- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо не останаха свестни моми.. поне в България?
Здравейте! Тази тема е сериозна. Аз съм едно сериозно момче, което си спазва принципите и има цел в живота. Цепя се от другите хора.. от повече от тях де. Не върша мизерии, възпитан съм и дисциплиниран.. но не мога да си намеря момиче, което да ми подхожда. Сериозно.. писна ми. Всяко момиче което среща напоследък пуши/пие и се гордее с това. Искам да кажа, КОЙ НОРМАЛЕН човек, ще плаща за нещо което му вреди?! Та също така, всяко срещнато момиче се държи по много неприличен начин и въобще са много зле. Всички са злобни долни лицемерни и егоистични кучки без достойнство. Аз съм на 17, не съм имал сериозно гадже до сега, но не се и притеснявам от това, въпреки че много пъти съм могъл да си "хвана" такова... отличен съм в училище, семейството ми е добре финансово, аз се обличам стилно и се държа добре, екстремно романтичен съм с достатъчно чувство за хумор. Проблема ми не е там, че не ме харесват, а може би, че аз не ги харесвам.
Та исках да питам момичетата във форума.. мислех да направя един експеримент. Понеже вече почнах да се отчайвам, ще трябва да мисля какви ли не тактики за намиране на правилната. Та.. ако едно момче.. да кажем с работни скъсани дрехи, изцапано ви поднесе роза, как бихте реагирали? Сигурен съм, че 100% от вас дами, ще кажат, че ще им стане мило и ще вземат розата, а всъщност само 25%- от вас ще кажат истината.
Много са ми станали жалки тези истории, няма свестни хора останали.. поне около мен. Излях си душата, троллвайте ме кучета.
Виж сега, за да реша, че няма свестни, съм проверил и гаджетата на моите приятели. На един от най-близките ми фр-та гаджето му го бие. Що за уважение? Една жена трябва да те уважава.. да се съобразява с теб, да е НЕЖНА към теб и твърда към другите.Първоначално написано от cranberry696
2-ри пример.. готина жена, много склонна към изневяра. Та партньорката на моя фр се сваляше с мен а бяха заедно. Що за... що за.. лудост!
На 17 си и мислиш, че знаеш всичко за всеки.Аз и на 50 не бих си го мислила.Изкарваш се перфектен, а дали другите не мислят за теб това, което и ти за тях? Не си въобразявай, че си видял всичко от живота и си опознал хората около теб, за да прецениш, че не са "свестни".
Жалко е да се оплакваш тук и едва ли не да се самосъжаляваш.Не стават така нещата с намирането на човека до теб.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Света се е побъркал, какво да ти кажа. Някои момчета стават гейове, някои момичета искат да приличат на мъже. Напълно съм съгласна с това, че едно момиче трябва да е нежно, а не да псува като idk какво. Просто с поколението всичко отива надолу. Каза че момичетата са лицемерни. Ще се съглася с теб, въпреки че съм момиче, защото това е самата истина. Накъдето и да се обърна - интриги, лицемерие, вулгарност. Това е. Но всеки си отговаря за себе си.
Относно това, че неможеш да си намериш правилната - аз ти казвам пък да не я търсиш. Просто твоята си душевна половинка сама ще дойде при теб ( поне при мен така стана, може би при други е различно) От нищото ще се намерите, защото ти ако не я търсиш, тя пък ще търси свястно момче и ще те намери тебе. Тъй че ...
Има ги свестните там някъде между "редовете" .![]()
I guess you're too afraid to show your feelings...
Е какво значи момичето да е нормално?!Днешното поколение е по-разкрепостено, но това не значи че самите момичета не са добри за сериозна връзка или такова нещо.Лично аз много често съм си патила с мойто отказване на секс, дори и към гаджето ми ,което е бифшо точно поради тази причина!Просто повечето момичета ,сега ,на тази възраст търсят забавление ,а не сериозна връзка, което е много жалко, но факт
Аз лично си търся сериозна връзка и такива идидотчета за по седмица-две най много, хич не ме прилвличат, но искам да ти кажа ,че и аз от доста отдавна търся момче, което да отговаря ,пък на моите принципи..но факт още не съм го срещнала...
![]()
Прочети горе коментарите и после ми казвай какво знам и какво не, никога не съм казвал, че знам всичко, просто тази част която познавам, явно е достатъчно лоша, че да засенчва всички добри такива. Все пак.. аз разсъждавам, не се оплаквам нито само-съжалявам, не ми пука дали въобще някога ще се вържа някоя, ако тя няма да е свястна няма смисъл..Първоначално написано от LovelyGirl
А и аз не съм перфектен, няма перфектни хора, това е ясно, но перфектност ли е това да си верен на партньора си, да го уважаваш и да си готов на всичко за него? Мисля че не. Мисля също така, че това е нещо което е вече на изчезване...
Между редовете лол. Много добре казано, с дълбок смисълПървоначално написано от Nappii
Кой знае къде са ни пред очите и не ги виждаме..
А за гейщината и тн е друга тема, имаме гей от гласа който се целува с гаджето си всеки ден пред даскало, идва ми да им счупа главите и на 2-мата. То не е прилично момче и момиче е така на улицата да се целуват, а пък момче и момче.. Това е извън всякакви морални граници.
не можеш да твърдиш, че не са останали свестни момичета. това ми звучи като проява на твърде богат опит.
според мен просто имаш твърде големи изисквания, сякаш няма да си с нея, защото се обичате, а за е като експонат за съвършенство... ммм не недей такаще дойде такъв момент, в който ще се смееш на сегашното си мислене. и аз до 18 години нямах сериозна връзка и си мислех, че всички са еднакви, но срещнах човек, който ме накара да си променя коренно мнението
за розата, аз бих я приела, защото наистина ще съм поласкана, но до тамвсе пак си имам приятел и мои по-нататъшни действоя биха го наранили.
Забележи "..поне в България?" в заглавието на моята тема. Това по-точно се отнася към компанията в която аз дружа. Това с големите изисквания може да е вярно, но ще ни отнесе в друга тема на разговор усещам.. Никога не съм мислил, че хората са еднакви. Всеки е уникален - така е. Но има и една приказка, която не я помня точно беше нещо от сорта на "Ако черната овца се присъедини към стадо от бели такива, то и тя ще стане бяла!". Надявам се, че разбираш какво казвам. Познавам свестни момичета.. Имахме едно такова от класа. Супер мацка, много хитра и умна.. до 8-ми клас поне. Не знам какво стана, почна да дружи с другите момичета и стана провал-двойкарка, пълна кифла-копирвач. Жалка история. Много се радвам, че ти си намерила човек който да те прави щастлива и не знам колко ще се смея на сегашното си мислене, но темата е добра за разсъждаване.Първоначално написано от valll
аз пък мога да ти кажа че свестни момчета няма или са просто много много много голяма рядкост .. аз се мисля за свестно момиче . не съм някоя курва... на 15 години съм никога не съм имала гадже , никога не съм се целувала и никога не съм пушила гова че си е сблъсквал с намазани и пластмасови кифли с 10000000 тона фон дьо тен и некви кадето се ебат със първия срещнат не означава че всички са такива .... аз много държа на първите неща и искам да ги направя справилните хора а не като днешните курви кадето се мислят за готини след като се напиват и напушват
пич, не искам да ти се бъркам, но от всичкото това което забелязах че си написал останах с впечатлението че си прекалено примерен! ама прекалено! Да не пиеш, пушиш, да си отличник, красавец и т.н не е лошо но да страниш от хората който не са толкова примерни колкото теб си е направо обидно един вит да им кажеш " вие сте под мойто ниво не струвате"... пък това с момче и момиче че не било прилично да се целуват по улиците... да не си от някакъв манастир че да си с такова песимистично мнение?!?!Любовта е безгранична, за това и ония гей пичовете се обичат! нямаш право да ги съдиш!
![]()
Нормални момичета има, малко са момичетата с твойте изисквания.. даже ако мога да кажа доста малко! Нямам идея как искаш да си намериш савършенната приятелка като ти самият не си савършен!
А савършенството не се гради с това колко си възшпитан или примерен!
Трябва да си естествен,бъди себе си!\
/
Една кенза ми се изчайка
на прозорения отворец
и аз я пушнах с гръмаката!
Проблемът не са работните дрехи, а розата. При 50% може работните дрехи да са проблемът ( ако си/ бил на работа ), но коя нормална щи се върже да не я познаваш и да и подариш роза.
С това показваш, че си отчаян, че не е нужно тя да прави нищо за да получи твоята роза, дори да я познаваш. На подсъзнателно ниво това е едно лицемерие, защото ти дори не знаеш дали ще й харесаш характера, но въпреки това й подаряваш роза, най-вероятно заради външността й и спешната ти нужда от секс. И тя на подсъзнателно ниво те отхвърля, щото не са устроени така жените, да се връзват на такива номера
Не знам дали темата ти е сериозна или не, щот тролва веднъж, ама тва е истината. Трябва да покажеш сила. На жените не им трябва копие, а противоположност.
Temet Nosce
벨야카
ясно ми е за какво говориш и въпреки това смятам, че може би не си обърнал достатъчно голямо внимание на момичетата около теб. далеч съм от мисълта, че аз съм безгрешна, такива хора нали знаеш, че няма. малко си надраснал възрастта си, от там и идват проблемите ти. обикновено 17 годишните момчета не мислят като теб, но в това си има и добрата страна, все пак ще имаш достатъчно време да разсъждаваш като голям. сега си дай малко почивка, защото колкото и да търсиш, докато е му дойде времето няма да намериш такова момиче.
Ти пък какво почна да съдиш кое мислене е "голямо" и кое "малко"Първоначално написано от valll
Всеки човек си мисли различно, човека може да е 10 пъти по умен от теб а ти да си мислиш, че мисленето му е назад.
Първоначално написано от Arterranes
Нямам сили да ти чета глупостите, видях отгоре-отгоре и мисля, че много си вярваш.
Бас, че има умни и цивилизовани момичета около теб, но ти не ги забелязваш и предпочиташ тези, по които плюеш. Аз срамежливи, консервативни и умни момичета доста знам, но те даже да са привлекателни, рядко са обект на желание. Във всеки клас си има поне една такава, ама ти си зает да се възгордяваш.
Да не говорим, че не вярвам да си тооолкова харесван, при положение, че си пън.
Гледай на хората от + им страна.
Като се прибера в нас, ше ти напиша по-задълбочено и позитивно мнение, хаха
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Абсолютно мисля и аз като теб,само че,за момчетата.Просто днешните тийнейджъри са така устроени,не мога да ти дам точен отговор.Не си мисли,че всички са еднакви,защото има и много свестни,просто не си уцелил на правилния човек,но никога не е късно.Ии както беше писал някой по-горе - гледай себе си,недей да се интересуваш толкова от заобикалящите те хора.
И аз съм в подобно положение, само че не избягвам никого. Движа си с приятелите, макар че не са от най-примерните, все пак са приятели. Понякога правя и аз глупости и се приравнявам на тяхното ниво, но пък в крайна сметка е скучно винаги да се държиш като 50-годишен дядо, който само учи на акъл и на това кое е правилно и кое грешно, нали.
Колкото до момичетата, истина е, че напоследък се навъдиха доста индивиди, които не заслужават дори да бъдат наречени момиче/жена, но пък не трябва да съдим, че абсолютно всички са такива, защото наистина има много по-различни от тях. В крайна сметка, като пък толкова не ти харесват, стани гей...![]()
Хаха, не били останали свестни моми?! /момент за самореклама/ Това е, защото не си запознал с мен!![]()
Пич кучките са повече, но са кучки, защото не ти пускат.
Имаш два варианта - продължаваш да мрънкаш, какви гадни кучки и т.н. са жените и как нямаш мацка, която да заслужава вниманието ти.
Втори вариант - признаваш, пред себе си, че си загубил, че има момичета, които не те харесват, спираш да хленчиш и започваш да се развиваш.
И с това споменаване, колко си примерен - аз съм за спазването на законите и правилата, като цяло, обаче съм правилкакви ли не пакости. Природно интлигентните хора не се страхуват да правят промени, когато виждат, че системата не работи. Общо взето, като изключим външните ти полови белези, изказването, ти е като на ядосана девойка. Което не е нищо лошо, ако си момиче...Успех!
О, не думай! То има, ама.. тия момичета не са лесни, нито пък кой знае колко забелязвани. По простата причина, че не са толкова разкрепостени.
По въпроса с розата.. Еми, бих приела, но сигурно ще реша, че е отчаян.
Голям кеф е да си четкаш самочувствието, виждайки само лошите страни на 'недостойните' за тебе![]()
Нямало свестни хД Във всеки има нещо свястно и нещо гадно, просто при някои лошите черти са твърде несъвместими с отсрещния и много му се набиват на очи... Или просто той гледа единствено за тях, както си мисля, че е при тебе.'А, я да я видим тая, дали най - после ще ми задоволи критериите... О, нее, извади цигара, леле мале, изпсува на майка О.О Край, никога няма да намеря перфектната, възпитана и непорочна девойка, всичките са кучки.'... Пък и дори да не ги оценяваш толкова повърхностно, факта, че определяш всички около теб за 'несвестни' говори, че виждаш няколко минуса и не вярваш, че може да има плюсове.Търси бе човек - и в хората, и сред тях.
Опитай се да изцеждаш колкото може повече добро от момичетата и изобщо от съществата, които срещаш.Тогава може да се усетиш, че не си чак толкова извънземен, о 'сериозно момче' хД И да, пак ще има хора, които да те разочароват... Но то си е нормално да не понасяш всички.Но поне ще се поуспокоиш с общите знаменатели.
Инак розата... бих се зарадвала.Но ако не споделям чувствата, няма да я приема.И представи си... Това, че е с работни дрехи подаряващия, ще ми е последната грижа.
^Мамка му, не бих могла да кажа нищо по - добро.