.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Град
    София

Откъде идва тва ?

Здравейте,имам нещо като проблем с леля ми.Винаги съм се държал с нея добре,никога не съм й казал нещо напреки или квото и да било.Въпреки всичко тва имам чувството,че ме мрази.Ще започна от самото начало.Преди 2-3 години,когато бях все още малък и несамостоятелен,всичко беше ок.Даже понякога я тачех повече от собствените ми родители.Проблемите почнаха да идват,когато станах по-самостоятелен и започнах да ходя на село по-често.Ние сме 3ма внуци на баба.Аз,братовчед ми и брат ми.Още отпреди години на всички им беше ясно,че аз съм любимец на баба.Винаги съм й помагал и въпреки,че съм правил някои глупости ми е прощавала.Сега почти всяка ваканция ходя на село с баба,щото там имам приятели и ми е приятно.Освен това брат ми и братовчед ми не искат и да чуят за селото(да не говорим,че братовчед ми е изключван от няколко училища и е имал много проблеми,които разочароваха много баба).Та баба си казваше и продължава да казва,че съм й любимец и винаги съм й помагал,тъй като е много директен човек.Забравих да кажа,че леля ми живее при баба със семейството си и е получила цял апартамент на готово(тъй като е по-голямата сестра).На мойта майка също е помогнато,дадени са част от парите за нашия апартамент,но леля ми е получила много повече като по-голяма сестра.И тъй като,ходя почти всяка ваканция на село,баба почна да казва как мисли да остави къщата на мен.Може и леля да е чула нещо.Тъй като баба ми споделя почти всичко,ми каза как леля и говорила,че братовчед ми е недооценяван и,че се държи нечестно към него,а аз съм й бил любимец.Струва ми се,че напоследък леля ми нещо ме е намразила.Почти не говори с мен и,ако й трябвам за нещо е обикновено за някаква помощ.Ето преди 1 седмица трябваше да й помогна,щото се беше скарала с братовчед ми,а после дори 1 благодаря не ми каза...Нямам представа откъде идва тая злоба...Може би от алчност към къщата...Не намирам друго логично обяснение...Не мога да разбера,при положение,че й е даден цял апартамент,защо продължава да злобее ? Може и да не е за това,но нямам друго логично обяснение...Също да вметна,че тя понякога ходи на село като ясно си личи,че го прави без желание и просто,за да се издигне в очите на баба...И въпреки всичко,не покрива и 1/3 от времето,което аз прекарвам,за да твърди,че нещо е нечестно...Та според вас самовнушавам ли си,или наистина леля ми ме мрази ? И как да й кажа,че не ме е еня за къщата и не искам да си развалям отношенията със семейството....Щото подозирам,че засега е само мълчаливо злобеене,но сигурно след 2-3 години ще се скараме нещо и ще скъсаме роднинската обич...Моля,ако някой е имал такъв проблем или може да ми помогне с нещо,с което да й покажа,че не искам по никакъв начин баба да ме обича повече от другите внуци и,че нещо е несправедливо...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Абе не знам,колко ти пука за къщата,за бабати,за леля ти и т.н.,но по начина,по който си написал темата оставам с впечатлението,че доста я искаш тази къща ... Постоянно повтаряш как ти правиш много повече за баба си от леля ти,постоянно се самоизтъкваш ... Смешно е
    А това,че леля ти е недоволна,защото на нейното дете се обръща по-малко внимание е напълно нормално.Никой родител няма да стои безучастно и да гледа как детето му е пренебрегвано от собствената му баба ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    София
    Офф...Изтъквам я точно,щото леля ми май я иска супер много и затова ме е намразила...На мен изобщо не ми трябва тъпата къща...Не е нищо особено,освен тва аз ходя там заради приятелите.А тва за пренабрегването го каза супер тъпо-никъде не съм казал,че братовчед ми е бил пренабрегнат,а просто,че баба малко повече ме харесва...Колкото и да не ти се иска да го признаеш,всеки си има любимци малко или много Да не говорим,че тя с нищо не се е държала по-различно към мен,отколкото към него освен,че ме хвали,че и помагам и такива неща...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Пренебрегван е и още как ? Постави се на неговото място - ти как би се почувствал ,ако и на теб не ти се обръщаше вниманието,което ти се обръща в момента ? Гадно,нали ? А да не говорим,че всеки един родител би направил като леля ти.. Държанието й е напълно нормално.. Виж,не мога да ти кажа дали е алчна или не,но определено не й е хубаво нейното дете да бъде пренебрегнато.. (:
    И все пак не мисля,че можеш да направиш нещо по въпроса.. (:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Пренебрегван е и още как ? Постави се на неговото място - ти как би се почувствал ,ако и на теб не ти се обръщаше вниманието,което ти се обръща в момента ? Гадно,нали ?
    Но той вниманието и специалното отношение си ги е заслужил... АКо братовчед му не беше хаймана, и той щеше да получава близалки... На всекиму според делата, не според рождението....

А теб, момче, каква семейна обич те гони? Ако жената те мрази, заминал е влакът. Покажи малко гръбнак и й тегли една майна, като пак нещо иска от теб. Семейството е важо, ако можеш да разчиташ на тях. Ако не можеш - никакво семейство не са ти...

Фен Аватара на nessparty
    Град
    София
    Доста заплетена история, като турски сериал : D . .
    Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .

За едната къща ще се избиете, ей. Даже не ти дочетох писанията, ебаси завистливите и алчни хора сте.

Фен Аватара на nessparty
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    За едната къща ще се избиете, ей. Даже не ти дочетох писанията, ебаси завистливите и алчни хора сте.
    Хах . . аз също не дочетох, трябваше да излизам за дск
    Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    Мн интересни хора сте :Д Като момчето поомага и прекарва много време с баба си естествено,че той ще е "по-оценения",още повече,че както каза братовчед му е хаймана,който много пъти е разочаровал баба си и т.н...Относно леля ти не знам какво да кажи,то си зависи от нея и какъв тип човек е,но не виждам,при положение,че и е даден цял апартамент причина да иска и къщата..Обаче както казаха по-горе ако те е намразила мн трудно ще си възвърнете предишните отношения
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Град
    София
    Еми не знам хора...На мен не ми е за къщата нали ви казах...Наще си имат пари и ми осигуряват всичко...Никога не съм искал да съм по някъв начин с повече привилегии,но все пак не решавам аз...Но не мога да разбера дали заради къщата,дали заради това,че по някъв начин баба повече ми се радва отношението на леля се е променило...Нямам представа-може и да е от възрастта.Всичко може,затова се и допитвам до вас,ако сте имали подобни премеждия или може да ми дадете някъв съвет...

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    Не съм имал подобно премеждие (и дано нямам),но мога да ти кажа как бих постъпил аз...След като тя се държи хладно с теб,отвърни и със същото-дори и постоянно да и се умилкваш няма да спечелиш нищо,след като тя има изградено мнение,макар и грешно..Затова си се гледайте с бабата пък ако леля ти започне да прави някакви намеци се опитваи да игнорираш негативното отношение
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си