- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо не останаха свестни моми.. поне в България?
Няма да се повтарямПървоначално написано от Rorschach
Оправяи се
![]()
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
Get a room![]()
Не просто не намирам за нужно да се препирам с теб и да те храня.Та ти си жалъкк бе братоПървоначално написано от Rorschach
Секии мой коментар ти си чудииш как да оссереш, е кажи ми за такъв жалък човек кво да се хаба?Ако беше пред мене просто щях да те размажа и да се приклучи въпроса
![]()
<-----<<<< ME
..
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
Жеков, не виждам с какво ти си повече от момичетата, след като само ги хулиш и мразиш, но въпреки това правиш секс с тях. Това си е чиста проба използване, което, най-малкото, не ти прави чест.
Tрябва да го видиш, за да го видишПървоначално написано от montana6
![]()
<-----<<<< ME
Жеков, ненавиждам хора като теб (не казвам "мъже", защото ще е обида към всички страхотни мъже по тая земя), но няма да споря с теб, защото е чиста загуба на време. Само ще ти кажа, че жените можем да сме прекрасни същества, когато сме предразположени - прибираме и нокти, и зъби, и всичко... Естествено, ти ще разбереш това на доста по-късна възраст, когато ще осъзнаеш, че имаш нужда от жена за нещо по-различно от чукане.
Лек и усмихнат ден.![]()
Първоначално написано от JekoV
Лелеле.. извинявай, ама съм далеч от мисълта да стана курва, нито пък съм такава.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Aз съм осъзнал неща, които ти никога няма да осъзнаеешПървоначално написано от PinkPan7her
! За осъзнаване проссто не говори ! Иначе ако щеш спори не те карам, нито пък се интеересувам от мнението ти
и ненавиждай колкото щеш, ако ме познаваше по-скоро автограф щеше да мии искаш
ама в крайна сметка ме боли фара
![]()
Лек,приатен и усмихнат ден и на тебе чиче![]()
<-----<<<< ME
Е аз не съм чул някоя да си го е призналаПървоначално написано от mrazqkindergarten
ти можеш хем да си такава, хем да си въобразяваш, че не си
секви комбинации съм виждал, но може и наистина да не си
! Незная!
<-----<<<< ME
Това вече стана пародия на тема![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Да се вихри Жеков, да се вихри![]()
Той така всичко е осъзнал, толкова е наясно, толкова е мъдър, толкова не го боли фара за никой, че чак се скъса да намигва и да ръси простотии хД
ИСКАМ АВТОГРАФ.
И не забравяйте... Трябва да го видиш, за да го видиш.
Откъде си бе битка ?
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Ми не ме харесват много момчета, така че явно не съмПървоначално написано от JekoV
Нали точно по некви кучки си падате...
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Е падаме си по кучки.. Строго индивидуалноПървоначално написано от mrazqkindergarten
аз не си падам примерно
<-----<<<< ME
E па мъдър съм тва, че се опитвате всеачески да ме злепоставите нищо повече незначиПървоначално написано от Afterbirth
И определено трябва да го видиш, за да го видииш.Но хора, като теб дори когато го видат се правят, че не го виждат
![]()
<-----<<<< ME
Само едно ще кажа - един и същи предмет или едно и също нещо погледнато от различен ъгал погледнато по различен начин винаги изглежда различно.! Извъртай си там каккто ти е удобно ако си мислиш, че жалкото ти съществуввание може да ми нанесе какквото и да е поражениеПървоначално написано от Rorschach
ти си в грешкка пич!И защо ли ти викам пич, ти си на мама златото.. Сладкото злобно момиченце на мама
!Оправяй се!Иначе за жените веднага бих ти обяснил, акко исккаше да вниккнеш в думите ми, но като гледам неможеш кофти...И пак казвам извъртай
даже по цял ден това прави не ме ебе
Нито пък ме ебе за хората повлиали се от твоето жалко мнение
Истината е една и аз много добре я знам, ти какккво?Ама защо? ама какк? ама нема значение за никои разбери!
<-----<<<< ME
Да, аз просто не мога да призная колко си мъдър.Аз го виждам, но не признавам че го виждам... хДПървоначално написано от JekoV
Следващия път като решиш да ръсиш мъдрости, поне се сещай кога звучат нелепо.
Жените боклуци били... А ти като си бил лапе, нима не си имал нужда от майчина любов /от онези, женските боклуци/?Пък и сега... Как ще си без майка?Щото да ти кажа, жената не е само за чукане.Жената на първо място е човек.Като тебе.Дори може да си намериш някоя с твото ниво на 'мъдрост', ей.
Много е забавно да се 'злепоставят' човечета като тебе.И аз оптимистично се надявам да си трол, който просто е решил да си прави кефа във форума.Че ако си наистина такъв, колкото и да си комичен, би бил голяма издънка.