.
Отговор в тема
Страница 9 от 12 ПървиПърви ... 56789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 297
    ауууу, ама той "мъжкият" пак започна с небивалиците. Споко де, нали си държиш на "мъжката" дума... или пк не.

Цитирай Първоначално написано от Rorschach
    ауууу, ама той "мъжкият" пак започна с небивалиците. Споко де, нали си държиш на "мъжката" дума... или пк не.
    Няма да се повтарям Оправяи се
    Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
    <-----<<<< ME

Ехх, този е толкова мъж, че дори го е страх да се защити...

Думата мухъл ми изплува в съзнанието - хем не си държи на думата, че повече няма да пише в тази тема, хем е толкова оакан, че не знае и как да отговори, когато поставят мъжествеността му под въпрос.

Ама иначе жените са му виновни...

Ехх, този е толкова мъж, че дори го е страх да се защити...

Думата мухъл ми изплува в съзнанието - хем не си държи на думата, че повече няма да пише в тази тема, хем е толкова оакан, че не знае и как да отговори, когато поставят мъжествеността му под въпрос.

Ама иначе жените са му виновни...
    Не просто не намирам за нужно да се препирам с теб и да те храня.Та ти си жалъкк бе брато Секии мой коментар ти си чудииш как да оссереш, е кажи ми за такъв жалък човек кво да се хаба?Ако беше пред мене просто щях да те размажа и да се приклучи въпроса
    <-----<<<< ME

..
    Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]

Супер фен Аватара на montana6
    Жеков, не виждам с какво ти си повече от момичетата, след като само ги хулиш и мразиш, но въпреки това правиш секс с тях. Това си е чиста проба използване, което, най-малкото, не ти прави чест.

Ахахахахаха, щял да ме размаже

Цитирай Първоначално написано от montana6
    Жеков, не виждам с какво ти си повече от момичетата, след като само ги хулиш и мразиш, но въпреки това правиш секс с тях. Това си е чиста проба възползване, което, най-малкото, не ти прави чест.
    Tрябва да го видиш, за да го видиш
    <-----<<<< ME

Супер фен Аватара на montana6
    Мда, мъдро...

anonymous708973
    Guest
    Жеков, ненавиждам хора като теб (не казвам "мъже", защото ще е обида към всички страхотни мъже по тая земя), но няма да споря с теб, защото е чиста загуба на време. Само ще ти кажа, че жените можем да сме прекрасни същества, когато сме предразположени - прибираме и нокти, и зъби, и всичко... Естествено, ти ще разбереш това на доста по-късна възраст, когато ще осъзнаеш, че имаш нужда от жена за нещо по-различно от чукане.

Лек и усмихнат ден.

Цитирай Първоначално написано от JekoV
    Цитирай Първоначално написано от mrazqkindergarten
    Цитирай Първоначално написано от vuryss
    Повече свесни мъже има! Просто те се затварят в себе си, изолират се от простотията и никой не ги забелязва. А повечето момичета като видят че немат достатъчно внимание стават "квартални принцеси" и така си зимат вниманието.
    А мъжете не стават ли курвари?
    Не тва, че на теб така ти е по-лесно да станеш курве незначи нищо повече чиче
    Лелеле.. извинявай, ама съм далеч от мисълта да стана курва, нито пък съм такава.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Аре бе, няма ли лок за тая тема пълна с тролове..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Жеков, ненавиждам хора като теб (не казвам "мъже", защото ще е обида към всички страхотни мъже по тая земя), но няма да споря с теб, защото е чиста загуба на време. Само ще ти кажа, че жените можем да сме прекрасни същества, когато сме предразположени - прибираме и нокти, и зъби, и всичко... Естествено, ти ще разбереш това на доста по-късна възраст, когато ще осъзнаеш, че имаш нужда от жена за нещо по-различно от чукане.

Лек и усмихнат ден.
    Aз съм осъзнал неща, които ти никога няма да осъзнаееш ! За осъзнаване проссто не говори ! Иначе ако щеш спори не те карам, нито пък се интеересувам от мнението ти и ненавиждай колкото щеш, ако ме познаваше по-скоро автограф щеше да мии искаш ама в крайна сметка ме боли фара

Лек,приатен и усмихнат ден и на тебе чиче
    <-----<<<< ME

Повече свесни мъже има! Просто те се затварят в себе си, изолират се от простотията и никой не ги забелязва. А повечето момичета като видят че немат достатъчно внимание стават "квартални принцеси" и така си зимат вниманието.
    Лелеле.. извинявай, ама съм далеч от мисълта да стана к***а, нито пък съм такава.
    Е аз не съм чул някоя да си го е признала ти можеш хем да си такава, хем да си въобразяваш, че не си секви комбинации съм виждал, но може и наистина да не си ! Незная!
    <-----<<<< ME

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Това вече стана пародия на тема
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Да се вихри Жеков, да се вихри
    Той така всичко е осъзнал, толкова е наясно, толкова е мъдър, толкова не го боли фара за никой, че чак се скъса да намигва и да ръси простотии хД
    ИСКАМ АВТОГРАФ.
    И не забравяйте... Трябва да го видиш, за да го видиш.

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Откъде си бе битка ?
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Лелеле.. извинявай, ама съм далеч от мисълта да стана к***а, нито пък съм такава.
    Е аз не съм чул някоя да си го е признала ти можеш хем да си такава, хем да си въобразяваш, че не си секви комбинации съм виждал, но може и наистина да не си ! Незная!
    Ми не ме харесват много момчета, така че явно не съм Нали точно по некви кучки си падате...
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Ми не ме харесват много момчета, така че явно не съм Нали точно по некви кучки си падате...
    Е падаме си по кучки.. Строго индивидуално аз не си падам примерно
    <-----<<<< ME

Цитирай Първоначално написано от Afterbirth
    Той така всичко е осъзнал, толкова е наясно, толкова е мъдър, толкова не го боли фара за никой, че чак се скъса да намигва и да ръси простотии хД
    ИСКАМ АВТОГРАФ.
    E па мъдър съм тва, че се опитвате всеачески да ме злепоставите нищо повече незначи И определено трябва да го видиш, за да го видииш.Но хора, като теб дори когато го видат се правят, че не го виждат
    <-----<<<< ME

Ти си по-умен и от манекенка, която чете Коелю, бе...

Я ни разкажи сега как жените са боклуци, но ти ги чукаш само (защото са боклуци), но не можеш да имаш връзка (защото са боклуци), а ти си супер готин и никоя не ти връзва.

Ти си по-умен и от манекенка, която чете Коелю, бе...

Я ни разкажи сега как жените са боклуци, но ти ги чукаш само (защото са боклуци), но не можеш да имаш връзка (защото са боклуци), а ти си супер готин и никоя не ти връзва.
    Само едно ще кажа - един и същи предмет или едно и също нещо погледнато от различен ъгал погледнато по различен начин винаги изглежда различно.! Извъртай си там каккто ти е удобно ако си мислиш, че жалкото ти съществуввание може да ми нанесе какквото и да е поражение ти си в грешкка пич!И защо ли ти викам пич, ти си на мама златото.. Сладкото злобно момиченце на мама !Оправяй се!Иначе за жените веднага бих ти обяснил, акко исккаше да вниккнеш в думите ми, но като гледам неможеш кофти...И пак казвам извъртай даже по цял ден това прави не ме ебе Нито пък ме ебе за хората повлиали се от твоето жалко мнение Истината е една и аз много добре я знам, ти какккво?Ама защо? ама какк? ама нема значение за никои разбери!
    <-----<<<< ME

Истината чакаме да я чуем от 16 страници, ама чуваме единствено колко си извисен, драги. А ако не беше фрапиращо прост щеше да знаеш, че...

Wer mit Ungeheuern k

Цитирай Първоначално написано от Afterbirth
    ИСКАМ АВТОГРАФ.
    E па мъдър съм тва, че се опитвате всеачески да ме злепоставите нищо повече незначи И определено трябва да го видиш, за да го видииш.Но хора, като теб дори когато го видат се правят, че не го виждат
    Да, аз просто не мога да призная колко си мъдър.Аз го виждам, но не признавам че го виждам... хД
    Следващия път като решиш да ръсиш мъдрости, поне се сещай кога звучат нелепо.
    Жените боклуци били... А ти като си бил лапе, нима не си имал нужда от майчина любов /от онези, женските боклуци/?Пък и сега... Как ще си без майка?Щото да ти кажа, жената не е само за чукане.Жената на първо място е човек.Като тебе.Дори може да си намериш някоя с твото ниво на 'мъдрост', ей.
    Много е забавно да се 'злепоставят' човечета като тебе.И аз оптимистично се надявам да си трол, който просто е решил да си прави кефа във форума.Че ако си наистина такъв, колкото и да си комичен, би бил голяма издънка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си