Цитирай Първоначално написано от valll
не можеш да твърдиш, че не са останали свестни момичета. това ми звучи като проява на твърде богат опит.
според мен просто имаш твърде големи изисквания, сякаш няма да си с нея, защото се обичате, а за е като експонат за съвършенство... ммм не недей така ще дойде такъв момент, в който ще се смееш на сегашното си мислене. и аз до 18 години нямах сериозна връзка и си мислех, че всички са еднакви, но срещнах човек, който ме накара да си променя коренно мнението

за розата, аз бих я приела, защото наистина ще съм поласкана, но до там все пак си имам приятел и мои по-нататъшни действоя биха го наранили.
Забележи "..поне в България?" в заглавието на моята тема. Това по-точно се отнася към компанията в която аз дружа. Това с големите изисквания може да е вярно, но ще ни отнесе в друга тема на разговор усещам.. Никога не съм мислил, че хората са еднакви. Всеки е уникален - така е. Но има и една приказка, която не я помня точно беше нещо от сорта на "Ако черната овца се присъедини към стадо от бели такива, то и тя ще стане бяла!". Надявам се, че разбираш какво казвам. Познавам свестни момичета.. Имахме едно такова от класа. Супер мацка, много хитра и умна.. до 8-ми клас поне. Не знам какво стана, почна да дружи с другите момичета и стана провал-двойкарка, пълна кифла-копирвач. Жалка история. Много се радвам, че ти си намерила човек който да те прави щастлива и не знам колко ще се смея на сегашното си мислене, но темата е добра за разсъждаване.