.
Отговор в тема
Страница 12 от 12 ПървиПърви ... 289101112
Резултати от 276 до 297 от общо 297
    Град
    Мюнхен
    Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Цитирай Първоначално написано от vpowerrr
    Продължавай да си все така повърхностен и да си търсиш Доня Долсинея, пък ''скоро'' ще я намериш...
    В някоя конюшня.
    И под копитата на конете ще я търся ако трябва! Пък ако ще и цял живот сам да си остана, изяжте се.

Все пак видях (може би), че Жеков ме е замествал докато отсъствах.

хората са казали, на който не му понася - да се изнася. mach dich auf dem Weg.
    REGGAE BOOM <3

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София

Re: Защо не останаха свестни моми.. поне в България?

Цитирай Първоначално написано от SturmUndSperm

Та исках да питам момичетата във форума.. мислех да направя един експеримент. Понеже вече почнах да се отчайвам, ще трябва да мисля какви ли не тактики за намиране на правилната. Та.. ако едно момче.. да кажем с работни скъсани дрехи, изцапано ви поднесе роза, как бихте реагирали? Сигурен съм, че 100% от вас дами, ще кажат, че ще им стане мило и ще вземат розата, а всъщност само 25%- от вас ще кажат истината.
    Преди всичко аз съм привърженик на хигиената у хората. Не съм претенциозна за външния вид като качества в стил висок/нисък/мускулест/клъощав/с еди какви си очи и коса и тн., но държа едно момче да е чистоплътно. Ако ми се появи мърляв и окъсан, преди всичко ще ми направи лошо впечатление. Тук изобщо не намесвам финансово положение, защото в днешно време при все кризата в България, да си намериш здрави дрехи и да се къпеш редовно са съвсем постижими неща дори за бедните ( и говоря от опит - самата аз се оправям с минимални финанси).
    На конкретния въпрос - естествено, ще приема подаръка - това е жест, момчето се е постарало и няма да му правя фасони. А за по-нататъшно развитие на нещата вече ще зависи от това дали покрива моите критерии за "мое момче" (т.е в съкратен вариант: умен, интересен, със свое си хоби, усмихнат, недребнав и уважаващ личното ми пространство).
    И трето, розата е нещо ужасно банално. Дори да обичах рози (а аз не обичам, обичам орхидеи), пак този подарък щеше да ми изглежда ужасно клиширан. Ако някои тръгне да ме впечатлява, би могъл да го направи като просто ме изведе на някоя разходка на чист въздух или ми направи нещо дребничко, но ръчно изработено - ей така да видя, че е мислил и се е постарал.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

@SturmUndSperm

WTF трудно се отговаря на повече от 1 човек за 1 пост а ?

Май требе да основем един сайт за запознанства на "свестни"

Цитирай Първоначално написано от fen7asy
    Аз съм по същия начин.. отлична в училище, добре облечена, получавам комплименти от момчетата, а момичетата злобеят по мен, семейството ми ме е възпитало отлично, добре сме финансово, забавна съм според тези, които ме познават.. ОБАЧЕ имам чувството, че вече НЕ съществува истински мъж, който да ми направи някаква изненада посреднощ (като серенада? :Д), да ме отведе на романтичен пикник, да ми подари цветя или нещо подобно.. да скочи с мен в морето през февруари, да ми предложи така, че цял свят да научи колко е отдаден на мен, да не иска от мен само един шибан секс, а да иска да ме прегърне.. да ми помогне с нещо.. да ми признае пред всички и то викайки.. да се забавляваме заедно.. да може да ме защити.. просто.. ПРОСТО! ..
    Ти не търсиш свестен мъж, ти дори не търсиш мъж, а... някакво клише от евтин роман.

В този ред на мисли - а ти би ли тръгнала с него на пътешествие за една година - само с по една раница и палатка, без баня и удобства, а просто да видите света. Без пари и постоянно гладни?

Би ли го изчакала, ако ти каже, че заминава за 5 месеца като доброволец на кораб, който плава около Антарктида, за да пречи на японските кораби да избиват китове?

Сигурна ли си, че искаш мъж от роман?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Много мъка има в тая тема... Много.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Мюнхен
    Цитирай Първоначално написано от Righteousness
    @SturmUndSperm

WTF трудно се отговаря на повече от 1 човек за 1 пост а ?

Май требе да основем един сайт за запознанства на "свестни"
    Свестните не се запознават по интернет, това е проблема май

Цитирай Първоначално написано от Rorschach
    Цитирай Първоначално написано от fen7asy
    Аз съм по същия начин.. отлична в училище, добре облечена, получавам комплименти от момчетата, а момичетата злобеят по мен, семейството ми ме е възпитало отлично, добре сме финансово, забавна съм според тези, които ме познават.. ОБАЧЕ имам чувството, че вече НЕ съществува истински мъж, който да ми направи някаква изненада посреднощ (като серенада? :Д), да ме отведе на романтичен пикник, да ми подари цветя или нещо подобно.. да скочи с мен в морето през февруари, да ми предложи така, че цял свят да научи колко е отдаден на мен, да не иска от мен само един шибан секс, а да иска да ме прегърне.. да ми помогне с нещо.. да ми признае пред всички и то викайки.. да се забавляваме заедно.. да може да ме защити.. просто.. ПРОСТО! ..
    Ти не търсиш свестен мъж, ти дори не търсиш мъж, а... някакво клише от евтин роман.

В този ред на мисли - а ти би ли тръгнала с него на пътешествие за една година - само с по една раница и палатка, без баня и удобства, а просто да видите света. Без пари и постоянно гладни?

Би ли го изчакала, ако ти каже, че заминава за 5 месеца като доброволец на кораб, който плава около Антарктида, за да пречи на японските кораби да избиват китове?

Сигурна ли си, че искаш мъж от роман?
    Що бе? Много ме радват нейните желания и истински се надявам, да намери момче което да ги изпълни. Какво е една серенада? Какво е едно скачане в морето? Абсолютно нищо от това което трябва да си готов да направиш за своята половинка!

Мега фен Аватара на babity
    Нищо не са когато от километри миришеш на отчаяние. Гледате прекалено много филми.

Re: Защо не останаха свестни моми.. поне в България?

Цитирай Първоначално написано от SturmUndSperm
    Здравейте! Тази тема е сериозна. Аз съм едно сериозно момче, което си спазва принципите и има цел в живота. Цепя се от другите хора.. от повече от тях де. Не върша мизерии, възпитан съм и дисциплиниран.. но не мога да си намеря момиче, което да ми подхожда. Сериозно.. писна ми. Всяко момиче което среща напоследък пуши/пие и се гордее с това. Искам да кажа, КОЙ НОРМАЛЕН човек, ще плаща за нещо което му вреди?! Та също така, всяко срещнато момиче се държи по много неприличен начин и въобще са много зле. Всички са злобни долни лицемерни и егоистични кучки без достойнство. Аз съм на 17, не съм имал сериозно гадже до сега, но не се и притеснявам от това, въпреки че много пъти съм могъл да си "хвана" такова... отличен съм в училище, семейството ми е добре финансово, аз се обличам стилно и се държа добре, екстремно романтичен съм с достатъчно чувство за хумор. Проблема ми не е там, че не ме харесват, а може би, че аз не ги харесвам.

Та исках да питам момичетата във форума.. мислех да направя един експеримент. Понеже вече почнах да се отчайвам, ще трябва да мисля какви ли не тактики за намиране на правилната. Та.. ако едно момче.. да кажем с работни скъсани дрехи, изцапано ви поднесе роза, как бихте реагирали? Сигурен съм, че 100% от вас дами, ще кажат, че ще им стане мило и ще вземат розата, а всъщност само 25%- от вас ще кажат истината.

Много са ми станали жалки тези истории, няма свестни хора останали.. поне около мен. Излях си душата, троллвайте ме кучета.

Здравей!

Имаш желание за сериозно момиче и това е добре. Това, което обаче ме учудва е, че смяташ факта, че си отличник и че семейството ти е добре с парите за някакво предимство. Със същия успех някое момиче може да се оплаче, че не намира свестни момчета, защото всичките се мислят за голяма работа, като са отличници и паралии.

Ти май не търсиш любовта, а някаква лика-прилика - също толкова отлична и обезбечена като теб. Извинявай, прилича малко на рекламните плакати в Америка от 50-те години - щастливо, усмихнато семейство с руси дечица.

Грешка във виждането. Ако ти е добре така, не съди другите. Ако имаш нужда от човек, разбери какво е човек.Това неминуемо минава през прошката и обичта към абсолютно всички хора по земята. Ако ще гледаш на другите с осъждане, вместо с добронамереност, грешката не е в тях, а в стъкълцето в окото ти (вж. приказката "Снежната царица" от Андерсен).

Много си горделив, имаш нужда от смирение. А после може да си говорим за кифли, лигли, пушачки и перверзни - все неща, които не са за одобрение, разбира се.

С тази твоя гордост, още не заслужаваш истинско момиче.

Поздрав,

Конкордия

Цитирай Първоначално написано от DubstepRLZ
    пич, не искам да ти се бъркам, но от всичкото това което забелязах че си написал останах с впечатлението че си прекалено примерен! ама прекалено! Да не пиеш, пушиш, да си отличник, красавец и т.н не е лошо но да страниш от хората който не са толкова примерни колкото теб си е направо обидно един вит да им кажеш " вие сте под мойто ниво не струвате"... пък това с момче и момиче че не било прилично да се целуват по улиците... да не си от някакъв манастир че да си с такова песимистично мнение?!?! Любовта е безгранична, за това и ония гей пичовете се обичат! нямаш право да ги съдиш!

Нормални момичета има, малко са момичетата с твойте изисквания.. даже ако мога да кажа доста малко! Нямам идея как искаш да си намериш савършенната приятелка като ти самият не си савършен!
    А савършенството не се гради с това колко си възшпитан или примерен!
    Трябва да си естествен,бъди себе си! \/
    Именно, защото иска да бъде себе си, може би страни от хората, които не са му така да кажем в "критериите".. Аз се държа по същия начин. Предпочитам да стоя с 2ма човека до себе си, отколкото с 12 и да се налага да стискам зъби, за да не кажа нещо обидно или, за да не си тръгна. Относно гейовете.. всеки има право да ги съди? Не само тях, всеки може да съди всеки. Лично аз също съм против гейовете да демонстрират любовта си безрезервно.
    За пушенето и пиенето - това не е проява на ненормална послушност, това по-скоро е черта, която, според мен, е достойна за уважение. Знае си принципите, знае си желанията, знае си целите и най-важното - знае какво търси и не го е срам да го признае.

На авторът на темата мога да кажа само "Браво". Момчета като теб са рядкост. Продължавай да бъдеш себе си и един ден (дано по-скоро) да срещнеш момичето за теб!
    Успех

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Много мъка има в тая тема... Много.
    Exorcism !

Не мога да разбера защо толкова го критикувате? Толкова ли е лошо някой да знае какво търси? Повечето от вас са много вулгарни, което показва истинността на темата.
    А това че е казал че е добре финансово и е отличник - защо всички го приеха като фукане? Човекът ви вкара малко по-навътре в темата, за да имате една идея в повече какъв е той и да си направите преценката какво да пишете.. Което явно не се получи..

Голям фен Аватара на N1ksun
    Евала приятел , продължавай да се развиваш ! На тези години не ти трябва да се занимаваш с малки префъцонени лигли . Имаи предвид че като изкараш парата всички ще са ти в краката |ViVa Patience|

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си