- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училища, Желания и Резултати - Прием след 7 клас (2011)
Зайчета от 1-ва АЕГ София...Предупреждавам! Ако сте при Цветелина Ганева , Господ да ви пази!Не се шегувам. Надявам се да сте руснаци та да има усещане за дежа ву... ако класна ви е Капка... е.. тук не коментирам...
някой да обмисля да става музикант ..Първоначално написано от kamen971
![]()
Аз искам да кандидатствам в испанската имназия, но не знам дали е добра. Може ли съвет?![]()
Ако имаш впредвид Испанската в София - да, добра е.Първоначално написано от Desinkakateri4kata
![]()
Мен ме приеха в НГДЕК с изпит (устен) по история на България, минах с 6.00![]()
Last.fm
~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
~ Si vis pacem, para bellum
dontcare ^^
Здравейте съфорумници. Искам да ви попитам дали 10 клас е важен за дипломата накрая. Сега съм 10клас, миналатите години(7,8,9клас) съм завършвал винаги със отлични оценки, но не си давах много зор. Сега гледам 10 клас май ще ми е по-трудно и някои даскали или са се променили, или новите ми изглждат по строгички. Мисля и 10 клас да не си давам много зор и да хвана няква 5ца или ако мога ест ще се боря за 6. Въпроса ми дали и 4ка да имам ще влияе много на дипломата. Аз вече съм определил в кой университет искам, съответно НБУ с информатика или графичен дизайн. Мисля да наблягам на основните предмети само. Уча в МГ Пловдив. Не мисля ще падна до 4, но за всеки случай. А във въпросния университет как приемат поприцип, и изобщо в повечето университети набляга ли се на оценките от дипломата или на знанията.. Не съм особено запознат с тези неща. И все пак още е прекалено рано да определям дали ще ми трудно.
Малко не отговаря на темата, но,,
Важен е да. Оценките влияят на дипломата ти след 12. Казаха ни, че в 10 клас ставали най-големите издънки и после много ученици ги било яд, че са го проспали. Съвета ми е да не изтърваш нещата извън контрол, най-добре си действай за 6ца или 5ца, но не е препоръчително да падаш по-надолу.Първоначално написано от leimmortalle
Ами аз съм от София и мисля в някоя езикова да кандидатствам ,, насочила съм се към 1АЕГ ,, 2АЕГ ,, 2НЕМСКА (73то В. Граматик) ,, 1НЕМСКА ,, Американския колеж и РУСКОТО (133то Пушкин)
Дайте ми мненияя за тея у-ща мерси многоооооо,, понеже не влизам много често ще съм благодарна ако ми изпратите съобщение или Скайп:: горгиа6 ... [[ нали не може латиница за тва ;д ]]]
:*
Някакви отзиви за 73 соу ?![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
добро училище стига да ти се учиПървоначално написано от bebzgirl
![]()
Здравейте аз живея във варна но всъшност съм канадка от 2 год/ съм тук защото искам да завърша във различна държаване мисля че е НАЙ-ПОДХОДЯЩАТА но със пари всеки може да живее нали такае колкото да ме издържат иначе смятам да вляза в 3 езикова 4 5 или 7
зависи от бала
![]()
Нещо да знаете за 2 английска езикова гимназия "Томас Джеферсън", София ( 2 АЕГ ) Отзиви?![]()
![]()
МОМЧЕ
Аз съм ученичка там и съм 8 клас. Това не ми беше първото желание, но в момента изключително много се радвам, че си останах там. Всичко е на едно доста високо ниво. Учи се здраво английски, но пък все пак затова влизаш в такава гимназия. Запознах се с едни прекрасни хора и стават големи купони. ;д Иначе материалната база си е страхотна, всичко е ново и 90% от учителите умеят да те развеселят. (:Първоначално написано от mladostman
Охх , това е доста актуална тема поне за мене .. В момента съм пред дилемата ЕГ "Пловдив " или ЕГ"Иван Вазов " .. И двете училища са едни от най-елитните в Пловдив и във всеки от случаите ще съм с немски език - не защото бала е по-нисък или нещо от сорта , а защото в днешно време няма как да не научиш английския език дори и като 2ри допълнителен , той е навсякъде около насПървоначално бях решила твърдо ЕГ"ПЛОВДИВ",но тъй като съм не съм от Пловдив и ще ми се налага да пътувам ,а там както знаем са 2 смени ще е трудно .. Пък и разбира се ,че само трудните неща си заслужават , но защо да се мъча толкова като до нея е една НЕ ПО-МАЛКО елитна гимназия като ЕГ"ИВАН ВАЗОВ " , където накрая излизаш с 3 езика (ако не 3 , 2та са ти в кърпа вързани ) и е само 1 смяна.. Пък да не си кривим душата всеки знае преимуществата на 1вата смяна ! Няма какво да се залъгваме
Но не знам все още се чудя , ще видим
![]()
Понеже не съм от София, но много ми се иска да уча там, някой ще ме запознае ли кои училища, в които се изучават езици или нещо с математика, или химия, са с по-нова материална база? Без значение от бала, с който се влиза![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Аз лично искам в езикова, но зависи колко ще ми е бала.Някой може ли да ми обясни как точно се изчислява бала?
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()
Здравейте, не знам дали въпросът ми е за тази тема, но все пак ще попитам... Някой може ли да ми каже къде може да ме приемат с Физика и Математика след 7 клас ??(става въпрос за София)
НПМГ??Първоначално написано от krisssi
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
тенксПървоначално написано от Milly4
Ако имате други предложения моля споделете :]]]
реших да не правя, надявайки се, тук да ми отговорят. Но ако е чак такъв проблем мога да направя нова! Просто тук са писали доста повече хора от колкото могат да забележат моята тема и затова умишлено не направих другаПървоначално написано от Tiin
![]()
Здравейте . Аз съм 7-ми клас и искам да кандидатствам в 164 ''Мигел Де Сервантес'' - испанската. 1-во мога ли да кандидатствам след 7 - ми клас .. 2-ро какви изпити има .. и 3-то колко трябва да ми е успеха за да ме приемат ? Моля ви някой ако знае да ми каже![]()
И аз искам да ходя в испанската.Ами за там специално за англ. пар. тряба да имаш най-малко 34,07 БАЛ !! Малко много ама пак ....![]()
![]()
А този БАЛ от какво се определя ?