Голям кеф е да си четкаш самочувствието, виждайки само лошите страни на 'недостойните' за тебе
Нямало свестни хД Във всеки има нещо свястно и нещо гадно, просто при някои лошите черти са твърде несъвместими с отсрещния и много му се набиват на очи... Или просто той гледа единствено за тях, както си мисля, че е при тебе.'А, я да я видим тая, дали най - после ще ми задоволи критериите... О, нее, извади цигара, леле мале, изпсува на майка О.О Край, никога няма да намеря перфектната, възпитана и непорочна девойка, всичките са кучки.'... Пък и дори да не ги оценяваш толкова повърхностно, факта, че определяш всички около теб за 'несвестни' говори, че виждаш няколко минуса и не вярваш, че може да има плюсове.Търси бе човек - и в хората, и сред тях.
Опитай се да изцеждаш колкото може повече добро от момичетата и изобщо от съществата, които срещаш.Тогава може да се усетиш, че не си чак толкова извънземен, о 'сериозно момче' хД И да, пак ще има хора, които да те разочароват... Но то си е нормално да не понасяш всички.Но поне ще се поуспокоиш с общите знаменатели.
Инак розата... бих се зарадвала.Но ако не споделям чувствата, няма да я приема.И представи си... Това, че е с работни дрехи подаряващия, ще ми е последната грижа.