Реших да споделя и да видя мнението на някой по-комтетентен от мен .. Такамм .. Значи.. преди време се влюбвах в някакви момчета и винаги съм била със "разбито сърце", (тогава незнаех какво е) защото с никой не се получаваше .. дори изобщо не съм ходила с тези момчета.. Докато не се запознах с едно по специално момче (първото ми гадже беше преди около година ) .. Ходихме 1 месец.. беше уникално преживяване, но не си паснахме и той ме заряза (още не мога да го преживея.. някак си .. незнам.. постоянно мисля за него .. и ми е супер трудно).. След това тръгнах с едно друго момче, към което нямах абсолютно никакви чувства, (знам, че постъпката ми беше супер егоистична.. беше ме страх да се влюбя отново..) но си мислех, че така ще забравя първия.. както и да е .. зарязах го .. просто, защото много ме задушаваше, а и се мъчехме .. след това се скарах с това момче незнайно поради какви причини.. сега не си говорим .. След всичко това се запознах с гаджето на най-добрата ми приятел и си пишехме всяка вечер.. супер много му споделях и станахме супер близки.. Той беше най-добрия ми приятел, докато не осъзнах, че имам чувства към него (с най-добрата ми приятелка вече бяха скъсали) .. Не смея да му кажа обаче, защото ще се скараме, а и мисля, че той все още има чувства към най-добрата ми приятелка.. И сега след всичко ... незнам .. просто не съм заинтересована какво ще стане .. Този първия ме отказа от това да се влюбя отново .. Страх ме е !