Ами аз мисля да си остана в моето у-ще, което не е нещо особено, но ще вляза в профилирана паралелка. Защо всички искате толкова да се напъвате? Според мен е 1000 пъти по-добре да завършиш някое не толкова елитно у-ще (сега не говоря за някое съвсем пропаднало, ами просто за съвсем нормално у-ще) с 6, отколкото да завършиш в някое "елитно" с четворка или петица. Все пак после никой не гледа какво средно образование сте завършили. Ако знаете със сигурност после с какво ще се занимавате - да. Примерно ако е нещо с математика - СМГ е перфектно (говоря за София, на другаде не знам). Нищо, чее там на другите предмети много внимание не им обръщат, математиката я знаят перфектно (повечето, навсякъде има по някой тъпак ). Но това при положение, че сте сигурни. Ако сте като мен без някакви специални предпочитания все още е много по-добре да си завършите някое нормално у-ще. Ако толкова държите на език, не се лъжете от "големите" имена. Мога да кажа, че като езикова гимназия немската е най-добра. Моята учителка по Бълг. и литература преподава във френската и наистина е много добра. Следователно - какъв е смисълът да ходя някъде длугаде, като мога и в моето у-ще да натрупам добре знания. ; ))
За тези, които са зе запътили към АЕГ - пълно е с наркомани там, наистина, ужасно е. Ако искате толкова да имате сертификат, ще е много по-лесно да се запишете на уроци 1-2 пъти седмично и после да си ходите задочно да си вземете диплома (т.е се явявате само на изпити). Някой питаше за балообразуването - купи си справочник за училищата. Аз имам такъв за у-щата в София и наистина е доста полезен : )) А тези, които са се запътили към немската - балът е над 35, а видях доста неграмотно написани постове, така че, не знам на къде отивате.