- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Закусвате ли?
Не знам дали темата е за тук, ако не е моля ви да я преместите в правилния раздел. Мисълта ми е: Закусвате ли сутрин, когато сте първа смяна на у-ще?
Да,естествено.Много е нездравословно да не се закусва...Дебелее се,може да ти причини стомашни проблеми и куп други гадости...![]()
и аз не закусвам ... а и не обядвам вкъщи... всъщност като се замисля, не ям много често![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Зависи... Принципно имам предостатъчно време сутрин, защото обичам да се мотая из къщи и т.н. Ако съм в настроение и ако съм гладна закусвам у нас, ако не - хапвам нещо в даскало. Понякога има и дни, в които не мога даже да гледам хвана.
Да
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Да преди да отида на дскл и после ям чак като се върна към 15 часа![]()
Да, закусвам преди да тръгна за даскало както и там също и то стабилно![]()
Винаги дори да не съм гладен. Закуската е най - важното хранене за деня. Ако трябва ще закъснея за някой час или изобщо няма да отида, но ще закуся![]()
Everything it`s possible !
Когато съм 1ва смяна закусвам в училище
а като съм 2-ра ям само понякогаПървоначално написано от Monnie
ми закусвам.. само когато не съм на даскало и стана към 12 направо обядвам![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Първа смяна - изключено. Нямам никакво време, а и не ми се яде нищо толкова рано сутрин. Когато съм втора смяна си хапвам![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Ммм да, защото ме карат, пък да не се закусвам, не е много добре, все пак закуската е най-важнаИначе съм най-гладна и най-много ям на вечеря, което не е хубаво.. ;д
![]()
Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .
Доста често пропускам закуската.
You are broken, I can fix you...
Първоначално написано от Monnie
сега съм втора и не пропускам...преди когато бях първа нямах време, но мисля че когато пак мина първа смяна ще започна да закусвам защото после през деня ям по-малко![]()
Задължително хапвам. Дори и когато съм първа смяна, пак не ми е проблем за 10 минутки да хапна нещо, все пак живея на има няма 5 минути от училище. Адски е нездравословно без закуска.