.
Отговор в тема
Страница 6 от 12 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 297

Цитирай Първоначално написано от xxpamzy
    Цитирай Първоначално написано от JekoV
    И не очаквам някой да ме разбере. свикнал ссъм да не ме разбират и същевременно да съм дълбоко прав
    Б**ти самочувствието брат !
    Кво да ти кажа така стоят нещата :P Не, че нещо навик
    Добре, разбирам, че всеки си мисли, че той е прав, ама то твойто .. И бай дъ уей докато си търсиш перфектна мацка по точно определени критерии може да изпуснеш някоя наистина свястна, макар и без едно две от тези качества, които ти искаш
    АаА не търса нищо те сами си идват ама ги режа кво да ти кажа рядко няккоя така е близо да ме заслужи:d иначе попринцип немисля, че съм прав на всяка цена даже винаги когато не съм го признавам гордо, но това, което казах е точно така свиккал съм да не ме разбират и да не вярват в това в което вярвам и съм видял много пъти, че в крайна сметка жеков е прав а не накърненото самочувствие на този, който само защото съм му навлезнал в пространството му е по-лесно да се праи на кайш(дори да съм прав, да не го приема)
    Ох нз какво да ти кажа освен СЛЕЗ НА ЗЕМЯТА, МАМКА МУ! Така като гледаш всички от високо няма да стигнеш до никъде! Ще си останеш ерген, серизоно ти казвам! Няма перфектни хора! То по тази логика и аз ако търся перфектното момче ще си остана стара мома с 16 котки А съм още малка
    Ама чиче аз съм си баш на земята иначе е па ше гледам от високо като мога Срамна работа нема нали>? И да перфектни хора няма, но има таккива който се стремят към порядък към това да са перфекктни А за това, че ще остана ерген шанс няма иначе мойта логика няма нужда да я ссъпоставяш със себеси и с положението си :P щом си и малка има време ша намериш някой момак нема се плашункаш аз само буклуци около мене па не съм му се оплашил :P нема се плашункаш и ти Мойта логика, знам точно защо е такава, но това, че изглежда губеща не винаги я прави такава.Аз си знам :P И повярваи ми по-земен съм от колкото можеш дад си предсставиш :P
    Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
    <-----<<<< ME

Цитирай Първоначално написано от Rorschach
    Естествено, че ми е леко на душата - ти имаш проблеми и си ги показваш тук.
    Щом си казал, аз лично не мисля, че е така
    <-----<<<< ME

Цитирай Първоначално написано от nikitka_
    Парадокс нали? Зная, но истината е следната. Харесвам жените ценя женската красота обичам нежните истински жени, но да мразя сяка префърцулена охапана овца, която си мисли, че като е красива и като някой човек без цел в живота и лиже задника значи тя е нещо много и че става нещо от нея Такива немога да ги гледам, но ако са истински не съм лош с тях даже напротив страшно съм отворен за такива хора, лошото е че ми се броят на пръстите
    Ами не знам само защо беше цялата тази полемика досега,след като разбираш,че има различни типове жени.А ги сложи под общ знаменател в началото.Каза , че всички са боклуци!Пък сега правиш разлика.. Това е добре!
    Винаги съм вярвала в хората,в способността им да се променят и преосмислят ситуациите!!
    E така е дам, но квото и да сис говориме мнението за "лошите жени" айдде така да ги наречем мнението ми за тях никога няма да променя едниственото което ме ддразни е, че добри няма много затова и казвам, че сички са лоши, защото от 300 една ще е добра и цялата маса клони към графа "лоши" затова такак говоря, не че незнам, че има и не, че не ги ценя истинските просто се възмощавам, че при този научно-технически напредъкк на който се радва човечеството и при всички безброй възможности, които предлага този свят тенденцията е хората да вървят към лошо и те и към това и си ввървят за жалост и тук яростно питам ЗАЩО? И е мнного хубаво, когато някой като теб вярва, че у някого нещо може да се промени към по-добро поздравленя !
    <-----<<<< ME

[quote="nikitka_"]Лелеле.. от тази тема не мога да стана от компютъра!!!Зарежи ...

двама станахме :P
    <-----<<<< ME

И сега какво - жените са лоши, защото ти нямаш най-елементарен подход към тях?
    Сигурно и тук има проблем, който се корени в детството и не може да бъде преодолян, както е и номера с доста високото, но необезпечено самочувствие и шокиращата неграмотност.

И все пак искам още да се забавлявам - я ми дефинирай какво е "лошо" и как едно момиче става лошо?

Винаги съм си мислел, че подобни глупости се разправят от отритнатите мухльовци, които само гледат живота отстрани и завиждат, а после злобеят и лепят етикети. Дали ще ме опровергаеш?

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Една жена е такава, каквато й позволиш да бъде към теб. Може към един да е ангел, към друг дявол. Това зависи само от човека срещу нея.
    Добрите момичета постоянно ги гледам около мен, постоянно се надяват на сериозни връзки, но мен много не ме устройва. Jekov, как не можеш да ги видиш, бе? Аз имам чувството, че са навсякъде.

Позволиш ли на жена да ти се качи на главата, тогава й позволяваш да стане кучка към теб. Всяка ще те пробва, всяка ще те тества, то тва го правят несъзнателно, инстинкт, с който са се родили. Не ги вини за това.
    Temet Nosce

벨야카

И сега какво - жените са лоши, защото ти нямаш най-елементарен подход към тях?
    Сигурно и тук има проблем, който се корени в детството и не може да бъде преодолян, както е и номера с доста високото, но необезпечено самочувствие и шокиращата неграмотност.

И все пак искам още да се забавлявам - я ми дефинирай какво е "лошо" и как едно момиче става лошо?

Винаги съм си мислел, че подобни глупости се разправят от отритнатите мухльовци, които само гледат живота отстрани и завиждат, а после злобеят и лепят етикети. Дали ще ме опровергаеш?
    Това, че една жена е охапана и, че е буклук кво общо има с подхода подход си имам проблема е след като тръгна с някоя, която се оказва менте чиче Незнам ти какви номера виждаш в самочувствието ми нито пък знам, защо съдиш, че е необезпечено?Така ти изнася? Разбирам те.Защо тре да има някой с високо самочувствие, че дори да е с покритие, като може да се скупчиме и да го неотрализираме или във вашия случай поне да опитате Никой не обича хората ссъс сасмочувствие, не се и учудвам, че реаигирате такка някой от васс това го виждам всеки божи ден И разбирасе, че ще те опровергая Това ти каккво си мислил брато абсолютно няма значение + това далеч не смятам, че съм отритнат аз се гордеяяя със живота сиии!!! Завист? Зависта е присъща само на най-ннишите прослойки на обществото и на най-слабите хора Никога, за нищо не съмм завиждал на никого, даже се радвам някой като нещо е добре сполучил за каквото и да става въпрос Така, че пак ти кказвам ти,тоя,оня кой каккво казал ГРАМ значение няма поне за мен а и да в това число ссе включваш и ти
    <-----<<<< ME

Цитирай Първоначално написано от umri
    Една жена е такава, каквато й позволиш да бъде към теб. Може към един да е ангел, към друг дявол. Това зависи само от човека срещу нея.
    Добрите момичета постоянно ги гледам около мен, постоянно се надяват на сериозни връзки, но мен много не ме устройва. Jekov, как не можеш да ги видиш, бе? Аз имам чувството, че са навсякъде.

Позволиш ли на жена да ти се качи на главата, тогава й позволяваш да стане кучка към теб. Всяка ще те пробва, всяка ще те тества, то тва го правят несъзнателно, инстинкт, с който са се родили. Не ги вини за това.
    Абсолютно съгласен съм и с теб и откакто съм "лош" Нещата са много по-добре и откакто сичко си има граници така е Сичко е какк си го направиш винаги съм го твърдял И това беше може би частичката която ми липсваше от пъзела това ти изреченние - сяка ще те пробва, всяка ще те тества, то тва го правят несъзнателно, инстинкт, с който са се родили. Не ги вини за това.Знанм ,че е така Проблемът ми е, че ги виня а по-скоро трябва да се науча какк да реайгирам на тази часс от тяхната природа Над това просто не се бях замислял достатачно Страшно мерси брат мнного ценен съвет А иначе дай некоя такава сериознна на сам да го еба винаги, човек го спохожда това, което не иска и това от което бяга :Д
    <-----<<<< ME

Леле, голямо намигане пада тук, но така и не видях смислен отговор на въпроса, а само някакви евтини опити да заблудиш сам себе си, че живота ти има смисъл.

И на базата на какво имаш самочувствие - много ми е интересно да чуя.

Повече от фен Аватара на tigity
    Град
    O.C. `In ThE DaRK` cЭn7raLnI Gr0biШ7a
    няма да чета коментари и прочие просто ще ти кажа че не търсиш на правилното място щом не си намираш свясна мацка ... да си намериш момиче ... не става с едно щтракване на пръстите.. всичко ще се нареди стига да имаш нерви да чакаш ..... и без това в любовта всичко е проба и грешка ако сега спреш да търсиш до къде ще я докараш до никъде ...
    без ПОДПИС ... xD

Леле, голямо намигане пада тук, но така и не видях смислен отговор на въпроса, а само някакви евтини опити да заблудиш сам себе си, че живота ти има смисъл.

И на базата на какво имаш самочувствие - много ми е интересно да чуя.
    xD аз го чувствам, че има смисел без да си го натяквам и да се самоннавивам както намеквваш

А за самочувствието само ще кажа, че е базирано на всичко това, което съм а то е страшно много и обичам страшно много живота си (sun)
    А намигането ми е станало некаф навик просто
    <-----<<<< ME

Продължаваш нищо да не казваш...

Дали не отегчаваш момичета с безсмислени приказки?

Продължаваш нищо да не казваш...

Дали не отегчаваш момичета с безсмислени приказки?
    Боли ме фара за момичетата брааат Няма ккакво да казвам друго, квото е трябвало съм го казал Аз най-добре си зннам за какво говоря ти и да ти кажа няма да го разбереш просто защото дори да е така, ти неискаш да е така и неискаш да го разбереш
    <-----<<<< ME

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Абсолютно съгласен съм и с теб и откакто съм "лош" Нещата са много по-добре и откакто сичко си има граници така е Сичко е какк си го направиш винаги съм го твърдял И това беше може би частичката която ми липсваше от пъзела това ти изреченние - сяка ще те пробва, всяка ще те тества, то тва го правят несъзнателно, инстинкт, с който са се родили. Не ги вини за това.Знанм ,че е така Проблемът ми е, че ги виня а по-скоро трябва да се науча какк да реайгирам на тази часс от тяхната природа Над това просто не се бях замислял достатачно Страшно мерси брат мнного ценен съвет А иначе дай некоя такава сериознна на сам да го е** винаги, човек го спохожда това, което не иска и това от което бяга :Д
    Не е въпросът да намериш някоя, която да е сериозна, и веднага да се хванеш с нея. Излизай с няколко наведнъж. Докато излизаш с тях умствено трябва да ги сравняваш и ги преценяваш. Едно момиче, ако те харесва, например, няма да ти отказва срещи, или много рядко, когато наистина се е наложило. Тя ще те търси в скайп и фейсбук, а няма винаги да чака ти да я търсиш. Ще ти вдига телефона като й звъниш. Дори при самите срещи се усеща дали ще я бъде, или не.

Аз мисля така. Нека излизам с няколко наведнъж известно време, целуване, натискане, дори секс може да има, преди да стане нещо по-сериозно. Нека тя успее на мен да докаже, че си струва аз да се хвана с нея, а не да търся някоя, която да БЛОГОВОЛИ, разбираш ли, да тръгне с мен. И най-важното е да си пазиш сърцето и винаги да се съмняваш във всичко. Така, ако даде дефект, няма да боли толкова. Не си струва насила да тръгваш с някоя, щото тва е предпоставка да се изгаври с теб.

Приемай го както искаш, ама аз мисля така, и засега съм нямал големи разочарования и разбито сърце.
    Temet Nosce

벨야카

Абсолютно съгласен съм и с теб и откакто съм "лош" Нещата са много по-добре и откакто сичко си има граници така е Сичко е какк си го направиш винаги съм го твърдял И това беше може би частичката която ми липсваше от пъзела това ти изреченние - сяка ще те пробва, всяка ще те тества, то тва го правят несъзнателно, инстинкт, с който са се родили. Не ги вини за това.Знанм ,че е така Проблемът ми е, че ги виня а по-скоро трябва да се науча какк да реайгирам на тази часс от тяхната природа Над това просто не се бях замислял достатачно Страшно мерси брат мнного ценен съвет А иначе дай некоя такава сериознна на сам да го е** винаги, човек го спохожда това, което не иска и това от което бяга :Д
    Не е въпросът да намериш някоя, която да е сериозна, и веднага да се хванеш с нея. Излизай с няколко наведнъж. Докато излизаш с тях умствено трябва да ги сравняваш и ги преценяваш. Едно момиче, ако те харесва, например, няма да ти отказва срещи, или много рядко, когато наистина се е наложило. Тя ще те търси в скайп и фейсбук, а няма винаги да чака ти да я търсиш. Ще ти вдига телефона като й звъниш. Дори при самите срещи се усеща дали ще я бъде, или не.

Аз мисля така. Нека излизам с няколко наведнъж известно време, целуване, натискане, дори секс може да има, преди да стане нещо по-сериозно. Нека тя успее на мен да докаже, че си струва аз да се хвана с нея, а не да търся някоя, която да БЛОГОВОЛИ, разбираш ли, да тръгне с мен. И най-важното е да си пазиш сърцето и винаги да се съмняваш във всичко. Така, ако даде дефект, няма да боли толкова. Не си струва насила да тръгваш с някоя, щото тва е предпоставка да се изгаври с теб.

Приемай го както искаш, ама аз мисля така, и засега съм нямал големи разочарования и разбито сърце.
    Дам точно това е сичко, което си написал е баш както ттрябва да си е и то си е и така ти сам го каза то се усеща дали ще я бъде или не Просто си изпатих от добри намерения, ама човек се учии Не че ще са ми лоши, но в никакъв случай няма да са толкова добри ' и мерсии за съветите страшно са полезни ! Наистиина (bow) (beer)
    <-----<<<< ME

Боли ме фара за момичетата брааат
    Всъщност мисля,че наистина "те боли фара", иначе нямаше да ги пишеш всички тези неща и сам да убеждаваш себе си колко си доволен от живота си.
    One day you're a muse. The next day you're old news.

Цитирай Първоначално написано от ChaoticCharm
    Боли ме фара за момичетата брааат
    Всъщност мисля,че наистина "те боли фара", иначе нямаше да ги пишеш всички тези неща и сам да убеждаваш себе си колко си доволен от живота си.
    Всеки е свободен да мисли каквото сии пожелае да и за теб важи това правиило чичак
    <-----<<<< ME

Тамагочито отговаря на всяко мнение...

Ама проблема ти все още е, че не си алфа мъжкар. Просто не си...

Тамагочито отговаря на всяко мнение...

Ама проблема ти все още е, че не си алфа мъжкар. Просто не си...
    Брат разбирасе, че ще отговарям на всяко мнение, което е насочено към мен нема се пра на кон с капации я

А тва другото няма ии да го коментиирам
    <-----<<<< ME

Ама ти СИ кон с капаци.
    Или магаре.. ... Във всички случаи четирикопитните са по -надарени с логика от тебе.В споровете си на ниво развален грамофон.

Цитирай Първоначално написано от Afterbirth
    Ама ти СИ кон с капаци.
    Или магаре.. ... Във всички случаи четирикопитните са по -надарени с логика от тебе.В споровете си на ниво развален грамофон.
    Бегай бегай
    <-----<<<< ME

Потвърждаваш ми теорията.

Цитирай Първоначално написано от Afterbirth
    Потвърждаваш ми теорията.
    Добре евала патентовай я ако искаш тая теория Не ме вълнувааа ако имаш нещо да какзваш дай ми конкретика не ми говори като путка ако нема кво да каеш трай брато Аз непомна да съм те питал нещо, кво говориш тогава Теоретика ше ти викам вече ...
    <-----<<<< ME

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си