.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Не знам дали е любов..просто ми стана кофти...

Благодаря на всички за съветите оправихме се

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Никъде не казваш, че ходите, а е изминал цял месец. По всичко си личи, че не е преодолял бившата си, а за него ти си просто утешителна награда, която пази като краен вариант, ако не успее да си я върне. Ако искаш изчакай този момент, ако толкова много го харесваш, но за момента положението ти е по-скоро унизително. Докато си пилееш времето в чакалнята може да изпуснеш много по-хубав превоз така или иначе...

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Със сигурност ще бъдеш защото никога няма да те харесва толкова много колкото нея. Ако имаше множество предимства пред нея, до сега вече да бяхте тръгнали.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Ай пак с тоя Спейсбук.Любов едва ли .. просто привързване.Бъди с него,бившите си остават само бивши.

с времето чувствата ще отлетят, имала съм такъв случей и ми беше гадно доста време, но за щастие всичко се оправи
    Тишината е твоето име на ум
    всеки облак носи твоя парфюм
    всички влакове водят в твоя тунел
    през трупа си все към теб съм поел...

Аз на твое място бих го игнорирала,пък той ако има желание непременно ще си проличи
    Стар профил----->c0cii

Цитирай Първоначално написано от minimalGirl
    Аз на твое място бих го игнорирала,пък той ако има желание непременно ще си проличи
    Ти на нейно място ако правиш така, ще останеш за дълго самотна.

Авторке, ти си спряла "мачът", ако искаш да започне отново, ти трябва да иницираш второто полу-време. Твоето е здрава ревност. Смисъл ако си сигурна, че е бивша, изобщо да не ти пука.

Мега фен Аватара на vagarious
    Е..погледни го от хубавата страна!
    Разбрала си го какъв е още в самото начало, така, че поне няма да страдаш...всичко ще отмине след няколко дена.Наистина е кофти,когато сме с разбити очаквания,но ..
    Big or small, lies are lies!

Повече от фен Аватара на lamoon
    щом е така според мен
    само те е използвал
    като нещо с което
    да си запълни времето
    м/у бившата и следващата
    ... щом е такъв значе не те
    заслужава и няма никакъв смисъл
    да се занимаваш с него

Мега фен Аватара на vagarious
    Недей да съжаляваш за нищо .. станалото - станало!
    Било ви е хубаво, а сега не е!Ами това е то - няма пълно щастие..
    Тъпо е,но какво да се направи..не си губи времето с въпроси "Кой, какво, пък защо" и т.н.
    Има още рибки в морето.
    Big or small, lies are lies!

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от gegata15
    с времето чувствата ще отлетят, имала съм такъв случей и ми беше гадно доста време, но за щастие всичко се оправи
    +1 и аз така като gegata15 забрави го този след като се е снимал с нея като се целуват, а и след като е спрялда ти пише значи тази му е обърнала някакво внимание и той предпочита нея не се унижавай има много други като него от личен опит ти го казвам.

Голям фен Аватара на Dollystar
    Мненията са много различни, най-добре направи това което смяташ за най-добро в случая... ти си знаеш най-добре и най-добре можеш да прецениш. Ако бях на твое място може би щях да тъпча на едно място просто защото съм си такава, но в случая един силен човек може би би се отдръпнал и би изчакал другия да се опита да осъществи някакъв контакт и тн.
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    Никъде не казваш, че ходите, а е изминал цял месец. По всичко си личи, че не е преодолял бившата си, а за него ти си просто утешителна награда, която пази като краен вариант, ако не успее да си я върне. Ако искаш изчакай този момент, ако толкова много го харесваш, но за момента положението ти е по-скоро унизително. Докато си пилееш времето в чакалнята може да изпуснеш много по-хубав превоз така или иначе...
    Напълно съм съгласна !

Град
    София
    Значи те са бивши.
    Съответно не би трябвало да ти пука.
    Момичето може да иска просто да се запознае с теб.
    Все пак не бъди 100%доверчива.
    Аз на твое място ще действамзада бъда с него.
    Още повече,че сте от един град.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Първо - не мисля, че е ненормална твоята реакция. Всеки би се почувствал гадно. Дори тези снимки и целувки да са от преди време; дори и да са от скоро. Съвсем адекватно си реагирала, но това не значи, че това е най-добрият ти ход в момента.
    Второ - мисля, че трябва да пребориш първоначалното си разочарование и да си вземеш момчето. Нормално е едно необвързано момче, което явно е готино и хубаво да си флиртува и с други момичета. Дори много да те харесва и да иска да бъде с теб, вие все още не сте и той не е длъжен да ти бъде верен.
    Трето - може би нарочно се е отдръпнал от теб, защото не иска да изглежда виновен или да упржнява напрежение върху теб. Според мен ти е дал space да се оттърсиш от неприятната емоция и да решиш дали можеш да я преглътнеш или не. Това ознчава, че топката е в твоето поле.
    Моят съвет е просто да си продължите нормално. Опитай се да подтиснеш това, което си почувствата виждайки тези му прояви във ФБ. Според мен, ако имаше какво да крие, нямаше да те добави във ФБ. Изтрил е коментара, защото не е искал другото момиче да му се обиди - това е нормално. Важното е, че е намерил за необходимо все пак да ти обясни каква е ситуацията. Това говори, че се интересува от теб и твоето мнение и при всички положения да ти покаже, че той е СВОБОДЕН.
    Бори се за него, защото той те иска. А явно и ти.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ами, може би просто си го изпуснала. Честно казано от това, което си нписала в горните постове съдя, че той наистина има някакви симпатии към теб, но е възможно някоя друга деовйка да го е завоювала в периода, в който ти си се чудила какво да правиш. Случват се и тези неща.
    Виж статуса му във ФБ дали е " обвързан" и ако не е, тогава се направи на ударена и започни да си флиртуваш с него, както преди. Виж какво ще направи. Ако отговори на флирта ти, според мен имаш шанс и дори и да е с другото момиче, това ще означава, че може би харесва повече теб, отколкото нея... И...Й го открадни под носа . А пък ако те отреже, което не е изключено, поне ще знаеш, че си направила всичко по силите си да го спечелиш.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на djipsito
    Чудесно те разбирам... не искам да те обидя, ама ще го кажа, филмирана си. И аз съм навлизала в такива филми. Не бъди наивна, не го оправдавай, Josefinne ти също. Тва за мен е от типа "играчи", колкото и да ти се иска той да е точен и всичките му действия да значат нещо, което да показва, че иска да е с теб- не е така. И аз така съм се заблуждавала и НИКОГА НЕ СЪМ СЕ РАЗОЧАРОВАЛА толкова, честно.
    Замисли се, ако той наистина иска да е с теб, за кво да ги прави тези номера, след като е пределно наясно, че може би ще те отблъсне по този начин. Няма смисъл просто. Качва снимки, пише коментари и т.н !? Дори сега като се замисля, той не е и играч. Щото играча нямаше така да си пропилява шанса. Не се опитвай да го разбереш, сигурно е поредния егоист, който обича да се прави на недостъпен само и само да си докаже сам на себе си колко е значим и си вдига акциите като вижда, че тичаш по него.

Наложи си го и спри да му пишеш/ръчкаш/да харесваш снимки.... въобще ако можеш не му следи и профила. Прави се, че не ти пука. Не му показвай, че си зависима от него, той само ще се възползва от това. Ако е искал наистина да бъде с теб, до сега да бяхте тръгнали. Не преследвай мъжете, колкото и да ти харесва някой, остави го да те спечели, иначе рискуваш да си поиграе с теб като види колко си лапнала и да те нарани. Имай достойнство. Като се прави на интересен-остави го.

Много съм се заблуждавала и аз. На мен ми каза, че не иска връзка, иска да сме приятели, обаче и приятелство не показа. Направо ме срина отвсякъде. Просто си поигра с мен докато забрави бившата, а след тва си хвана приятелка...

Ако бях на теб, този щях да го блокирам и да го изтрия от фейсбук... да направя всичко възможно да не мисля за него. Радвай се, че си се отървала леко и не съжалявай за този изминал месец.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си