.
Отговор в тема
Страница 10 от 12 ПървиПърви ... 6789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 297
    [quote=Rorschach]Истината чакаме да я чуем от 16 страници, ама чуваме единствено колко си извисен, драги. А ако не беше фрапиращо прост щеше да знаеш, че...

Wer mit Ungeheuern k
    Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
    <-----<<<< ME

И са ако се напраш вече, че не си разбрал просто аз няма да те разбера...
    <-----<<<< ME

Аз отдавна съм разбрал, че прехвърляш вината на другите, защото си слаб. Затова и изпитваш нуждата непрекъснато да повтаряш, че са боклуци - за да убеждаваш и залъгваш себе си, както и да се опиташ да бетонираш подобно мнение като основа. А защо го правиш?

Защото не си алфа мъжкар, а си слабак... и то лесно раним такъв, с някакво самочувствие на което сам не вярваш. Всъщност аз виждам един страхливец, който е по-склонен да се крие зад някакви мними твърдения, защото е прекалено слаб и уплашен, за да се изправи като мъж пред собствените си проблеми. Затова си ми едновременно смешен, но и изпитвам съжаление към теб и твоето същество - защото си неграмотен (какви са тези проблеми, които пречат да си грамотен), защото се правиш на умен, повтаряйки едни от най-плитките клишета, но най-вече защото си един слабак...

И ще си останеш такъв, колкото и да се пънеш на приказки по форуми, фейсбуци и т.н. Просто не си алфа мъжкар, не знаеш какво е да си и никога няма да разбереш.

[quote="Rorschach"]Аз отдавна съм разбрал, че прехвърляш вината на другите, защото си слаб. Затова и изпитваш нуждата непрекъснато да повтаряш, че са боклуци - за да убеждаваш и залъгваш себе си, както и да се опиташ да бетонираш подобно мнение като основа. А защо го правиш?

Защото не си алфа мъжкар, а си слабак... и то лесно раним такъв, с някакво самочувствие на което сам не вярваш. Всъщност аз виждам един страхливец, който е по-склонен да се крие зад някакви мними твърдения, защото е прекалено слаб и уплашен, за да се изправи като мъж пред собствените си проблеми. Затова си ми едновременно смешен, но и изпитвам съжаление към теб и твоето същество - защото си неграмотен (какви са тези проблеми, които пречат да си грамотен), защото се правиш на умен, повтаряйки едни от най-плитките клишета, но най-вече защото си един слабак...

Без да се заяждам с топли чувства го казвам виждам, че не си глупав, но определено си в грешкка за всичко, което каза - не лъжа. Освен за неграмотноста и да наистина има причини и то не това, че съм слаб, защото съм повече от силен и не защото си го натяквам а защото е така Но вече работя сериозно над това да се ограмотя, първо защото е повече от срамно, второ защото догодина ще следвам и тн. А и още нещо никога не съм твърдял, че съм "Алфа Мъжкар", което разбира се не изключва опция да съм Аз съм такъв, какъвто съм..Защо само се препираш за тая алфа незнам?
    <-----<<<< ME

И тва с фейсбук беше само за да ти покажа Повярвай ми животът ми не е в мрежата Примерно сега си идвам след нощна и сядам за малко хем да отпочина хем да видя какво се случва нищо повече ама кво ли съм седнал да ти обеснявам.. Наистина съм свикнал много рядко някой да ме разбира и него очаквам от теб
    <-----<<<< ME

Все разправяш, че грешим, ама не се аргументираш... И думите ти си остават само твърдения, а твърдения без аргументи нямат никаква стойност. Аз моите заключения си ги вадя от твоите мнения и се аргументирам с тях.

ПП. А това, че никой не те разбира е проблем, който отново трябва да търсиш в себе си, защото имаш генерален проблем в комуникацията.

Цитирай Първоначално написано от Rorschach
    Все разправяш, че грешим, ама не се аргументираш... И думите ти си остават само твърдения, а твърдения без аргументи нямат никаква стойност. Аз моите заключения си ги вадя от твоите мнения и се аргументирам с тях.

ПП. А това, че никой не те разбира е проблем, който отново трябва да търсиш в себе си, защото имаш генерален проблем в комуникацията.
    Aaaa e такива коментари ми харесват - смислени!Евала.

Така значи да определено грешиш, никаква вина на никого не съм прехвърлил.И ти са ше каеш е какк така, като всички виждаат, че всички около тебе са ти криви илии винновни за нещо, а жените най-вече.Аз какво ще отговоря: Значи не прехвърлям вина на никого просто е: Когато няккой е виновен - Той е виновен и толкова!Имат ли вина жените - да имат и няма да я крия.Неможеш на черното да кажеш бяло нали? ННито пък на бялото черно.!Ето ти аргументи.

Дам много добре казано и съм съгласен с теб.По начина, по ккойто комуникиирам понякога дори нищо не се разбира и това е така не защото незнам как да сформирам хубаво изреченята си и да изкажа сичко, което искам нито пъкк проблемът е в това, че съм слаб или прочие просто спестявам страшно много иннформация, когато сметна, че е ненужна и, че от отсрещния човек тя няма да бъде разбрана. И какво се получаава от твоята страна изглежда сякаш имам пробблем в комуникацията, а ааз просто премълчавам много неща, които първо друг не го вълнуват и които рядко срещат разбиране в мнозинството и често предизвикваат отрицателни мнения и коментари Това е проблемът е там, че и да кажа и дори да го обрисувам поо кристалния начин по който го виждам нито някой ще го разбере ниту пък някой ще се вълнува дори да е така Просто на днешно време секи си гледа газа и затова и не се хаба А комуникацията ми е на изключително високо ниво - словестната ! И тук - тряббва да го видиш, за да го видиш
    <-----<<<< ME

Значи не прехвърлям вина на никого просто е: Когато няккой е виновен - Той е виновен и толкова!Имат ли вина жените - да имат и няма да я крия.Неможеш на черното да кажеш бяло нали? ННито пък на бялото черно.!Ето ти аргументи.
    Не видях аргументи... съжалявам.

Сега ще се аргументирам.
    <-----<<<< ME

Кво искаш да ми кажеш, че жените нямат вина така ли ?Добре.

Замислял ли си се защо повечето жени имат прекалено висока самооценка за себе си и често се слагат по-високо отколкото им е мястото?Аз лично смятам, че това е защото си мислят, че понеже са красиви и общо взето наистина в повечето случаи са обект на мъжкото внимание.И като са обект на това внимание все ще се намери някой по-самотен по-охапан да им каже, че са красиви и това ще им дигне разбирасе самочувствието мигновенно.След това, като още 5 момчета и го кажат и тя най-вероятно ще си помисли "Ммм ама аз наистина съм много красива... и заслужавам повече от тия.. Аз съм много красива." И от там идва и надутата им същност на повечето само и единствено от красотата, а това то само по себеси е повече от жалко.И като са красиви та кво - това нито ги прави добри, нито пък им дава някакви привилегии, но забележи те се мислят за голямата работа понеже винаги има някой охапан безхарактеренн тип, който да им обърне внимание и да подхрани самочувствието им и да затвърди "високата" позиция, която са заели сред другите..Винаги ще се намери кой да им каже "ти си прекрасна" "ти си много красива" "много си добра, като ангел си" и покрай красотата да и наговори още куп глупусти дори да не ги мисли просто ще се опита да има нещо с нея ако я харесва а то момичетата да определено това го имат красотата!Тя им е даар, а те я използват по най-тъпия начин възможен.. ИИ аз като видя ми идва да кажа на едно момиче, че е красиво, като го мисля.Но забележи в деиствителност, какво се случва от това, че си бил искрен и истината си казал.Тя решава, че понеже си добър към нея понеже си искрен и такъв по онзи детски начин хем наивен хем исински решава, че като си пленен от красотата и примерно решава, че може да се опита да те подчини на воолята си, защо пък не.Оотначало почва леко с нормалани неща кара те да правиш някви неща опитва се да доминира, не след дълго обаче се задълбочават нещата и буквално както се казва "ти се каачва на главата" Ако пък неможе просто въобще не и пука за тебе в повечето случай, или пък те реже или пък в редки случаи това, че неможе да те има я кара да те иска това вече си е от идивидуалността на жената.. Така и много връзки се разпадат като мъжаа е искрен, а жената се държи като лайно. От там от вечното такова ТЪПО държание на жените, мъжете стават лоши и си ебава века(както е сега) И както обичат да се оправдават, че мъжете са говеде и то за тва и те са такива Истината е, че Мъжът и Женаата се раждат добри.От там жените правят мъжа лош сами, защото са глупави и са "Много важни" и винаги нещо не им е достатачно, докато мъжа е истински и земен. После той като стане говедо - те се вайкат защо всички са такива и стаава една много много Жалкка Картинка Заради продукта на собствената си недодяланост обвиняват мъжаа, че бил еди какъв си и дори за секунда неискат да приемат ФАКТА, че проблема както ти каза(използвам твоята дума) ГЕНЕРАЛНО е в тях И после се почва циврят плачат се те се слабите мамини душички клети, който с тях винаги е несправедлив живота и който винаги попадат на кофти мъже.А вече дори са забравили, кколко много пъти са отказвали на някой ккойто е можел да им даде всичко, ама на тях нали вечно не им е достатачно.. Трябва да е мърсянец с нечовешки качества за да им се хаареса трябва да е някой повече от уникален, неможе да е просто някой готов да ги обича да се бори за тях и да е искрен с тях неможе.. Те трее да имат повече винагии.. За това и казвам, че са жалки и тук е вважно да кажа зная НЕ ВСИЧКИ СА ТАКИВА ама за 10% да се боря останах без сърце и най-вече без вяра в тях затова... Сичкии под общ знаменател.Аз ли съм им виновнен? Не разбирасе.. те сами са си направили всичко и ще си го сърбат Уникална била, ама забравила колко истински момчета е отхвърлиа в живота си за да е с "мачото с матора" па после ходи и реве и циври подир праха на машината... За това казвам, че са боклуци и, че нищо не ценят, защото е така! И са пак ще скочи някоя да се обяснява какк не е така и какк тя е различна...Да добре дори да си различна чиче благодари на останалите кухи лейки заради ккойито ви слагам под общ знаменател. Птичка пролет не прави.. А аз тези женски жалки тъпотии определено не ги търпя и ето за това казвам, че са буклуци!!! Нима не са такива?... Наивните те.. Горките охапани разсипнички, коитоо знаят цената на всичко... и стоиността на нищо....

ЕТО АРГУМЕНТИ БРАТ !
    <-----<<<< ME

И после кажи, че са заслужили нещо. Заслужават да загубят красотата си, за да могат поне да я оценят.. Друго определено не заслужават
    <-----<<<< ME

Вече разбрахме какъв е проблема, дори съм склонен да приема всичко това като аргументи в частен случай, но само затвърждаваш тезата ми относно алфа мъжкаря.

На мен този сценарий ми е непознат, защото аз обикновено съм водещата страна във връзката, но и харесвам момичета със силни характери и съответно имаме константно противопоставяне (това е най-интересното за мен и предпочитам такива връзки). А ти описваш човек, който веднага дава водещата роля на жената и после се вайка, че били боклуци. По същата логика момиченцата веднага дават водачеството на мъжете, а после реват, че всички мъже са боклуци.

От какво произтича това - от вашата слабост. В скайп или по интернет форумите може и да не си личи толкова, но в комуникацията на четири очи е много лесно да видиш кой е лесно подчиним и съответно е лесно да се превърне в жертва.

Свалките, а и връзките приличат на един танц, който иска синхрон и някаква мисъл в действията си - винаги има манипулация, борба за надмощие и винаги едната страна е в по-неизгодна позиция, защото е по-"влюбена" и съответно готова на по-големи компромиси. Затова е редно в такива случаи просто да знаеш как да подхождаш и как да си изиграеш картите, а не да викаш, че този или онзи е боклук. Просто и двата пола ще те изядат с парцалите, ако веднага свалиш гарда и се предадеш на благоразположението на отсрещната страна (за това трябва да се иска много време и то на взаимни компромиси, ама това не е въпрос за тази тема).
    Та, ако позволиш да ти се качат на главата - проблема не в никой друг освен теб, ти си бил по-слабия и си бил готов на повече компромиси.

На мен жените не ми се качват на главата, защото отстоявам позиция и казвам, че е редно да ме приемат такъв, какъво съм. ОБАЧЕ очаквам същото и от тях - да са личности и им давам свободата да са такива. Тогава имаме връзка и работата винаги се получава.

Второ, жената не е боклук, защото е красива и защото често го чува, а съответно и самочувствието й расте. Все пак повечето, които го казват имат съвсем не тайната цел да й разтъркат филиите, а в случая - жената използва своите качества, за да избере най-подходящ за нея партньор. А отхвърленият се пълни със злоба и почва да плюе наляво-надясно, че обекта му на възхищение е боклук

И мислиш ли, че това което какззах някоя ще го раззбере? Да тя ще го разбере, но ще се прави, че не го раззбира и, че не е така. Просто не им е удобно някой да казва истината... Ето защо ии аз не винаги я изказвам(не защото имам пробблем с комуникацията), защото е неудобна и масово хората(жените) не я приемат, защото така им е по-удобно.. Затова казвам, че са букклуци и просто неочаквам да ме разбере някой, но определено знам какво говоря, защото много съм видял от жалките им дела.. И неказвам жалки, защото съм комплескар, а защото на жалко дело му подхожда само лошо и кофти третиране - пненебрежение,ненавист,отв рат
    <-----<<<< ME

Вече разбрахме какъв е проблема, дори съм склонен да приема всичко това като аргументи в частен случай, но само затвърждаваш тезата ми относно алфа мъжкаря.

На мен този сценарий ми е непознат, защото аз обикновено съм водещата страна във връзката, но и харесвам момичета със силни характери и съответно имаме константно противопоставяне (това е най-интересното за мен и предпочитам такива връзки). А ти описваш човек, който веднага дава водещата роля на жената и после се вайка, че били боклуци. По същата логика момиченцата веднага дават водачеството на мъжете, а после реват, че всички мъже са боклуци.

От какво произтича това - от вашата слабост. В скайп или по интернет форумите може и да не си личи толкова, но в комуникацията на четири очи е много лесно да видиш кой е лесно подчиним и съответно е лесно да се превърне в жертва.

Свалките, а и връзките приличат на един танц, който иска синхрон и някаква мисъл в действията си - винаги има манипулация, борба за надмощие и винаги едната страна е в по-неизгодна позиция, защото е по-"влюбена" и съответно готова на по-големи компромиси. Затова е редно в такива случаи просто да знаеш как да подхождаш и как да си изиграеш картите, а не да викаш, че този или онзи е боклук. Просто и двата пола ще те изядат с парцалите, ако веднага свалиш гарда и се предадеш на благоразположението на отсрещната страна (за това трябва да се иска много време и то на взаимни компромиси, ама това не е въпрос за тази тема).
    Та, ако позволиш да ти се качат на главата - проблема не в никой друг освен теб, ти си бил по-слабия и си бил готов на повече компромиси.

На мен жените не ми се качват на главата, защото отстоявам позиция и казвам, че е редно да ме приемат такъв, какъво съм. ОБАЧЕ очаквам същото и от тях - да са личности и им давам свободата да са такива. Тогава имаме връзка и работата винаги се получава.

Второ, жената не е боклук, защото е красива и защото често го чува, а съответно и самочувствието й расте. Все пак повечето, които го казват имат съвсем не тайната цел да й разтъркат филиите, а в случая - жената използва своите качества, за да избере най-подходящ за нея партньор. А отхвърленият се пълни със злоба и почва да плюе наляво-надясно, че обекта му на възхищение е боклук
    Прав си за много неща, но за някой и не си

"жената използва своите качества, за да избере най-подходящ за нея партньор. А отхвърленият се пълни със злоба и почва да плюе наляво-надясно, че обекта му на възхищение е боклук[/quote]"

Тук не смятам, че е така, защото жените винаги реват най-вече, че искат свесни мъже добри мили и тн ами, когато да кажем има такъв мъж подходящ се се двоумят и решават, че заслужават повече, дори да е перфектенн някой се не им е достатачно или трябва да изберат някой, който определено е много над това, което могат да покрият те самите като изискваня или пък много често супер яките мацки ходят с много амам много охапани мъже просто жените имат изклучително глупав начин на мислене за мен и го виждам у сяка една
    <-----<<<< ME

В желанието си да намерят правилния, те бягат баш от него и ходат точно там където най ще ги боли при неправилния и масово са така
    <-----<<<< ME

Доста невярно твърдение...

Колкото жените искат добри и мили мъже, толкова и мъжете искат добри и мили жени. Ама наистина е точно толкова...

Ама се заглеждаш по красиви, а не по добри, защото ей сега ще ти намеря едно момиче 80 кила с мустак, което е много мило, добро и послушно, а ти какво ще направиш?

Aз излизам, че иам раота малко а и после все пак трябва да се тренира така, че ще пиша след обяд най-рано
    <-----<<<< ME

Доста невярно твърдение...

Колкото жените искат добри и мили мъже, толкова и мъжете искат добри и мили жени. Ама наистина е точно толкова...

Ама се заглеждаш по красиви, а не по добри, защото ей сега ще ти намеря едно момиче 80 кила с мустак, което е много мило, добро и послушно, а ти какво ще направиш?
    Да часно твърдение.

Защото аз пък ще ти намеря прекрасно момче - красиво умно разсъдливо и отворено към света, което ще бъде отритнато като кученце от някоя която да кажем е харесал
    <-----<<<< ME

Замисли се само колко надути са жените МАСОВО и колко в пъти по-човечени са мъжете към всичко.Колко примитивни са повечето жени и колко по-истински са мъжете...
    <-----<<<< ME

Аз по момчета не си падам...

Но този, където е хем красив, хем умен и т.н. - да си даде сметка като е толкова умен и краси - защо е бил отритнат.
    Аз например не харесвам руси момичета и ще им трябва доста повече да се напъват, за да ми привлекат вниманието. Иначе сигурно са много красиви...

Но нека не си говорим дали красотата е общовалидно или по-скоро частно понятие, а да говорим за съвкупността от качества, които обуславят един индивид като такъв, защото ти досега ми говореше за добри и свестни - ама не ми даде отговор на въпроса.

Намирам го това момиче и...?
    Какво се случва?

Нея ли ще избереш или ще се загледаш по някоя бамбина с дълги крака и хубаво дупе?

Аз мъжка кифла виждам веднъж в месеца, а женска - сяка втора брат Надут мъж рядко се ссреща но надута жена на секи меттър Само Nikitka ми се стори по-човечна чичката другите са дроб
    <-----<<<< ME

E не ти отговорих, щото е ясно, че няма да я зема. Ама брато в 21 век живеме да се стегне да отслабне да се разкраси да поспортува и като стане "equal" може пък и да я зема ама са кравеферма нямам но всеки в днешно време може да се погрижи за външността си
    <-----<<<< ME

Отново някакви изпразнени от съдържание твърдения - отговори ми на конкретния въпрос за доброто, дебело, свестно, с мустак момиче.

Едит:

Сега видях отговора и спокойно мога да заявя, че ти си точно това, което обвиняваш, че жените са.

Търси вината в себе си...

Отново някакви изпразнени от съдържание твърдения - отговори ми на конкретния въпрос за доброто, дебело, свестно, с мустак момиче.
    Отговорих ти чичка
    <-----<<<< ME

Rorschach и JekoV, браво!
    Създадохте една доста изчерпателна и категорично ясна тема. От всичко прочетено дотук си направих равносметка от моя гледна точка, която ме доведе на мисълта, че погледнато и от двете страни - всичко е до човека, а не до пола - мъж или жена.
    Аз лично предлагам да бъде пусната една тема в която именно тези ваши постове да бъдат водещи. Ще има доста хора, които ще научат много полезни неща от всичко казано от вас.
    Поздрави.
    █║▌│█│║▌║││█║║█
    PEOPLE=SHIT
    █║▌│█│║▌║││█║║█
    742617000027

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си