- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я впечетля повече от бившето и гадже
Имам един проблем много харесвам едно момиче и я зарибявам но по едно време се оказа ,че тя искала да се здобри с бившето си гадже.И сега ще си уговоря среща с нея за да се упознаем но не знам какво да направя за да ме хареса повече от него и всичко да потръгне.Много ще съм благодарен ако ми дадете някои др. полезен съвет.
Дръж се естествено, бъди весел и забавен. Опитай се да я впечатлиш с това, което си, а не с това, което той не е. Може предварително да се опиташ да проучиш какви интереси има и да разкажеш нещо интересно, да завържеш тема, с която не е могла да говори с бившия си, а много й се е искало ще бъде голям удар за теб
Също така бъде инициативен - измисли ти къде ще ходите и й предложи и виж дали ще й хареса ( а не директно да я завлачиш натам ). Подари й цвете. Усмихвай се, покажи й , че тя е най-прекрасната и искаш да бъдеш с нея. Изслушвай я.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Но това ще ни бъде първата среща и попринцип не сме се виждали никога един приятел ми каза да не прибързвам.В такъв случеи да купя ли цвете не ми е проблем но не зная как ще реагира не я познавам толкова добре.
Не, не смятам , че ще е прибързано, според мен ще се зарадва и така по един хубав начин ще й покажеш, че си мислил за срещата ви
Но да не й помъкнеш сватбен букет, едно цветенце, може да не е роза.
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
Ами като и подарявам цветето да и кажа ли харесваш ми нещо от сорта.И какво ако трябва?
Не. Казваш й "заповядай, за теб" Това е достатъчно. Отбягвай в начален етап да правиш такива "statements", по-важно е да й го показваш, а това прави точно цветето![]()
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
Ами след това след колко време най-много да я поканя някъде да кажем кино?И как да продължа и да разбера че да кажем и е харесало и почва да ме харесва?
Това дали ще я поканиш отново и кога изцяло зависи от това как мине първата ви среща. Може пък ти да не я харесаш въобще. Може нещо в поведението й да ти подскаже още тогава, че няма смисъл да я каниш отново.
Ако искаш да ти диктувам изреченията с хендсфрий, плащай ми на час![]()
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
НЕ можеш!Ако иска да е пак с другото момче и челна стойка на самолет в буря да направиш пак нищо няма да постигнеш! Приеми го!
А в случАЙ, че не искаш да си умреш неграмотен сядай над буквара, а не гони гаджета!
Почни да споделяш посиженията ти в WOW
"Как да я впечетля повече от бившето и гадже"
Отговор: Като не се опитваш да я впечатлиш повече от бившето й гадже.
Първо се увери дали изпитва изобщо някакви чувства към това момче и тогава се меси. Ако тя още си го обича дори и след края на връзката им, още повече ако иска те да се сдобряват, не се опитвай да я разубеждаваш или ограничаваш от свободата й. После ти ще останеш с 'мухата в устата'.
Дръж се отначало като приятел с нея, събирайте се по компании, интересувай се от нея, ходете на кино, изобщо поддържайте нормални приятелски отношения и не бързай да я притискаш. Всяко наистина хубаво нещо изисква адски много време и усилия..![]()
Замисли се малко и ще видиш логиката.Първоначално написано от catyyyy
![]()
Пич, щом си задаваш тоя въпрос, вече си в губеща позиция. Пусни кукичка и виж какво ще се получи. Ако не клъвне не си изхабил никакви сили. Ако клъвне изобщо не се налага да я впечатляваш. Всъщност колкото повече усилия си дава един мъж да блесне, толкова по-смешен е от страни. Успехи.Първоначално написано от marin4o0
братле при първия комент на лол със сигурност ще я отчая аз лично мразя лол
не се впрягай в живота
и без това никои не излиза жив от него
Е щом е бивш, значи не е бил за нея..Защо искаш да постигнеш същото като него,след като видимо не е печелившо?
It’s funny how the people who know
me the least have the most to say..
Първоначално написано от WrongLife
АЗ ОБИЧАМ ГАДЖЕТО СИ!
Щом иска да се сдобри си бившия си приятел....не си прави труда![]()