Цитирай Първоначално написано от rbdrbd
Може ли някой да уточни кои са 7-те паралелки в 91 НЕГ и дали трябва да се пишат по отделно паралелките със съответните профили или само името на у-щето?
Предварително благодаря!!
Няма да изредаш всички паралелки а просто пишеш името на гимназията, защото в 8 клас всички сме подгответа и няма разделения.. за другите гимназии не е така, но 91 НЕГ я пишеш само веднъж без никакви паралелки.

Цитирай Първоначално написано от joanittka
хора .. моля ви ... кажете ми .. според вас 1 или 2 немска гимназия е по добра ? .. чувам мн различни мнения и мн се колебая .. просто не знам кое искам повече ;хх
В 73то влизат хора, които са писали 91 НЕГ на 1 място, но не им е стигнал балът - сам/а си прави изводите. Плюсът на 73то е, че базата на обучение е по-добра. В 91 НЕГ пък нивото е по-високо.. неслучайно държим 1во място по бал вече толкова много години. Също така след 8 клас има лайстунг паралелки и ако си там като завършиш получаваш освен българска, и една немска диплома, която като кандидатстваш в Германия примерно се считаш за немски гражданин. Но ако не си в тези паралелки си с нрмалната българска диплома - DSD. (Само в 91 НЕГ има такива лайстунги). Ами според мен 91 НЕГ е по-добра.. но зависи колко ти е балът и дали ти се учи много или не. (Може да имам грешки, бързо пиша.)