- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо не останаха свестни моми.. поне в България?
И под копитата на конете ще я търся ако трябва! Пък ако ще и цял живот сам да си остана, изяжте се.Първоначално написано от Eclipsercho
Все пак видях (може би), че Жеков ме е замествал докато отсъствах.
хората са казали, на който не му понася - да се изнася. mach dich auf dem Weg.
REGGAE BOOM <3
Преди всичко аз съм привърженик на хигиената у хората. Не съм претенциозна за външния вид като качества в стил висок/нисък/мускулест/клъощав/с еди какви си очи и коса и тн., но държа едно момче да е чистоплътно. Ако ми се появи мърляв и окъсан, преди всичко ще ми направи лошо впечатление. Тук изобщо не намесвам финансово положение, защото в днешно време при все кризата в България, да си намериш здрави дрехи и да се къпеш редовно са съвсем постижими неща дори за бедните ( и говоря от опит - самата аз се оправям с минимални финанси).Първоначално написано от SturmUndSperm
На конкретния въпрос - естествено, ще приема подаръка - това е жест, момчето се е постарало и няма да му правя фасони. А за по-нататъшно развитие на нещата вече ще зависи от това дали покрива моите критерии за "мое момче" (т.е в съкратен вариант: умен, интересен, със свое си хоби, усмихнат, недребнав и уважаващ личното ми пространство).
И трето, розата е нещо ужасно банално. Дори да обичах рози (а аз не обичам, обичам орхидеи), пак този подарък щеше да ми изглежда ужасно клиширан. Ако някои тръгне да ме впечатлява, би могъл да го направи като просто ме изведе на някоя разходка на чист въздух или ми направи нещо дребничко, но ръчно изработено - ей така да видя, че е мислил и се е постарал.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
@SturmUndSperm
WTF трудно се отговаря на повече от 1 човек за 1 пост а ?![]()
Май требе да основем един сайт за запознанства на "свестни"![]()
Ти не търсиш свестен мъж, ти дори не търсиш мъж, а... някакво клише от евтин роман.Първоначално написано от fen7asy
В този ред на мисли - а ти би ли тръгнала с него на пътешествие за една година - само с по една раница и палатка, без баня и удобства, а просто да видите света. Без пари и постоянно гладни?
Би ли го изчакала, ако ти каже, че заминава за 5 месеца като доброволец на кораб, който плава около Антарктида, за да пречи на японските кораби да избиват китове?
Сигурна ли си, че искаш мъж от роман?
Много мъка има в тая тема... Много.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Свестните не се запознават по интернет, това е проблема майПървоначално написано от Righteousness
![]()
Що бе? Много ме радват нейните желания и истински се надявам, да намери момче което да ги изпълни.Първоначално написано от Rorschach
Какво е една серенада? Какво е едно скачане в морето? Абсолютно нищо от това което трябва да си готов да направиш за своята половинка!
Нищо не са когато от километри миришеш на отчаяние. Гледате прекалено много филми.
Първоначално написано от SturmUndSperm
Здравей!
Имаш желание за сериозно момиче и това е добре. Това, което обаче ме учудва е, че смяташ факта, че си отличник и че семейството ти е добре с парите за някакво предимство. Със същия успех някое момиче може да се оплаче, че не намира свестни момчета, защото всичките се мислят за голяма работа, като са отличници и паралии.
Ти май не търсиш любовта, а някаква лика-прилика - също толкова отлична и обезбечена като теб. Извинявай, прилича малко на рекламните плакати в Америка от 50-те години - щастливо, усмихнато семейство с руси дечица.
Грешка във виждането. Ако ти е добре така, не съди другите. Ако имаш нужда от човек, разбери какво е човек.Това неминуемо минава през прошката и обичта към абсолютно всички хора по земята. Ако ще гледаш на другите с осъждане, вместо с добронамереност, грешката не е в тях, а в стъкълцето в окото ти (вж. приказката "Снежната царица" от Андерсен).
Много си горделив, имаш нужда от смирение. А после може да си говорим за кифли, лигли, пушачки и перверзни - все неща, които не са за одобрение, разбира се.
С тази твоя гордост, още не заслужаваш истинско момиче.
Поздрав,
Конкордия
Именно, защото иска да бъде себе си, може би страни от хората, които не са му така да кажем в "критериите".. Аз се държа по същия начин. Предпочитам да стоя с 2ма човека до себе си, отколкото с 12 и да се налага да стискам зъби, за да не кажа нещо обидно или, за да не си тръгна. Относно гейовете.. всеки има право да ги съди? Не само тях, всеки може да съди всеки. Лично аз също съм против гейовете да демонстрират любовта си безрезервно.Първоначално написано от DubstepRLZ
За пушенето и пиенето - това не е проява на ненормална послушност, това по-скоро е черта, която, според мен, е достойна за уважение. Знае си принципите, знае си желанията, знае си целите и най-важното - знае какво търси и не го е срам да го признае.
На авторът на темата мога да кажа само "Браво". Момчета като теб са рядкост. Продължавай да бъдеш себе си и един ден (дано по-скоро) да срещнеш момичето за теб!
Успех![]()
Не мога да разбера защо толкова го критикувате? Толкова ли е лошо някой да знае какво търси? Повечето от вас са много вулгарни, което показва истинността на темата.
А това че е казал че е добре финансово и е отличник - защо всички го приеха като фукане? Човекът ви вкара малко по-навътре в темата, за да имате една идея в повече какъв е той и да си направите преценката какво да пишете.. Което явно не се получи..
Евала приятел , продължавай да се развиваш ! На тези години не ти трябва да се занимаваш с малки префъцонени лигли. Имаи предвид че като изкараш парата всички ще са ти в краката
|ViVa Patience|