Цитирай Първоначално написано от umri
Цитирай Първоначално написано от JekoV
Цитирай Първоначално написано от umri
Една жена е такава, каквато й позволиш да бъде към теб. Може към един да е ангел, към друг дявол. Това зависи само от човека срещу нея.
Добрите момичета постоянно ги гледам около мен, постоянно се надяват на сериозни връзки, но мен много не ме устройва. Jekov, как не можеш да ги видиш, бе? Аз имам чувството, че са навсякъде.

Позволиш ли на жена да ти се качи на главата, тогава й позволяваш да стане кучка към теб. Всяка ще те пробва, всяка ще те тества, то тва го правят несъзнателно, инстинкт, с който са се родили. Не ги вини за това.
Абсолютно съгласен съм и с теб и откакто съм "лош" Нещата са много по-добре и откакто сичко си има граници така е Сичко е какк си го направиш винаги съм го твърдял И това беше може би частичката която ми липсваше от пъзела това ти изреченние - сяка ще те пробва, всяка ще те тества, то тва го правят несъзнателно, инстинкт, с който са се родили. Не ги вини за това.Знанм ,че е така Проблемът ми е, че ги виня а по-скоро трябва да се науча какк да реайгирам на тази часс от тяхната природа Над това просто не се бях замислял достатачно Страшно мерси брат мнного ценен съвет А иначе дай некоя такава сериознна на сам да го е** винаги, човек го спохожда това, което не иска и това от което бяга :Д
Не е въпросът да намериш някоя, която да е сериозна, и веднага да се хванеш с нея. Излизай с няколко наведнъж. Докато излизаш с тях умствено трябва да ги сравняваш и ги преценяваш. Едно момиче, ако те харесва, например, няма да ти отказва срещи, или много рядко, когато наистина се е наложило. Тя ще те търси в скайп и фейсбук, а няма винаги да чака ти да я търсиш. Ще ти вдига телефона като й звъниш. Дори при самите срещи се усеща дали ще я бъде, или не.

Аз мисля така. Нека излизам с няколко наведнъж известно време, целуване, натискане, дори секс може да има, преди да стане нещо по-сериозно. Нека тя успее на мен да докаже, че си струва аз да се хвана с нея, а не да търся някоя, която да БЛОГОВОЛИ, разбираш ли, да тръгне с мен. И най-важното е да си пазиш сърцето и винаги да се съмняваш във всичко. Така, ако даде дефект, няма да боли толкова. Не си струва насила да тръгваш с някоя, щото тва е предпоставка да се изгаври с теб.

Приемай го както искаш, ама аз мисля така, и засега съм нямал големи разочарования и разбито сърце.
Дам точно това е сичко, което си написал е баш както ттрябва да си е и то си е и така ти сам го каза то се усеща дали ще я бъде или не Просто си изпатих от добри намерения, ама човек се учии Не че ще са ми лоши, но в никакъв случай няма да са толкова добри ' и мерсии за съветите страшно са полезни ! Наистиина (bow) (beer)