- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училища, Желания и Резултати - Прием след 7 клас (2011)
Не е зле, а си е нормално. Тия с двойките не са успяли да препишат, всички други обаче са го направили.
Предложих ти, къде виждаш нещо лошо.
Сякаш съм ти направил среща в гората и съм ти казал да дойдеш сам и невъоръжен.
papugai , скъпи , стига се занимава с малките и се прибирай вече
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
Дасе похваля и аз. Приет съм в Музикално училище Любомир Пипков с профил инструментален , поточно цигулка. Много съмрадостен![]()
Влязох в Първа немска езикова гимназия. Вчера сайтът на Мон беше толкова задръстен и съм седяла до два часа да проверя резултата. Доволна съм и няма да ходя на второ класиране, макар и първото ми желание да бе Смг с немски, а 91НЕГ да ми беше на второ място.
Хора хвърлете по едно мнение за ЕГ " Иван Вазов" а по точно за паралелка с френски
Аз кандидатствах в ЕГ"Пловдив" и ЕГ"Иван Вазов". На първо класиране не ме приеха,сега чакам второто. По впечатления на познати училищата са много добри, особено ЕГ "Пловдив".
Да се похваля и аз- ФЕГ с немски, математика и ит . Беше ме 2-ро желание (първо НЕГ) като бала ми е точно до хилядната с минималния за НЕГ и все пак не влезнах и честно казано се радвам супер много понеже в НЕГ единствената паралека , която е нещо реално е leistung klasse , но не е сигурно, че ще влезна ( въпреки, че уча немски от 5 год.). Освен това Френската е училище с традиции и дух. Така че СПОРЕД МЕН Френската е по- добра от Немската.
Здравейте! 7 клас съм и се двоумя дали си заслужава да влизам в паралелка със засилено изучаване на био, хим и англ. език.
Моля хора, които учат/са учили в такава или подобна на тази паралелка, да споделят своето компетентно мнение, относно учебния план и т.н.
п.с. - Става въпрос за МГ-то в Русе
Питах на много места,но не получих точен отговор затова питам и тук.Някой мнение за немската в Бургас и ГЧЕ в Ловеч?
Питах на много места,но не получих точен отговор затова питам и тук.Някой мнение за немската в Бургас и ГЧЕ в Ловеч?И къде да кандидатствам според вас?
Ако някои иска да ходи в Музикалното НМУ Л.Пипков и има въпроси относно даскалото може да ми пише на лично
Здравейте хора,
двоумя се между две училища за 8 клас, а те са 91 НЕГ(Първа немска) и ТУЕС. Имам БАЛ 34,473 за 91 НЕГ и 43,071 за ТУЕС (там максималният БАЛ е 48, заради профилиращия им изпит) и ми стигат за влизане от първо класиране и в двете училища.
Истината е, че аз много искам да уча програмиране в ТУЕС но нямам и идея какво е по-добре за в бъдеще.
Моля някой, който е учил в някоя от двете или някой който има мнение по въпроса, да съдейства, защото наистина ми е много важно. Коментари от типа "Какво е т'ва ТУЕС" са излишни.
Според мен е по-добре да влезеш в 91 НЕГ, mitko103. Защото ще научиш много добре немски, а той се говори достаНо ако ти се учи програмиране в ТУЕС , влез там. Ти трябва да си прецениш къде ще ти е по-добре
![]()
Другият вариант е да влезеш в някое скапано даскало, да си живееш живота и след 15 години да станеш шеф на останалите от ТУЕС и 91 НЕГ.
От Бургас съм и на първо място писах Немската. На 27 ще се разбере дали сме приети там, където искаме. Пожелавам ви успех!