.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1856

Hybrid View

Моля ви помогнете спешно до един час. НА ЖИВОТ ИЛИ СМЪРТ !!! значи записах се в американския колеж в софия, от благоевград съм, но брат ми казва че това е грешка, а баща ми казва че не е на кой за бога да вярвам ?!?!?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от DSD Creations Виж мнението
    Моля ви помогнете спешно до един час. НА ЖИВОТ ИЛИ СМЪРТ !!! значи записах се в американския колеж в софия, от благоевград съм, но брат ми казва че това е грешка, а баща ми казва че не е на кой за бога да вярвам ?!?!?!?!?!
    Майко мила... вярвай на СЕБЕ СИ!
    Аз основно добри неща чувам за АК, и ако ти искаш там, така да е. Ти ще учиш в училището, а не те..

Цитирай Първоначално написано от LanaDelRey Виж мнението
    Майко мила... вярвай на СЕБЕ СИ!
    Аз основно добри неща чувам за АК, и ако ти искаш там, така да е. Ти ще учиш в училището, а не те..
    Знам, но дали баща ми ще ме прецака ако както брат ми казва ще си промени решението, трябва да не се поддавам!!!

Цитирай Първоначално написано от DSD Creations Виж мнението
    Знам, но дали баща ми ще ме прецака ако както брат ми казва ще си промени решението, трябва да не се поддавам!!!
    Едва ли ще те прецака, нали ти е баща.
    А и ако ме питаш мен си помисли хубаво сам - без никакви външни влияния и така си реши, но пак ти казах - според мен е правилно да отидеш да учиш там.

Цитирай Първоначално написано от LanaDelRey Виж мнението
    Едва ли ще те прецака, нали ти е баща.
    А и ако ме питаш мен си помисли хубаво сам - без никакви външни влияния и така си реши, но пак ти казах - според мен е правилно да отидеш да учиш там.
    You really encouraged me!!! Onward onto the future which awaits us !!! TRIUMPH TO GLORY !!! блаблабла MSS

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си