.
Отговор в тема
Страница 66 от 74 ПървиПърви ... 1656626364656667686970 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 626 до 1 650 от общо 1856

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от zaeka98 Виж мнението
    Искам да попитам,когато желая да съм на 2 класиране..губя ли си мястото от първо?
    Не. Да речем, че на първо класиране си отишъл на второ желание, но искаш на първо. И следователно отиваш на второ класиране, а там или те приемат на първо желание, или си оставаш на второ. Но в случая, не можеш да паднеш под второ желание.

ок де,ама как става ? тва за 2 класиране ако си приет на 1
    какви документи,от каде да ги вземем,каде да ги дадем

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от 6ok4e Виж мнението
    ок де,ама как става ? тва за 2 класиране ако си приет на 1
    какви документи,от каде да ги вземем,каде да ги дадем
    Значи след като ви излязат резултатите от първо класиране, ако не сте доволни от тях можете да се явите на второ.
    Това става след като приключи записването на първо класиране. Тогава протича второ. Документите пак се подават в училището, в което си ги подал и на първо и ако не се лъжа пак са същите (провери в това училище за всеки случай).

Колкото до това даали си губиш мястото - не. Две неща могат да се случат на второ класиране - или бала пак да не ти стигне и да си останеш в същото училище, в което си приет на първо класиране; или бала да ти е достатъчен и да влезеш в училището, за което се бориш на това класиране..

4ЕГ "Фредерик Жолио-Кюри" с френскии!! Най-щастлия човек на света съм сегаа !! (ВАРНА) Има ли още някой приет тамм,пишете ми!! :*

Talking

Аз съм в НТГ Пловдив има ли някой друг там ???

Някой за ПМГ Хасково има ли?

Някой в ПМГ Бургас ?
    Hi haters, kiss kiss
    I see you later
    Hi haters,
    It was very very very nice to meet you

Какво трябва да се носи при записване в училището?

Някой приет в НТГ ?

Приета съм в езиковата в Търговище на 1 желание,но кандидатствах и във Варна,а там никъде не съм приета!
    Та, какво да правя,ако се запиша в езиковата в Търговище участвам ли във втори тур във Варна?

Искам да попитам ако участвам на второ класиране мястото в училището, в което съм приета на първо класиране, запазва ли се ?

Голям фен
    Да , за милионни път , ДА !

Някой в ПГСАГ Пловдив?

здравейте
    Приета съм на първо класиране в 157 ГИЧЕ Сесар Вайехо (София)
    Това ми е 4-то желание, преди него е само 1-ва испанска, но там балът е недостижим с моите 29.856

Има ли някой, който е приет в 157-мо и ученици, които сега учат там. Аз днес ходих в това училище с майка ми, да се запознаем на място и останах с доста прилични впечатления. Прочетох доста негативни мнения тук и там, но аз пък досега учих в 7-мо, където пушачи, наркомани и турбогъзари/ки също не са на изчезване

Чакам някой бъдещ съученик/ка, както и настоящ да се включи. Утре отиваме да се запиша и засега съм 100% сигурна, че там искам да уча.
    Последно редактирано от ayara : 06-27-2012 на 07:27

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Цитирай Първоначално написано от ayara Виж мнението
    здравейте
    Приета съм на първо класиране в 157 ГИЧЕ Сесар Вайехо (София)
    Това ми е 4-то желание, преди него е само 1-ва испанска, но там балът е недостижим с моите 29.856

Има ли някой, който е приет в 157-мо и ученици, които сега учат там. Аз днес ходих в това училище с майка ми, да се запознаем на място и останах с доста прилични впечатления. Прочетох доста негативни мнения тук и там, но аз пък досега учих в 7-мо, където пушачи, наркомани и турбогъзари/ки също не са на изчезване

Чакам някой бъдещ съученик/ка, както и настоящ да се включи. Утре отиваме да се запиша и засега съм 100% сигурна, че там искам да уча.
    Познавам няколко ученици там, които остават неутрални, но учителят ни по история, който по-рано е преподавал там е напуснал, заради учениците и честно казано разказваше само лоши неща :/

Моля ви помогнете спешно до един час. НА ЖИВОТ ИЛИ СМЪРТ !!! значи записах се в американския колеж в софия, от благоевград съм, но брат ми казва че това е грешка, а баща ми казва че не е на кой за бога да вярвам ?!?!?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от DSD Creations Виж мнението
    Моля ви помогнете спешно до един час. НА ЖИВОТ ИЛИ СМЪРТ !!! значи записах се в американския колеж в софия, от благоевград съм, но брат ми казва че това е грешка, а баща ми казва че не е на кой за бога да вярвам ?!?!?!?!?!
    Майко мила... вярвай на СЕБЕ СИ!
    Аз основно добри неща чувам за АК, и ако ти искаш там, така да е. Ти ще учиш в училището, а не те..

Цитирай Първоначално написано от LanaDelRey Виж мнението
    Майко мила... вярвай на СЕБЕ СИ!
    Аз основно добри неща чувам за АК, и ако ти искаш там, така да е. Ти ще учиш в училището, а не те..
    Знам, но дали баща ми ще ме прецака ако както брат ми казва ще си промени решението, трябва да не се поддавам!!!

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    АЗ съм във ФЕГ (Пловдив) с английски. Някой друг там?

Някой има ли в НТБГ в София (Търговия с ФЕ или Електр. търговия) ?

Хора,ако съм приета по 1 желание някъде,но не искам там,наистина ли нямам право да се запиша на 2-рото си желание?

приета ли си по първо желание това е окончателно

да има приети в 22 СОУ "Г.С.Раковски" ??

Аз съм приета на първо желание в ГПЧЕ "Ромен Ролан", Стара Загора с Английски език + ФЕ..
    Някакви мнения,отзиви за там? (:

Цитирай Първоначално написано от deathxeater Виж мнението
    Аз съм приета на първо желание в ГПЧЕ "Ромен Ролан", Стара Загора с Английски език + ФЕ..
    Някакви мнения,отзиви за там? (:
    Аз съм от там. Въпреки че са ни с най-висок бал английските паралелки са ни най-слабите. Френски език не очаквай да научиш изобщо.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си