- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Закусвате ли?
Като съм първа смяна на дск. закусвам там.
А през другото време доста често я преспивам![]()
Понякога....по принцип закуската е чаша кафе![]()
![]()
Ами тази година бях само първа смяна, и просто не ми остава време , поради причината , че ставам в 7:00, само някой път ако имам да пиша домашни
, закусвам. А иначе в училище си купувам , да .
![]()
Have you ever noticed the saddest person always has the most beautiful smile!?
Когато съм първа смяна най-отговорно си закусвам, изградила съм си навик. Така хем се разсънвам(противно на логиката), хем хапвам нещо вкусно и домашно приготвено, вместо после да нагъвам като невидяла всякакви пакетирани и наблъскани с неизвестен брой боклуци храни. Иначе, когато не съм на училище и/или съм втора смяна не закусвам, просто защото не ставам сутрин.
Не мога да си почна деня без закуска,значи да![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Често пъти, но ми се случва и да пропускам.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Аз лично никога не съм закусвала когато съм първа смяна (става въпрос преди училище, в голямото междучасие си купувам нещо като да не е нищоПървоначално написано от Greennight
) и не съм дебела?
![]()
Нямам време, рядко закусвам и в училище, но винаги пия нещо![]()
Винаги закусвам(освен ако не стана към 12 и направо обядвам.. ;д).Много е лошо да се пропуска закуската.Тя е най-важното основно хранене и дава енергия за деня.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Първа смяна много рядко закусвам. Чак като отида и то голямото междучасие.![]()
Втора смяна обикновено ям нещо.. Иначе сега лятото да!
Мома съм
Просто бъди щастлив..
Само една чаша мляко с какао, ако това го смятате за закуска...ок![]()
мнооого рядко![]()
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..
Почти никога, но днес е изключение понеже вчера не вечерях и бях гладна сутринта
Да,определено закусвам особено когато имам контролно първи час,иначе се изнервям,защото съм гладна и е ужасно,така че редовно си хапвам на закусканай-различни...неща
![]()
Винаги!
Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!
Само 8 часа учим, само 8 часа спим, а останалите 8 хладилника въртим.![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Като съм на училище винаги, но сега-не
еми ние почваме много рано даскало така че ям в даскало...
попринцип-да,но понякога нямам време и пропускам.[/list]
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!
попринцип-да,но понякога нямам време и пропускам.
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!
много рядко... пия само 3в1 преди да тръгна
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.