- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училища, Желания и Резултати - Прием след 7 клас (2011)
ок де,ама как става ? тва за 2 класиране ако си приет на 1
какви документи,от каде да ги вземем,каде да ги дадем
Значи след като ви излязат резултатите от първо класиране, ако не сте доволни от тях можете да се явите на второ.
Това става след като приключи записването на първо класиране. Тогава протича второ. Документите пак се подават в училището, в което си ги подал и на първо и ако не се лъжа пак са същите (провери в това училище за всеки случай).
Колкото до това даали си губиш мястото - не. Две неща могат да се случат на второ класиране - или бала пак да не ти стигне и да си останеш в същото училище, в което си приет на първо класиране; или бала да ти е достатъчен и да влезеш в училището, за което се бориш на това класиране..
4ЕГ "Фредерик Жолио-Кюри" с френскии!! Най-щастлия човек на света съм сегаа !! (ВАРНА) Има ли още някой приет тамм,пишете ми!!:*
Някой в ПМГ Бургас ?![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
Приета съм в езиковата в Търговище на 1 желание,но кандидатствах и във Варна,а там никъде не съм приета!
Та, какво да правя,ако се запиша в езиковата в Търговище участвам ли във втори тур във Варна?
Искам да попитам ако участвам на второ класиране мястото в училището, в което съм приета на първо класиране, запазва ли се ?
Да , за милионни път , ДА !
здравейте
Приета съм на първо класиране в 157 ГИЧЕ Сесар Вайехо (София)
Това ми е 4-то желание, преди него е само 1-ва испанска, но там балът е недостижим с моите 29.856
Има ли някой, който е приет в 157-мо и ученици, които сега учат там. Аз днес ходих в това училище с майка ми, да се запознаем на място и останах с доста прилични впечатления. Прочетох доста негативни мнения тук и там, но аз пък досега учих в 7-мо, където пушачи, наркомани и турбогъзари/ки също не са на изчезване
Чакам някой бъдещ съученик/ка, както и настоящ да се включи. Утре отиваме да се запиша и засега съм 100% сигурна, че там искам да уча.
Последно редактирано от ayara : 06-27-2012 на 07:27
Моля ви помогнете спешно до един час. НА ЖИВОТ ИЛИ СМЪРТ !!! значи записах се в американския колеж в софия, от благоевград съм, но брат ми казва че това е грешка, а баща ми казва че не е на кой за бога да вярвам ?!?!?!?!?!
АЗ съм във ФЕГ (Пловдив) с английски. Някой друг там?
Някой има ли в НТБГ в София (Търговия с ФЕ или Електр. търговия) ?![]()
Хора,ако съм приета по 1 желание някъде,но не искам там,наистина ли нямам право да се запиша на 2-рото си желание?
приета ли си по първо желание това е окончателно
да има приети в 22 СОУ "Г.С.Раковски" ??
Аз съм приета на първо желание в ГПЧЕ "Ромен Ролан", Стара Загора с Английски език + ФЕ..
Някакви мнения,отзиви за там? (: