Аз мисля, че когато толкова много се кефиш на някого, трябва да се бориш за него и да направиш всичко по силите си да го спечелиш. И дори и да не успееш - да знаеш, че си опитал, защото с човек да си паснете толкова е доста рядко явление.
Може и да си го изпуснала Пчеличке, обаче нищо хубаво няма да направиш, ако се държиш като някаква кифла, игнорираш го и му се правиш на интересна. Ще му паднеш в очите, момчетата не са толкова тъпи и много добре знаят кога момичетата се правят на недостъпни, просят внимание с евтини женски трикчета. И съм сигурна, че тия номерца хич не им харесват. Още по-важното е, че ти самата ще съжаляваш, че му се правиш на обидена, а вътре в себе си ще умираш от желание той да те потърси и да ти пише.
Моят съвет - ако наистина мислиш, че си го изпуснала, бъди печен човек и го приеми с достойнство. Няма за какво да му се сърдиш на човека, не е сгафил с нищо строго погледнато. Не се оставяй гордостта ти да те води в отношенията ти с другите. Ако ти е тежко да му пишеш и искаш да го забравиш - недей. Но ако тайно в теб всъщност искаш да си пишете - отговори му.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Josefinne донякъде си права, обаче на мен не ми се струва да е с някакви сериозни намерения към нея. Кой мъж ще си пропилее шанса така, ако НАИСТИНА харесва и ЖЕЛАЕ ДА БЪДЕ с дадено момиче ? Замислете се за "досадниците", които сме отрязвали. Правили са всичко възможно, за да им обърнем малко внимание, да ги харесаме и т.н. Този с нищо не показва, че има някви сериозни намерения към нея. Единственото, което няма да откаже е да спи с нея, ама до там. Почти съм убедена.
Права си, че трябва човек да се бори, но само когато си заслужава, а в случая не мисля, че си заслужава. Има много голяма вероятност да остане наранена.
И да, не е нужно постоянно да се държи като кифла и да се прави на интересна и велика, просто може с нормално държание и контролирайки емоциите си да му покаже, че той не е единствения. А тва дали ще я помисли за недостъпна.... тя вече е била достъпна за него, а той й е показал, че не е единствена. Да, не им харесват на момчетата онези женски номера, преди да са се забили, ама те са се забивали цял месец и аз никъде не видях написано от нея, че му се е правила. Той знае, че тя е клъвнала и за тва играе игрички. А щом той играе, за кво трябва тя да е примерна, да му ходи подир гъза и да се съобразява с него, щом като той се занимава и с други ? За какво да пренебрегва себе си, заради някой който не иска даже пръста да си мръдне да я спечели, а бяга и чака тя да го гони ?
Ето за тва често ревем, щото се филмираме, че ако държим малко повече на достойнството си, някой си ще ни помисли за недостъпни, за тъпи и бог знае още какви.. А няма такова нещо. Не може една жена да е достъпна за всички, достъпна е за този, който тя реши, че иска. Момчетата обичат да провокират с този род изцепки, сами знаете, че ако ни обиди някой хукваме по него, само и само да му докажем, че не сме такива, каквито ни е изкарал. А той си ни върти и ние като патки го гоним. После ревем, че ни е наранил. Всичко е провокация, не го мислят, нито им падаме в очите, когато го правим просто показваме, че трябва да се потрудят малко.
Ако паднеш в очите на мъж, само заради тва, представи си значи какъв мъж е. От тоя тип дето като не им върже някоя, веднага е определена като курва, щото е с всеки друг, не и с него..
Иначе съм съгласна със съвета ти към нея. Пчеличке, ако ти се иска да му отговориш, отговори му няма нищо лошо, просто прецени как да се държиш и какво искаш, аз не бих го оставила да си мисли, че нямам други обожатели и съм опряла точно до него, дори вътрешно да усещам колко много искам ТОЧНО него.