.
Отговор в тема
Страница 6 от 74 ПървиПърви ... 23456789101656 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 1856

Hybrid View

Аз вече влязох в час,прецених нещата и реших,че като първо желание ще си пиша НПМГ,ще драсна профил химия и химия и биология.Аз имам точки от олимпиадата по химия,но да видим като ги приравнят към оценка как ще е.Мисля,че ще е към 5 - 5,30,те не са много точките - от 100 са 76 изложила съм се :d Ще си ида задължително на вътрешен обаче,мисля,че имам шанс за по-висока оценка.По нататък второ и трето може би 1 АЕГ и 2 АЕГ.Чудя се дали да пиша НЕГ и дали изобщо имам шансове за там,ще видим. Късмет на всички
    What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]

Цитирай Първоначално написано от flower757
    Такаа .. като сегашно желание, понеце доста минаха,ми е ПМГ с биологоя и английски е Сливен ..*
    и аз мисля да кандидатствам в ПМГ сливен с биология и АЕ..попринцип повече химията ми върви,а знам че в тази паралека също наблягат на химията... мисля че приемат и с 26-8 бал ... но незнам...ще видим .. мен само испита по математика ме притеснява ...

Еми аз щях да кандидатствам във Варна в първа или пета с първи немски или испански и втори английски, но се преместих в друг град и сега се боря за езиковата в Хасково с горепосочените.
    So baby, don't feel no pain, just smile back <3

Повече от фен Аватара на flower757
    Град
    Страната на мечтите...
    Цитирай Първоначално написано от c0ol133
    Цитирай Първоначално написано от flower757
    Такаа .. като сегашно желание, понеце доста минаха,ми е ПМГ с биологоя и английски е Сливен ..*
    и аз мисля да кандидатствам в ПМГ сливен с биология и АЕ..попринцип повече химията ми върви,а знам че в тази паралека също наблягат на химията... мисля че приемат и с 26-8 бал ... но незнам...ще видим .. мен само испита по математика ме притеснява ...
    Аха .. мерси мн {} .. а за изпита .. късмет на всички изобщо , особено по математика ^^ ..

Цитирай Първоначално написано от ann321
    Аз вече влязох в час,прецених нещата и реших,че като първо желание ще си пиша НПМГ,ще драсна профил химия и химия и биология.Аз имам точки от олимпиадата по химия,но да видим като ги приравнят към оценка как ще е.Мисля,че ще е към 5 - 5,30,те не са много точките - от 100 са 76 изложила съм се :d Ще си ида задължително на вътрешен обаче,мисля,че имам шанс за по-висока оценка.По нататък второ и трето може би 1 АЕГ и 2 АЕГ.Чудя се дали да пиша НЕГ и дали изобщо имам шансове за там,ще видим. Късмет на всички
    Ако ще пишеш НЕГ , задължително я сложи преди английските .

Град
    Sofia
    Аз мисля в гимназията по туризъм-софия. Някой знае ли колко е бала тази година??

Цитирай Първоначално написано от asky
    Аз мисля в гимназията по туризъм-софия. Някой знае ли колко е бала тази година??
    Туризъм-София това Софийска професионална гимназия по туризъм ли е?

Имам "Наръчник за родители и седмокласници от цялата страна" и там пише баловете за всички гимназии и паралелки и в София и още места. За тази Софийска ПГ по туризъм има три специалности - минималните балове са от 29.714 до 27.608. Не знам как се образува обаче бала - пише балообразуващи предмети - химия и география. Как си с химията?

Аз също съм седми клас и мн се чудя м/у НЕГ и АЕГ.. Всъщност ходя на курсове, при които правим пробни изпити, ама точно както ще са в действит. .. и там ти казват резултатите.. на мен най-високия ми досега беше 5,64 по БЕЛ и 4.82 по МАТ ( вече сиг. се досетихте къде ми е слабото място ).. Наистина се притеснявам за изпита.. ако дадат лесни задачи, това ще направи висока конкуренция, а ако дадат трудни задачи пак ще е трудна конкуренцията, ако се справяш зле.. Изобщо.. балът ми излиза (ако имам 6-ци за годината и оценките по-горе) . .. около 32,92.. което е доста несигурно като резултат.. МНого се притеснявам, но се успокоявам като си помисля, че остава около 1 месец, освен това ако вляза в елитно училище ще получа лаптоп!!!

Аз се целя към:
    1- НЕГ
    2- АЕГ
    3- ФЕГ
    4- ИЕГ
    5-СМГ , и общо взето е това основно.. да се надяваме за успех! Успех на всички ви и дано влезете, където искате! =D>

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Охх, много ми е гадно влече ме рисуването и дизайна, но на 1-во място ще пиша ПГИУ Елиас Канети Русе а на 2-ро мисля Английската гимназия...

Град
    София
    Според мен най-добрите училища в София са СМГ и 91НЕГ. Зависи от това какво те влече- в 1-ва немска математиката е на много ниско ниво. За СМГ мога да кажа, че учителите са много печени , знанията не само по математика са на ниво , но и по немски, и по физика, и по информатика, и по химия , имаш много сипове и най- важното е , че имаш възможността да станеш добър по любимия ти предмет !!!
    Бъдещето принадлежи на тези, които вярват в красотата на мечтите си !!!

Mecheto506, ти наистина ли СМГ? И моите резултати са подобни на твоите и не ми и хрумва към СМГ. Мама е завършила 1английска и на мен това ми се иска, но не знам дали ще успея. Или пък Испанската. Мн високи баловете мин година.

Повече от фен Аватара на bbabyy
    Аз ще кандидатствам така:

1 . 164 “ Мигел де Сервантес” - испански и английски
    2 . 2 ра английска • английски език, испански език, математика, география и икономика;
    3. 2 ра английска • английски език, руски език, математика, информационни технологии.
    4. 18 СОУ -Китайски език (І чужд), Английски език (ІІ чужд), БЕЛ, История;
    5. 175-ма “Сесар Вайехо” – математика/ информационни технологии

(листът ще бъде продължен поне до '20.' )

Като най-преди всичко искам в НГДЕК
    Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥

Супер фен Аватара на Fiction7577
    В ПМГ Сливен за Биология и АЕ ще ви стигне бал около 26-27, именно, защото сте адски малко на брой. Както и всички набори от 94 до 98.

В 8 клас както знаете имате само БГ, Математика и Английски + Музика и изобразително. Можете да се запишете на СИП Биология, 2 часа седмично е, дават ви се уроци на които после ви изпитват.

В 9 клас най-много разбира се се набляга на Биологията и на Химията. За химията знам, че от 9 клас са по 2 часа седмично, био-то май по 3. Постепенно нагоре ви се увеличават.

Какъв е бала за СГСАГ ??

Какъв е бала за СГСАГ ??

Re: 1eg

Цитирай Първоначално написано от kamen971
    И аз тази година уча много само математиката мe притеснява,иначе по Бел. сам много добър.Аз се боря за Първа английска Варна(First language school) с немски език .Пожелавам успех на всички ви!! Тази година се очертава лесен изпит !
    Здравей ! Защо мислиш че се очертава лесен изпит , мойта учителка по мат ми каза , че тази година ще е по труден ??

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Никой не знае какъв ще е изпита,само можем да предполагаме.Твоята учителка може да си говори ,каквото си поиска,но виж изпита през 2010 какъв и после ми говори.При положение ,че 7-класниците са с 5000 по-малко нямат повод да дадат труден изпит.И това за по-труден изпит ви го казва само да ви нахъсва не за друго,а и сега сме по новият закон с 30 задачи.

..

Ами аз мисля да си остана в моето у-ще, което не е нещо особено, но ще вляза в профилирана паралелка. Защо всички искате толкова да се напъвате? Според мен е 1000 пъти по-добре да завършиш някое не толкова елитно у-ще (сега не говоря за някое съвсем пропаднало, ами просто за съвсем нормално у-ще) с 6, отколкото да завършиш в някое "елитно" с четворка или петица. Все пак после никой не гледа какво средно образование сте завършили. Ако знаете със сигурност после с какво ще се занимавате - да. Примерно ако е нещо с математика - СМГ е перфектно (говоря за София, на другаде не знам). Нищо, чее там на другите предмети много внимание не им обръщат, математиката я знаят перфектно (повечето, навсякъде има по някой тъпак ). Но това при положение, че сте сигурни. Ако сте като мен без някакви специални предпочитания все още е много по-добре да си завършите някое нормално у-ще. Ако толкова държите на език, не се лъжете от "големите" имена. Мога да кажа, че като езикова гимназия немската е най-добра. Моята учителка по Бълг. и литература преподава във френската и наистина е много добра. Следователно - какъв е смисълът да ходя някъде длугаде, като мога и в моето у-ще да натрупам добре знания. ; ))

За тези, които са зе запътили към АЕГ - пълно е с наркомани там, наистина, ужасно е. Ако искате толкова да имате сертификат, ще е много по-лесно да се запишете на уроци 1-2 пъти седмично и после да си ходите задочно да си вземете диплома (т.е се явявате само на изпити). Някой питаше за балообразуването - купи си справочник за училищата. Аз имам такъв за у-щата в София и наистина е доста полезен : )) А тези, които са се запътили към немската - балът е над 35, а видях доста неграмотно написани постове, така че, не знам на къде отивате.

..

Ами аз мисля да си остана в моето у-ще, което не е нещо особено, но ще вляза в профилирана паралелка. Защо всички искате толкова да се напъвате? Според мен е 1000 пъти по-добре да завършиш някое не толкова елитно у-ще (сега не говоря за някое съвсем пропаднало, ами просто за съвсем нормално у-ще) с 6, отколкото да завършиш в някое "елитно" с четворка или петица. Все пак после никой не гледа какво средно образование сте завършили. Ако знаете със сигурност после с какво ще се занимавате - да. Примерно ако е нещо с математика - СМГ е перфектно (говоря за София, на другаде не знам). Нищо, чее там на другите предмети много внимание не им обръщат, математиката я знаят перфектно (повечето, навсякъде има по някой тъпак ). Но това при положение, че сте сигурни. Ако сте като мен без някакви специални предпочитания все още е много по-добре да си завършите някое нормално у-ще. Ако толкова държите на език, не се лъжете от "големите" имена. Мога да кажа, че като езикова гимназия немската е най-добра. Моята учителка по Бълг. и литература преподава във френската и наистина е много добра. Следователно - какъв е смисълът да ходя някъде длугаде, като мога и в моето у-ще да натрупам добре знания. ; ))

За тези, които са зе запътили към АЕГ - пълно е с наркомани там, наистина, ужасно е. Ако искате толкова да имате сертификат, ще е много по-лесно да се запишете на уроци 1-2 пъти седмично и после да си ходите задочно да си вземете диплома (т.е се явявате само на изпити). Някой питаше за балообразуването - купи си справочник за училищата. Аз имам такъв за у-щата в София и наистина е доста полезен : )) А тези, които са се запътили към немската - балът е над 35, а видях доста неграмотно написани постове, така че, не знам на къде отивате.

Аз съм твъдо за математическа гимназия. В София най-добрите са СМГ и НПМГ. Склонна съм на 2НЕГ. Чесно казано се чудя за НПМГ паралелката ми математика и информатика ли да е или Химия и Биология...

Някакви отзиви за Златарски от първа ръка??

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Цитирай Първоначално написано от Mecheto506
    Аз също съм седми клас и мн се чудя м/у НЕГ и АЕГ.. Всъщност ходя на курсове, при които правим пробни изпити, ама точно както ще са в действит. .. и там ти казват резултатите.. на мен най-високия ми досега беше 5,64 по БЕЛ и 4.82 по МАТ ( вече сиг. се досетихте къде ми е слабото място ).. Наистина се притеснявам за изпита.. ако дадат лесни задачи, това ще направи висока конкуренция, а ако дадат трудни задачи пак ще е трудна конкуренцията, ако се справяш зле.. Изобщо.. балът ми излиза (ако имам 6-ци за годината и оценките по-горе) . .. около 32,92.. което е доста несигурно като резултат.. МНого се притеснявам, но се успокоявам като си помисля, че остава около 1 месец, освен това ако вляза в елитно училище ще получа лаптоп!!!
    >
    Трябва да си подобриш бала за Немската-минималният миналата година там е бил 34.572 !
    Аз взех малко да се поуспокоявам, защото балът ми излиза 34.9 о последните пробни изпити и може и да вляза в 1НЕГ !
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Град
    Sofia
    asky написа:

Туризъм-София това Софийска професионална гимназия по туризъм ли е?

Имам "Наръчник за родители и седмокласници от цялата страна" и там пише баловете за всички гимназии и паралелки и в София и още места. За тази Софийска ПГ по туризъм има три специалности - минималните балове са от 29.714 до 27.608. Не знам как се образува обаче бала - пише балообразуващи предмети - химия и география. Как си с химията?

Мерси, ми с химията горе-долу. И да говорех за Софийската гимназия по туризъм.

Супер фен Аватара на Runaway11
    Тука няма Пловдивчани ХД Иначе смятам да кандидатствам в ЕГ "Пловдив" с немски или в ЕГ "Иван Вазов" пак с немски. Мислила съм и в МГ-то с дизайн обаче се отказах щото математиката куца..ХД.

Мега фен Аватара на Concussion
    Хеей! Кога са ви изпитите? Помня миналата година как бях изпаднала в някакъв ужас покрай кандидатстването, мненията ми оттогава са някъде из форума. Пожелавам ви на ВСИЧКИ да влезете там, където най-много желаете и да попаднете в хубави класове и на добри учители! И най-вече живот и здраве, това е най-важното, другото се постига.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си