зор. Сега гледам 10 клас май ще ми е по-трудно и някои даскали или са се променили, или новите ми изглждат по строгички. Мисля и 10 клас да не си давам много зор и да хвана няква 5ца или ако мога ест ще се боря за 6. Въпроса ми дали и 4ка да имам ще влияе много на дипломата. Аз вече съм определил в кой университет искам, съответно НБУ с информатика или графичен дизайн. Мисля да наблягам на основните предмети само. Уча в МГ Пловдив. Не мисля ще падна до 4, но за всеки случай. А във въпросния университет как приемат поприцип, и изобщо в повечето университети набляга ли се на оценките от дипломата или на знанията.. Не съм особено запознат с тези неща. И все пак още е прекалено рано да определям дали ще ми трудно.
Малко не отговаря на темата, но,,