.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Вскичко се случва с причина.
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

И аз често съм зармишлявала над същите въпроси и като превъртях някои от спомените си се учудих как някакви си малки подробноси или случайности са променили хода на моя ден. Как ако едно малко нещо (например да решиш просто ей така да минеш през книжарницата защото мислиш че намаш достатъчно моливи/химикали или каквото и да е) не се беше случило събитията през останалата част от денят ти са щели да бъдат коренно различни. Така че според мен случайности няма - всичко си е предопределено.

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от nikitka_
    Случайни неща няма,според мен!Всичко е съдба!Щом нещо се е или не се е случило,значи така е трябвало да стане.Природата празни пространства не търпи!По-умни от нас са го казали..
    +1

Няма случайни неща .. Всичко е съдба! Ако сега излезеш и срещнеш някой познат на улицата това не е случайно и ще доведе до други събития.Аз вярвам,че всичко в живота е предварително начертано и няма абсолютно нищо случайно !

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    случайни неща няма.
    всичко, което се е случило е трябвало да се случи.
    още с раждането се определя съдбата на човека.
    и тя не може да се промени според мен.

п.п. лично мое мнение
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на vagarious
    "Няма нищо случайно и нищо случайно не се повтаря..." - казвам аз.Напълно подкрепям това ... изказване.
    Big or small, lies are lies!

Винаги съм казвала "Случайни неща няма и рано или късно ВСИЧКО се разбира !"
    Колко малки сме били за големите мечти ! : ))

Голям фен Аватара на BlueKnife
    и аз съм така на периоди като теб. веднъж си мисля, че това, което ми се е случило не е имало как да не ми се случи, друг път, че всичко е като на игра с неопределен край, че няма как да има съдба, защото аз във всеки един момент мога да я променя и т.н. все още не мога да си изградя конкретно мнение, въпреки че често мисля за това. сега например съм на мнението, че случайни неща няма и всичко, което ми се случва сега е предизвикано от определено нещо преди и ще доведе до точно определено нещо в бъдеше, което аз няма как да избегна, защото просто така е трябвало.
    the sky is the limit.

Re: Има ли случайни неща?

Цитирай Първоначално написано от DarkAngeL94
    "Има ли случайни неща? Или вяка случайност води до неслучайността? Или всяка неслучайност до случайност?"

Чакам вашите мнения по въпроса. Лично аз от месеци обръщам миналото си, за да си отговоря на въпроса как си позволих всичките извършеи/неизвършени глупости! Наистина е имало моменти в които съм си казвал, че случайни неща няма. След дни съм се замислял, че е точно обратното. Премислял съм същите събития и факти, които са ме водили винаги до различни отговори, по различно време. Незнам темата дали е за този раздел ..
    Думата "случайни" е малко измамна. "Случайни" с оглед на какво?

Има обясними и необясними неща. И то, ако много разчоплиш т.нар. "обясними" ще видиш, че и те не са много обясними.

Не е лесно.

Поздрав,

Конкордия

Голям фен
    Няма случайности , съдбата му е майката
    Хора много , Човеци малко !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си