.
Отговор в тема
Страница 2 от 12 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 297
    Повече от фен Аватара на valll
    Цитирай Първоначално написано от Afterbirth
    Голям кеф е да си четкаш самочувствието, виждайки само лошите страни на 'недостойните' за тебе
    Нямало свестни хД Във всеки има нещо свястно и нещо гадно, просто при някои лошите черти са твърде несъвместими с отсрещния и много му се набиват на очи... Или просто той гледа единствено за тях, както си мисля, че е при тебе.'А, я да я видим тая, дали най - после ще ми задоволи критериите... О, нее, извади цигара, леле мале, изпсува на майка О.О Край, никога няма да намеря перфектната, възпитана и непорочна девойка, всичките са кучки.'... Пък и дори да не ги оценяваш толкова повърхностно, факта, че определяш всички около теб за 'несвестни' говори, че виждаш няколко минуса и не вярваш, че може да има плюсове.Търси бе човек - и в хората, и сред тях.
    Опитай се да изцеждаш колкото може повече добро от момичетата и изобщо от съществата, които срещаш.Тогава може да се усетиш, че не си чак толкова извънземен, о 'сериозно момче' хД И да, пак ще има хора, които да те разочароват... Но то си е нормално да не понасяш всички.Но поне ще се поуспокоиш с общите знаменатели.
    Инак розата... бих се зарадвала.Но ако не споделям чувствата, няма да я приема.И представи си... Това, че е с работни дрехи подаряващия, ще ми е последната грижа.
    много добре казано

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    Аз ще отговоря на въпроса ти пък честно.... Не бих приела розата от непознат, не защото е със скъсани дрехи, а просто защото не отразявам непознати ей така по улиците,ако ще да свири,да ми говори или да ми подарява рози...просто ме е страх....все пак в наши дни всякакви ги има по улиците

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Проблемът ти е, че си сухар. От 17-годишен, а това е кофти. Какъв ли пенсионер ще си....Трябва да приемаш хората с недостатъците и пороците им. И аз не пуша. И не пия. И какво ? - гаджето ми и обкражението ми задължително трябва да са непушачи и да не пият, иначе не са "свястни". Имаш много странни критерии. Другото което е...ако се влюбиш..ама ако наистина се влюбиш - ако ще и най-големият боклук да е, пак ще я обичаш. Не че ти го пожелавам, но просто не ти се е случило. Затова си толкова придирчив и все нещо те дразни. И от личен опит ти казвам, че колкото повече подбираш и подценяваш, накрая ще ти се падне точно това, което не си и очаквал. Ти какво момиче искаш ебати ? - да си четете вестник заедно ?... Пък и сте ми много смешни така...търсите сериозни връзки. Ми то една връзка няма как да е сериозна от самото начало, трябва да се почне от някъде, ако не опиташ, няма как да разбереш. Само времето може да покаже. А и в една връзка в повечето случаи хората доста се променят. Някои несъвършенства се изглаждат или пък стават незначителни.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Ти чакаш някоя да дойде при теб ли?Тва че си примерен,не пушиш,пиеш,отличник си не те прави идеалния бе...Тва ти е проблема,скучен си,ти трябва по някакъв начин да спечелиш едно момиче,а не да я чакаш тя да осъзнае какъв си без да те познава Да,момичетата харесват "лошите момчета",тези който излизат от рамките...Човек не може да реши в кой да се влюби
    >>DjBelev<<

По описанието ми изглеждаш адски скучен. А свестни момичета има, просто си толкова вглъбен в т'ва да търсиш идеалната за важната си персона, че не ги забелязваш. Проблемът ти не се корени в т'ва, че няма свестни хора около теб, а че ти не ги приемаш такива, каквито са. Какво като пуши, пие, псува и прави мизерии? Не си ти този, който ще чете морал на някого. И докато страниш от хората, няма да спечелиш много. Само ще те мислят за надут и скучен. Предполагам "не ти пука за чуждото мнение", така че може и да пропуснеш т'ва. Но резултатът от поведението ти няма да остане незабелязан дори за самия теб- ще си леееко сам и/или самотен. Та да, продължавай да живееш в илюзии за "идеалната за теб" и като цяло за хората.

още малко нема ли да се изхвърлиш а???ебаси надменния тип братче...те *** в сдухания да те ***...и как разбра че си супер романтичен като не си имал гадже до ся???кой ти го каза?майкати или приятелите ти?

Бла-бла-бла.....записани са в червената книга вече.
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Щото имат дефекти в генетичния код....

--------------------------------------------------------

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Пич губиш ценно време в форум да обясняваш какъв си,като ние никога няма да разберем какъв си в действителност.Тъпо е да определяш като свестни момичетата които не пушат и пият.Общувай със всякакви,без да ти пука какви са другите.Бъди искрен пред тях и ще видиш,че все някоя ще те хареса.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Прекалил си със сериозността като гледам. Вземи се отпусни малко и си поживей, защото нямаш още много време. Хората пушат и пият... колкото си искат. И правят неща, които им вдигат адреналина, колкото и опасни да са. И аз го правя. И се наслаждавам на всичко вредно и забранено, което правя. Защото това носи удоволствие.
    Кой си ти, че да казваш кое е лошо, кое е непристойно? Ти направо забрани целувките на публични места. И какво като някое момче е гей? Да го изгорим ли? В холандия вече позволиха бракове между един и същ пол, ние още не можем да приемем хомосексуалните. Просто се събуди и осъзнай къде живееш и в кое време.

П.с. Обзалагам се, че точно такова момиче, каквото казваш, че не понасяш в момента, след време много сериозно ще ти завърти главата.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    Варна, моретоо :)
    Все едно аз съм написал темата, но и не им обръщам много внимание. Винаги има изключения, но за да докажа какви са жените ще задам следния въпрос : Хубав богаташ или хубав бедняк? Въпросът ми е риторичен.

едит: и на мен отдавна нищо не ми е грабвало окото... всички са ми еднотипни. От една до друга разлика не намирам освен във вредните навици, за които вече ми е все тая сякаш. А и не мисля, че някоя от тях заслужава моя милост
    хЪх...

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от SturmUndSperm
    Забележи "..поне в България?" в заглавието на моята тема. Това по-точно се отнася към компанията в която аз дружа.
    Ето къде ти е проблема!
    Започни да дружиш с повече хора и ще видиш колко заблуден си бил.
    Сега и да намериш момиче, каквото търсиш, то сигурна съм, че тя няма да ти обърне внимание.. просто защото и тя ще търси свестен човек!
    И спря да се върти за миг земята..

Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Все едно аз съм написал темата, но и не им обръщам много внимание. Винаги има изключения, но за да докажа какви са жените ще задам следния въпрос : Хубав богаташ или хубав бедняк? Въпросът ми е риторичен.

едит: и на мен отдавна нищо не ми е грабвало окото... всички са ми еднотипни. От една до друга разлика не намирам освен във вредните навици, за които вече ми е все тая сякаш. А и не мисля, че някоя от тях заслужава моя милост
    Ми вие к'во искате? Идеалната? Сякаш па вие сте.. Май ще си останете ергени!

Мега фен Аватара на Blab
    //и тази тема е култова.
    донякъде съм съпричастна с автора, но в момента не ми се обяснява нашироко.
    проблемът е в очакванията, в идеята за/наличието на идеали, вследствие които хората могат да бъдат единствено и само разочароващи. кофти. преживява се.

всички пишете че нямало свестни момичета.. ами то и момчетата такива няма много

Във всяка жена се крие звяр. Лошо за този, който го събуди и прекрасно за този, който го обуздае.. <3

Град
    Цитирай Първоначално написано от minionka

Къде съм писал подобно нещо, я кажи? Ти си бик ама без рога...
    хЪх...

Нямало вече свестни момичета в България...хайде моля ти се,всичките ли ги мина,че си много сигурен? Отначало си мислех да не говоря за себе си,ама явно ти харесва да работиш с примери. Това,че гаджетата на приятелите ти не стават,че 2-3 не са ти вързали,не означава,че наистина всички пият,пушат и обикалят момчетата с повече пари. Аз не го правя! И съм сигурна,че има много други такива. Обаче знаеш ли къде е проблемът?! Самото схващане на по-голямата част от обществото,че всичко извън общоприетото "яко" поведение е ненормално,че като пушенето и пиенето не са ти основен приоритет,а дори точно обратното,си задръстен,скучен или нещо подобно. И в крайна сметка какво се получава...свестните хора седят тук и пишат коментари,в които се възмущават-да,ама така нищо няма да се промени. Или приеми,че си такъв,намери си хора като теб,или просто спри да се оплакваш и да се изкарваш перфектен. Възможно е още просто да не си имал късмета да срещнеш Момичето,а е възможно и да имаш и достатъчно други недостатъци,независимо,че уж всичко ти е наред. Ако имаш какво да ти оценят,един ден ще го направят,но продължаваш ли да си се саморекламираш,едва ли.
    One day you're a muse. The next day you're old news.

Супер фен Аватара на ScarletBite

Re: Защо не останаха свестни моми.. поне в България?

Цитирай Първоначално написано от SturmUndSperm
    Всяко момиче което среща напоследък пуши/пие и се гордее с това. Искам да кажа, КОЙ НОРМАЛЕН човек, ще плаща за нещо което му вреди?! Та също така, всяко срещнато момиче се държи по много неприличен начин и въобще са много зле. Всички са злобни долни лицемерни и егоистични кучки без достойнство.

Ми аз тогава да си тегля ножа? Щото пия, пуша (макар и да съм в процес на отказване), понякога се държа неприлично, егоистична съм, често - кучка. И давам пари за неща, които ми вредят.

Goddess го каза много хубаво (съгласна съм с целия коментар) - ти си сухар. Проблемът не е в момичетата, а в теб.
    Съгласна съм и с vanio1111 (колкото и заядливо да се изказа) - надменността ти пречи.

Относно работникът с розата - бих си помислила, че го пере съчмата или, че се бъзика. Съвсам естествена реакция, предполагам.
    Но на подтекста на въпроса ти отговарям така (и напълно честно) - привличат ме ярките, самоуверени, силни хора. Романтиката и лунните мечти са нещо страхотно, но те са само глазурата на тортата. Така че, ако си смотаняк, дори и 100 рози да ми подариш, пак ще те резна. А парите за мен са като изящно бижу или професионален грим - красивия човек правят още по-красив, на посредствения прикриват някой и друг недостатък, ама на грозния, колкото и от тях да има, пак не стоят добре.
    all day... all night... what the fuck?!

Къде съм писал подобно нещо, я кажи? Ти си бик ама без рога...
    Еми.. така изглежда.. Ти си се познаваш най-добре, но явно гледаш негативните неща в жените, а всеки човек има нещо негативно в себе си. И в мнениятата ти свързани с такива въпроси си срещу жените.. или поне така ми се струва. За това си вадя това заключение.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Свиквай бе. Лигльо. Светът не е такъв, какъвто го искаш да бъде.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Като гледам, тука само девствени пичове разтягат локуми и проявяват взаимно съжаление един към друг.
    Само ще цитирам: "На калпава ракета космосът й е крив."
    И докато вие, ВЕЛИКИТЕ СЪВЪРШЕНСТВА, роните горчиви сълзи по злочестата си любовна съдба, готините пичове печелят свестното женско съсловие.

Град
    Еми.. така изглежда.. Ти си се познаваш най-добре, но явно гледаш негативните неща в жените, а всеки човек има нещо негативно в себе си. И в мнениятата ти свързани с такива въпроси си срещу жените.. или поне така ми се струва. За това си вадя това заключение.
    Радвам се, че имаш някакво наблюдение върху моята личност. Не искам да го казвам, защото грешните хора могат да прочетат и т.н. и да го разберат по техен си начин. Моята личност в момента никой не я познава освен близките ми, в частност семейството ми. Не заради друго, а защото се промених и не съм срещнал достатъчно пекан човек, че да се доказвам, но това не ми пречи да съм винаги душата на компанията и винаги да ми е весело. Отново ще повторя - не говоря за всички, да нападам ги, но тези от вас, които го заслужават, а тук с ръка на сърцето мога да кажа, че те са наистина много и са наистина повече от половината както във форума, така и в рамките на България. Това е... аз не съм самосъжалителна личност, напротив... винаги гледам позитивно на живота, но няма как да не ти стане тъпо от коментари като на "Lucious_Heart", примерно... не съм девствен, не се засягам, но от самия и коментар ми се дава жокер що за точка,точка,точка е... та ще й го кажа просто : Баща ти е девствен, ако ме разбираш какво искам да кажа за женското, от което си се пръкнала.
    хЪх...

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    1000 работи изписа все за едни и същи неща, че и ме нападаш, макар че не съм се обърнала изобщо към теб.

Радвам се, че си позитивен. Пийс.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Вие явно още не сте били в англо говоряща държава

Град
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    1000 работи изписа все за едни и същи неща, че и ме нападаш, макар че не съм се обърнала изобщо към теб.

Радвам се, че си позитивен. Пийс.
    Аз да те нападам? Така изразявам любовта си към теб, нищо не оценяваш! How dare you!
    хЪх...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си