.
Отговор в тема
Страница 73 от 74 ПървиПърви ... 2363697071727374 ПоследнаПърви
Резултати от 1 801 до 1 825 от общо 1856

Hybrid View

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Rafa7a Виж мнението
    Не разбирам какъв е проблема?
    Ти не разбираш, какъв е, аз не знам защо го има.

Не е зле, а си е нормално. Тия с двойките не са успяли да препишат, всички други обаче са го направили.

Предложих ти, къде виждаш нещо лошо.
    Сякаш съм ти направил среща в гората и съм ти казал да дойдеш сам и невъоръжен.

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Предложих ти, къде виждаш нещо лошо.
    Сякаш съм ти направил среща в гората и съм ти казал да дойдеш сам и невъоръжен.
    Извинявай, ако съм те разбрал грешно, просто ми прозвуча на "Още на 100 места го качи и се изфукай".

Значи миналата година са преписвали по-малко.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Значи миналата година са преписвали по-малко.
    Тази година е много зле, ~1/3 са с двойки на матурите.

Голям фен Аватара на bubaduc
    papugai , скъпи , стига се занимава с малките и се прибирай вече
    You are everything baby ! ol baby !

ahahehha ;*

Супер фен Аватара на Юлиян
    Дасе похваля и аз. Приет съм в Музикално училище Любомир Пипков с профил инструментален , поточно цигулка. Много съмрадостен

Цитирай Първоначално написано от Юлиян Виж мнението
    Дасе похваля и аз. Приет съм в Музикално училище Любомир Пипков с профил инструментален , поточно цигулка. Много съмрадостен
    Във Випуска ти ще има една Димана Дончева, чернокоса. От моя клас е. По-скоро беше от моя клас.. Стой надалеч от нея!

Защо обясни подробно

Цитирай Първоначално написано от Юлиян Виж мнението
    Защо обясни подробно
    Ся ще ти обясня на ЛС.

Влязох в Първа немска езикова гимназия. Вчера сайтът на Мон беше толкова задръстен и съм седяла до два часа да проверя резултата. Доволна съм и няма да ходя на второ класиране, макар и първото ми желание да бе Смг с немски, а 91НЕГ да ми беше на второ място.

Цитирай Първоначално написано от bogyyto Виж мнението
    Влязох в Първа немска езикова гимназия. Вчера сайтът на Мон беше толкова задръстен и съм седяла до два часа да проверя резултата. Доволна съм и няма да ходя на второ класиране, макар и първото ми желание да бе Смг с немски, а 91НЕГ да ми беше на второ място.
    ПНЕГ не се ли води по-престижна от СМГ? Не съм много наясно с нещата в София.

Хора хвърлете по едно мнение за ЕГ " Иван Вазов" а по точно за паралелка с френски

V.D.
    Guest
    Аз кандидатствах в ЕГ"Пловдив" и ЕГ"Иван Вазов". На първо класиране не ме приеха,сега чакам второто. По впечатления на познати училищата са много добри, особено ЕГ "Пловдив".

Да се похваля и аз- ФЕГ с немски, математика и ит . Беше ме 2-ро желание (първо НЕГ) като бала ми е точно до хилядната с минималния за НЕГ и все пак не влезнах и честно казано се радвам супер много понеже в НЕГ единствената паралека , която е нещо реално е leistung klasse , но не е сигурно, че ще влезна ( въпреки, че уча немски от 5 год. ). Освен това Френската е училище с традиции и дух. Така че СПОРЕД МЕН Френската е по- добра от Немската.

Здравейте! 7 клас съм и се двоумя дали си заслужава да влизам в паралелка със засилено изучаване на био, хим и англ. език.
    Моля хора, които учат/са учили в такава или подобна на тази паралелка, да споделят своето компетентно мнение, относно учебния план и т.н.
    п.с. - Става въпрос за МГ-то в Русе

Питах на много места,но не получих точен отговор затова питам и тук.Някой мнение за немската в Бургас и ГЧЕ в Ловеч?

Питах на много места,но не получих точен отговор затова питам и тук.Някой мнение за немската в Бургас и ГЧЕ в Ловеч?И къде да кандидатствам според вас?

Ако някои иска да ходи в Музикалното НМУ Л.Пипков и има въпроси относно даскалото може да ми пише на лично

mitko103
    Guest
    Здравейте хора,
    двоумя се между две училища за 8 клас, а те са 91 НЕГ(Първа немска) и ТУЕС. Имам БАЛ 34,473 за 91 НЕГ и 43,071 за ТУЕС (там максималният БАЛ е 48, заради профилиращия им изпит) и ми стигат за влизане от първо класиране и в двете училища.
    Истината е, че аз много искам да уча програмиране в ТУЕС но нямам и идея какво е по-добре за в бъдеще.
    Моля някой, който е учил в някоя от двете или някой който има мнение по въпроса, да съдейства, защото наистина ми е много важно. Коментари от типа "Какво е т'ва ТУЕС" са излишни.

Цитирай Първоначално написано от mitko103 Виж мнението
    Здравейте хора,
    двоумя се между две училища за 8 клас, а те са 91 НЕГ(Първа немска) и ТУЕС. Имам БАЛ 34,473 за 91 НЕГ и 43,071 за ТУЕС (там максималният БАЛ е 48, заради профилиращия им изпит) и ми стигат за влизане от първо класиране и в двете училища.
    Истината е, че аз много искам да уча програмиране в ТУЕС но нямам и идея какво е по-добре за в бъдеще.
    Моля някой, който е учил в някоя от двете или някой който има мнение по въпроса, да съдейства, защото наистина ми е много важно. Коментари от типа "Какво е т'ва ТУЕС" са излишни.
    максималния бал не е ли 36 бе брат ?

Според мен е по-добре да влезеш в 91 НЕГ, mitko103. Защото ще научиш много добре немски, а той се говори доста Но ако ти се учи програмиране в ТУЕС , влез там. Ти трябва да си прецениш къде ще ти е по-добре

Голям фен Аватара на Agartha
    Другият вариант е да влезеш в някое скапано даскало, да си живееш живота и след 15 години да станеш шеф на останалите от ТУЕС и 91 НЕГ.

От Бургас съм и на първо място писах Немската. На 27 ще се разбере дали сме приети там, където искаме. Пожелавам ви успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си