Света се е побъркал, какво да ти кажа. Някои момчета стават гейове, някои момичета искат да приличат на мъже. Напълно съм съгласна с това, че едно момиче трябва да е нежно, а не да псува като idk какво. Просто с поколението всичко отива надолу. Каза че момичетата са лицемерни. Ще се съглася с теб, въпреки че съм момиче, защото това е самата истина. Накъдето и да се обърна - интриги, лицемерие, вулгарност. Това е. Но всеки си отговаря за себе си.
Относно това, че неможеш да си намериш правилната - аз ти казвам пък да не я търсиш. Просто твоята си душевна половинка сама ще дойде при теб ( поне при мен така стана, може би при други е различно ) От нищото ще се намерите, защото ти ако не я търсиш, тя пък ще търси свястно момче и ще те намери тебе. Тъй че ...
Има ги свестните там някъде между "редовете" .
Между редовете лол. Много добре казано, с дълбок смисъл Кой знае къде са ни пред очите и не ги виждаме..
А за гейщината и тн е друга тема, имаме гей от гласа който се целува с гаджето си всеки ден пред даскало, идва ми да им счупа главите и на 2-мата. То не е прилично момче и момиче е така на улицата да се целуват, а пък момче и момче.. Това е извън всякакви морални граници.