.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1856

Hybrid View

Аз, по принцип искам да кандидатсвам в езикова гимназия. Мисля да е във френска, италианска или немска гимназия (става въпрос за Бургас). Не искам да е в АЕГ, защото гледах, че специално в ГРЕ в 8 клас се изучава английски език и то четири часа седмично, а и аз преди това съм ходила на курсове, а и в училище го учихме, и мога да кажа, че го знам за ниво B1, да речем. А и английският не ми е от най-любимите езици, та се насочих към романските. Още не съм решила италианска или френска, като че ли повече ми харесва италианският... В ГПНЕ "Гьоте" се иска много учене, а аз по математика не съм кой знае колко добра мисля, че на изпита ще изкарам около 4 и нещо... За сега съм за ГРЕ италиански! Успех на всички седмокласници!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от All563 Виж мнението
    Аз, по принцип искам да кандидатсвам в езикова гимназия. Мисля да е във френска, италианска или немска гимназия (става въпрос за Бургас). Не искам да е в АЕГ, защото гледах, че специално в ГРЕ в 8 клас се изучава английски език и то четири часа седмично, а и аз преди това съм ходила на курсове, а и в училище го учихме, и мога да кажа, че го знам за ниво B1, да речем. А и английският не ми е от най-любимите езици, та се насочих към романските. Още не съм решила италианска или френска, като че ли повече ми харесва италианският... В ГПНЕ "Гьоте" се иска много учене, а аз по математика не съм кой знае колко добра мисля, че на изпита ще изкарам около 4 и нещо... За сега съм за ГРЕ италиански! Успех на всички седмокласници!
    Витае някаква заблуда, че в ГРЕ е по-лесно, отколкото в Гьоте ... Зависи на кои учители ще попаднеш. Има такива, които лесно пишат оценките, има учител(ка), при която сами си пишат оценките (буквално), както и такива, при които като изкараш 4 и си доволен.

За 8-мите класове си права - откакто вкараха новата програма ще е по-добро нивото, имат английски, информационни технологии, даже и някакви ЗИП-ове още в 8-ми клас, което е добре. : )

Ако все пак решиш да се занимаваш с романските езици ти препоръчвам френския пред италианския, като цяло и специално за това училище.

Ако имаш нужда от някакви разяснения или да поговорим, ще се радвам да помогна : ) !

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    Аз съм в НЕГ "Гьоте" и мога да ви кажа,че училището е страхотно,класната ни е уникалният преподавател,и няма да сгрешите ако кандидатствате тук!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си