Цитирай Първоначално написано от kamen971
Цитирай Първоначално написано от woxer
Цитирай Първоначално написано от kamen971
Не минаха ли вече тези класирания Ние започнахме училище,а те още не са свършили.
Ти няма ли да престанеш, бе приятел ? Това, че теб са те приели където си искаш пще на 1во класиране, не значи, че в момента няма хора които все още не са приети там където искат и имат проблеми с това..
Еми приятел нали се сещаш,че аз цяла година не съм затварял учебник и съм учил сигурно хиляди пъти повече от тези ,които сега са на 3-то класиране.В крайна сметка,всички ,които познавам и са учили са влезли още на 1рво класиране.
И каква беше целта в момента да се изхвърлиш, че си приет на първо желание, а другите не? Стана ли ти много хубаво като едва ли не, каза на наборите си, че те са по-мързеливи и глупави от теб, затова още се мъчат с класирания? Знаеш ли на учениците които още тръпнат, през кое им минава, че не познаваш някой, да не се е записал вече. И къв ти е проблема, че пишат в темата, или понеже ти си я създал ти се свидят мнения ли какво? - Да, наистина звучи абсурдно, но невероятните ти комплекси, които в момента избиваш, за да покажеш колко си "над" другите показват точно това.
Съветът ми е това лято да спреш с тях, защото в гимназията никой няма да търпи подобно държание. Хем бой ще ядеш, хем ще си без приятели.

Йеййййй