.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1856

Hybrid View

Оу...значи в ПГХ и ХВТ "Д.И.Менделеев" Варна. Знаете ли нещо за това училище. Учители,база,ученици и подобни.

Talking

Цитирай Първоначално написано от stelly12 Виж мнението
    Оу...значи в ПГХ и ХВТ "Д.И.Менделеев" Варна. Знаете ли нещо за това училище. Учители,база,ученици и подобни.

Еми, сградата не е кой знае какво , за базата им не знам, не съм влизала. Като цяло химията не е училище, което да се води елитно, много хора са там, защото бала не им е стигнал за никъде другаде, друго няма да казвам, защото не уча там. Трета мисля, че е много по-добър вариант в случая, познавам доста можещи хора оттам. Пета естествено е най-добре, тя се води и една от елитните, ноо не знам как си ги избрал/а така в едните се учи главно биология и химия, в 5-та ще учиш език?!

Цитирай Първоначално написано от Nika95 Виж мнението
    Еми, сградата не е кой знае какво , за базата им не знам, не съм влизала. Като цяло химията не е училище, което да се води елитно, много хора са там, защото бала не им е стигнал за никъде другаде, друго няма да казвам, защото не уча там. Трета мисля, че е много по-добър вариант в случая, познавам доста можещи хора оттам. Пета естествено е най-добре, тя се води и една от елитните, ноо не знам как си ги избрал/а така в едните се учи главно биология и химия, в 5-та ще учиш език?!
    Прав/а си аз имам един огромен проблем и не знам даже сега дали ще мога да замина за варна, и затова освен в ПГИ " Иван Богоров" другаде знаете ли къде може след осми клас? Мисля,че в ГПЧЕ изкарват само списъци и можело,ама не знам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си