- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училища, Желания и Резултати - Прием след 7 клас (2011)
Брат/сестра , не виждам как нямаш нищо против ЕГ "Иван Вазов" като говориш такива глупости за нея . И очевидно не си запознат изобщо с изучаването на френски език в Пловдив . Може да имаш някакви проблеми с някой от тази гимназия , но не слагай всички под един общ знаменател . Все пак си прав за едно - ЕГ Пловдив е най-добрата гимназия , в която можете да изучавате немски/английски , нивото на преподаване е много високо , НО само толкова . Там учителите са много отчуждени от учениците и още от първия учебен ден учениците си създават един стереотип - УЧИ УЧИ УЧИ .
И каква глупост по-точно съм казал, защото нещо не те разбирам?
Какво те кара да мислиш така?
Нямам проблеми с никой от никоя гимназия, с което се гордея!
Не слагам всички под един общ знаменател. Просто многократно лично съм виждал недобри неща, които остават в тайна за повечето хора (вероятно и за теб), а ги правят "най-добрите" ученици от това училище... Това няма как да ми направи добро впечатление за ЕГ "Иван Вазов", нали? Както казах, няма да говоря за тези 'неща'.
Тук ще ти отговоря по същия начин и със същия тон, чрез който ти ми отговори:
Брат/сестра , не разбирам защо говориш такива глупости за ЕГ "Пловдив", след като не си запознат/a? Очевидно не знаеш нищо за тази гимназия и обучението в нея.
Не искам да влизам в спорове с никой, но, когато ме провокирате, няма да мълча!
Дадох мнението си, а всеки е свободен да направи своя избор и да отиде в което училище сметне за добре. Надявам се да съм бил полезен за седмокласниците. Пожелавам ви успех и да ви приемат в което училище искате!![]()
Последно редактирано от kinir2 : 05-04-2013 на 19:18