.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Къдрици??

Супер фен Аватара на bloodymirror

Къдрици??

Искам да постигна тези къдрици,но без маши,как може да стане това?

Град
    Шумен
    Средни плитки на леко влажна коса (към 5-6 на цялата коса)
    преспиване с тях .. воалааа + малко пяна после..
    Едно към едно ми се получава косата със снимата
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

На мен с пяна ми се се развалят...не съвсем,ама стават кофти...
    Правя си две-три плитки и преспивам с тях.На сутринта ги разрошвам с пръсти без гребен/четка,че много бухват и слагам лак ^^

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    С плитки!

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    На влажна коса слагам пяна и плета 2 рибени кости и така спя и сутринта само разплитам и с малко вода напръсквам, за да не е толкова къдраво :P :P .

П.П: А някой, ако знае как може да си разменя живота с нейния, да каже.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    само да ти кажа че тези плитки без преса или маша няма как да станат на тежка коса..трябва да е филирана поне към краищата,моята преди да я филирам съм си я правила така и вообще не стой..най много 15-20 мин и се разваля,а откакто я филирах и доста време се задържа

Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от kiki1991
    само да ти кажа че тези плитки без преса или маша няма как да станат на тежка коса..трябва да е филирана поне към краищата,моята преди да я филирам съм си я правила така и вообще не стой..най много 15-20 мин и се разваля,а откакто я филирах и доста време се задържа
    +, ако не ти се занимава много, много, просто се сплиташ и минаваш с пресата и е същия ефект
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Повече от фен Аватара на Greshka
    Трудно ще стане точно същото без преса или маша.Ако косата ти е гъста сплиташ 4-5 плитки след като си я измила,сушиш малко и преспиваш така.На сутринта е горе-долу същото след като сложиш лак.Обаче пак казвам, че трябва да имаш гъста коса.

Мега фен Аватара на iiordanova
    С плитки.
    Или по този начин .. http://www.youtube.com/watch?v=iP3k1...layer_embedded
    Само , че аз го направих по друг начин , но пак стана много хубаво!

Да,с плитки,но на мен ми се получава много гадно като на това детенце.. а иначе косата си ми е гъста..

Извини ме,ако те обиждам,но на мене косата ми попринцп е къдрава като на снимките,а иначе каквото и да я правиш няма да стане-така си е по природа(от раждането).
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Град
    Карлово <33
    затова направи само 2 плитки и както ти казах, сложи и малко пяна, за да ти приглади малко косата

Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от Bonbonchencetyy
    Извини ме,ако те обиждам,но на мене косата ми попринцп е къдрава като на снимките,а иначе каквото и да я правиш няма да стане-така си е по природа(от раждането).
    . . повярвай ми вече всичко може да се направи

Цитирай Първоначално написано от gabi7u
    Средни плитки на леко влажна коса (към 5-6 на цялата коса)
    преспиване с тях .. воалааа + малко пяна после..
    Едно към едно ми се получава косата със снимата
    А да те попитам какво значи средни плитки? Много ще съм ти благодарна ако си г инаправиш на косата и се снимаш,много те моля

Oхх хора вижте,снощи си направих 5 средни плитки,ето снимка: http://prikachi.com/images/319/3124319v.jpg и на сутринта изобщо няма никаква прилика със снимката: http://prikachi.com/images/326/3124326h.jpg

Моля ви дайхте ми съвет,качила съм снимки как изглежда костаа ми с плитки..

Направи повече плитки Да са по-малки
    Best Rappers of All Time:
    1.EMINƎM
    2.Slim shady
    3.Marshall Mathers
    4.That white boy from D12
    5.B-Rabbit

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Значи.. вързваш си косата на що-годе висока опашка. След това от нея до края на косата ти я навърваш с ластици. (не знам дали ме разбра) и на сутринта ще ти е такава. Моята е къдрева и като се изкъпя я вързвам така и на сутринта я опъвам отгоре-отгоре с преса и става точно така...

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    Oхх хора вижте,снощи си направих 5 средни плитки,ето снимка: http://prikachi.com/images/319/3124319v.jpg и на сутринта изобщо няма никаква прилика със снимката: http://prikachi.com/images/326/3124326h.jpg
    защото косата ти е гъста..пробвай да ги направиш малко по малки,много дебели са тези който си си направила,и като си ги направиш вечерта ги намокри със пяна или лак преди да легнеш(но не много понеже се утежнява косата,и може да стане обратния ефект),и сутринта като станеш и земеш да ги разплиташ гледай да е внимателно и без да си решиш косата.

Цитирай Първоначално написано от kiki1991
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    защото косата ти е гъста..пробвай да ги направиш малко по малки,много дебели са тези който си си направила,и като си ги направиш вечерта ги намокри със пяна или лак преди да легнеш(но не много понеже се утежнява косата,и може да стане обратния ефект),и сутринта като станеш и земеш да ги разплиташ гледай да е внимателно и без да си решиш косата.
    Напротив, не се утежнява (при мен), а стават просто много твърди кичурчетата, но не е ефекта, който тя иска да постигне.

ПТ Много разхвърляно си направила плитките, първо отдели долния пласт и го направи на две плитки от двете страни, после раздели горния на още две половини и направи по две плитки от всяка половина. Дано си ме разбрала, получават се 6 плитки. Трябва да са стегнати и равномерни, също така сложи някакъв продукт, какъвто и да е. На сутринта не ги разресвай, най-много с широк гребен, и може да си хванеш някак косата, не знам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си